137

Анонимен

преди 11 години

Всички партии освен БСП трябва да се забранят!Една партия,един народ!

136

Анонимен

преди 11 години

Е те на тоя ***,знаете ли колко му беше тарифата за да си сложи подписа за свикване на общо събрание на акционерите на Кремиковци / по времето когато индийците бяха собственици / а той беше министър и принципал на комбината!!!!!???Отговора е: 30 000 евро !!!!!Така е,това са честните ***!!!

135

Анонимен

преди 11 години

мислите ли че ако Боцко можеше да докаже нещо срещу Румен нямаше да гхо съдят сега ? Мене ми се струва че не е крал толко чак, а и чули ли сте за апартаменти вили и коли които да е напазарил или негов роднина ? Не моислите ли че щеше да излезе в медиите ако имаше нещо нередно?

134

Анонимен

преди 11 години

Овчаров не е толкова проста работа, колкото го изкарват, но явно енергетиката е кълбо от много инереси и затова срещу него има толкова черен Пиар. Много е неудобен той. В края на краищата той не може да бъде биновен, че Костов е подписал за американските ТЕЦ в Марица Изток. Красимир Георгиев-фронтиера му бил приятел, но той се оказва че е бил и първа дружка на Костов. Във всеки случай обаче Овчаров дължи да обясни много неща подробно и сериозно. Същото важи и за Костов.

133

tito

преди 11 години

Р.*** за да се откажеш от депутатското място както рече, колко пари ти изплащат по проекта Белене? Успя ли да похарчеш стотиците хиляди на наш гръб, и кампаниика за бкп-то ще има май? И защо сега ни го съобщаваш че участваш пряко в проекта? А ИНКАСАТОРЕ ???

132

pimpalicious

преди 11 години

До Анонимен 144, Истинската причина за РВЕ да се откаже от проекта е политиката, водена от Боко Тиквата: непрозрачна, корумпирана, без каквато и да е енергийна, социална, или икономическа стратегия! Липсата на пари беше използвано като оправдание за пред медиите и обществото.

131

vesko

преди 11 години

Всеки нормален човек го е гнус да бъде там ,където си бил ти.Ти си един щастливец защото ако беше това ,което си например в Чили нали се сещаш.

130

Анонимен

преди 11 години

Каквито и нови лица да подхвърли БСП, народът ги мрази и ще ги издуха на изборите.

129

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Овчаря е като зло куче лисичар гони си опашката от злоба и ненавист ,даже и към тези които са му крепили гардите толкова години.Искаме да го забравим но толкова години окраден живот трудно се забравя.....

128

Кондьо

преди 11 години

Този е корумпиран до мозъка на костите си!

127

159

преди 11 години

Ало,крадливия,какъв неплатен отпуск?Цели 16 години!?За теб няма ли кодекс на труда?

126

тя

преди 11 години

Божеее, няма отърване от тоя!

125

Анонимен

преди 11 години

До pimpalicious: Абе,т"ва комсомолците сте много *** бе!!! Как пък може нито една гънка да нямате в главите си??? Само ви тежат на раменете!!!И как беше намерен този инвеститор!!?? И що си тръгна!!??Ми като ви поиска да ви види парите за проекта и на вас ви омекнаха колената!!Инвеститор,то тея германците са прости като вашите руснаци!!!Те имат глави и за разлика от вас,им служат за мислене,ане за поставка на уши!!!

124

anton.stoichkov

преди 11 години

този е най-голямата гадина в тази пропаднала държава! успя да фалира НЕК той и неговите хора!за 23 години открадна милиарди и пак не му стига!за този *** има само едно наказание- публичен разстрел !!!

123

Анонимен

преди 11 години

Тоя не е ли издирван от прокуратурата ?

122

АЗ

преди 11 години

ЯВНО ТОГАВА ЗАПЛАТИТЕ СА БИЛИ ОГРОМНИ..ТА ОТ ТОГАВА ДА МОЖЕ ДА В НЕПЛАТЕН ОТПУСК...МРЪСЕН КРАДЛИВ ***

121

pimpalicious

преди 11 години

До Гюро МихайловКъде е Бойко наистина? Защо не отиде в ЦИК? Защо се скри в миша дупка от началото на простите? Защо Боко Тиквата преди беше поне по 10 пъти в новините, а сега го няма никакъв? Къде се изгуби най-голямата мутра в историята на България? Това ли е краят на политическото недоразумение ГЕРБ?

120

Гербер

преди 11 години

Този където стана милионер на гърба на държавата как не го е срам да ни дава акъл.Жалко,че все още се намират хора,които да го харесват и да гласуват за партията с най - много милионери БКП - БСП.Милионери и то в долари.Баба ми е на 92 години и като дойдат избори през глава тича да гласува за тези крадци.Иначе е много болна горката ама ходи все да гласува.Нека Овчаров да живее с нейните 300 лв.Ама тя е глупачката а не той.

119

АЗ

преди 11 години

СТРАННО...КОЛКО ЛИ Е ПОЛУЧАВАЛ ТОЗИ *** ЗА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ОТ 1997 В НЕПЛАТЕН ОТПУСК..ИАВНО СЕ ХРАНИ С ВЪЗДУХ ......ДАНО ПУКНЕШ *** КРАДЛИВ ***

118

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са нагли крадци!По-нагли крадци от тях са единствено ГЕРБ.