316

Анонимен

преди 11 години

ВАЛЕНЦЕ, ТИ НЕ СИ НИКАКВА БАРМАНКА В ИТАЛИЯ, ТИ СИ ЕДИН СТОКИЛОГРАМОВ *** ОТ ТЕЗИ, ДЕТО ХОДИХА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ПРИ КРЪСТНИКА СИ.

315

Анонимен

преди 11 години

Цецо, ама и ти не казваш истината. Що ти викат Цецо- лъжецо?

314

до Marlboro

преди 11 години

Бъркаш ме нещо.Гербер си ти може би.Гласувай за БКП и няма да имаш проблем,защото при комунистите бизнес няма така,че няма за какво да те рекетират.

313

valenzeto

преди 11 години

426мн се щдосвам на празни приказки,разкрещели се тук без да се поинтересуват,прочетът и т.н.има криза ,вярно е но нека да разберът от къде тръгна всичко,ББ няма как да оправи бакиите на станишев за 4 години,и то след 2008 световната криза,когато станишев трябваше да се стегне и да се подготви.по долу написах неща от една мн точна статия от 2008,така че желаещите да видят за какво става дума

312

Анонимен

преди 11 години

А защо има компромати срещу вас, бе гербери?Нали уж сте различни от ***?Апартаменти,Буди,Каратисти,Бири?!Сите сте свинье!

311

Анонимен

преди 11 години

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския Уотъргейт ......AMA ,как. То и за МИШО БИРАТА ЦвЦв не знае какво е станало нали?! Ей ПРОТИВНИ ,*** ,КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ вие задминахте и черната гаргата костофф по наглост...........п.п АВЕ КА.*** ПЛЕШИВ ти без ДЕМАГОГИЯ НЕ МОЖЕШ да направиш НИЩО............................

310

до 416

преди 11 години

Те Народа изгониха и БСП през 1997 , ама те пак се върнаха.

309

ишо

преди 11 години

Простия куриер да последва Боко тиквата, и да освободи от присъствието си медйното пространство. Много го моля, желая да гледам сутрешните предавания.

308

valenzeto

преди 11 години

аиде четете деее стига обиждахте за спорта.новини 2008Кризата ще бъде усетена навсякъдеи от бизнеса и от домакинствата. Предпоставките за това са налице - огромен дефицит по текущата сметка; режим на валутен борд с фиксиран курс на лева; сравнително висока инфлация; ограничен пазар; полуотворена икономика; на практика неовладяема корупция. Към това задължително трябва да прибавим и липсата на каквато и да било стратегия на управляващата тройна коалиция за изход от кризата, или най-малкото за смекчаване на нейното отражение върху България.

307

Анонимен

преди 11 години

Тези червеноруски *** са не само за подслушване, те са за изхвърляне от парламента. И без подслушване се разбра, че направиха преврат в страната и са готови да я потопят в кръв. Не подслушване, ами затвор за вас. Нека ви подслушват, защото сте опасни за страната, която доведохте до кастрофа.

306

Анонимен

преди 11 години

Дали ще се пададем на лъжите на ГЕРБ. АЗ не вярвям на никого от лицата от 71, регистрирани партии за изборите. Аз лично няма да ГЛАСУВАМ и НЯМА ДА ИЗБИРАМ ПО-МАЛКОТО ЗЛО...

305

valenzeto

преди 11 години

новини 2008. Докато в други страни, напр. Германия, правителствата вече градят втори стълб с конюнктурни мерки в подкрепа на икономиката, то българските управници продължават да се държат сякаш криза или няма, или в най-лошия случай тя ще подмине България. И ако не бяхме в края на годината и не трябваше да се приема новият бюджет, сигурно така и нямаше да се появи друг официален документ, в който да се споменава за глобалната криза.

304

Анонимен

преди 11 години

Нещо не го виждам напоследък боко-Румпелщилцхен сомо кутрето цвети джавка наоколо.

303

valenzeto

преди 11 години

новини 20081 млрд. и 200 млн. лева повече за лихви отколкото преди кризата През 2009-та кредитите ще се оскъпят значително От тях около 400 млн. лева се падат на домакинствата, които ще трябва да свиват потреблението, разбирай - да затягат колана. Отделно кризата тласка много икономики към рецесия, от това ще пострада българският износ, който ще намалява, а оттук следват - съкращаване на работни места и ръст на безработицата. Цели сектори, напр. строителството, пък са застрашени да спрат работа. И това са само някои от измеренията на кризата.

302

Анонимен

преди 11 години

ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ГЕРБ АКО СТЕ МАЗОХИСТИ

301

Анонимен

преди 11 години

НАРОДА ГИ ИЗГОНИ КАТО *** ТЕ ПАК ВЛАСТ СЪНУВАТ ЕГАСИ СУПЕРНАГЛИТЕ ГЕРБЕРИ

300

Анонимен

преди 11 години

Тези които защитават управлението на българоубийците от герб явно имат изгода от него.Иначе ако дойде друго управление хората които са били назначени на работа от герб сте бъдат уволнени.Има една поговорка страх лозе пази то по точно тези причине дето изброих защитават бойко тиквето и цецо лъжецо

299

Анонимен

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И АГИТИРАЙТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ПОЗНАТИ И РОДНИНИ И ТЕ ДА НЕ ГО ПРАВЯТ

298

7

преди 11 години

Това на снимката е "Цецо Истината"-като ти каже "Добро утро" ,погледни небето дали вярно е утро!

297

резерв

преди 11 години

2008 г 8 млрд резерв 2013 г 3 млрд аз да съм по добре ще ги управлявам толкова пари