66

4

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов, бяха наистина гениални злодей.Унищожиха България

65

будистко прозрение

преди 11 години

Тиквата е.... тиква!

64

15115551151151515115

преди 11 години

ГЕРБЕРАСТ = КАЛИНКА = КРАДЕЦ = *** = АМЕБА = БОЙКО

63

факт

преди 11 години

Обслужващият персонал на БКП - сиреч мутромилиционерите, си мислеха че е много лесно да се управлява държава. То ако с гледане се учеше, кучето щеше да е месар. (така пиша за да ме разбере и Бойко). Оказа се че е много лесно да се фалира една държава с безхаберно управление.

62

ДО 103

преди 11 години

ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТЪПОТИЯ, ИСТИНСКИ ГЕРБЕРАСТ С ДВЕ ГЪНКИ В МОЗЪКА СИ НЕ МОЖЕЩ ДА ИЗМИСЛИ НИЩО СВОЕ, АМЕБА, БОЙКО

61

ДО 93

преди 11 години

ЩЕ СИ ОТИДЕ КОГАТО ПРАТИМ ВСИЧКИ ***, КРАДЛИВИ, УРОДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ В ГРОБИЩЕН ПАРК. ТАМ ИМАТЕ ЗАПАЗЕНИ МЕСТА ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, БЕЗПЛАТНИ ПАРЦЕЛИ

60

Анонимен

преди 11 години

Тикви червени, вие не построихте и един метър магистрала!! Открихте няколко отсечки построени от Царя! А тези отсечки са започнати и довършени по времето на ГЕРБ! С европейски пари! ФАКТ!

59

Анонимен

преди 11 години

Тиквата да каже къде са парите на българите!

58

Анонимен

преди 11 години

няма пари ,*** кате ИЗПАПАХА ГИ ПРЕДНИТЕ ,а

57

15151515511551551151

преди 11 години

АКО ВИДИТЕ ГЕРБЕРАСТ ДА НАПИШЕ СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ, ДАЙТЕ МУ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ВЕДНАГА

56

ХА ХА ХА

преди 11 години

Това, което виждам, не ме радва, укорява министър Захариева.Защо не и харесва? На Бойко и на Лиляна много им харесваше и все с магистралките се хвалеха, че всичко се строяло в график и както трябва.

55

Анонимен

преди 11 години

До герб-убийци пак! Бисер е приемер как със чужда пита се прави помен - изметта си гласува 10 милиона субсидия на партия ГЕРБ и се биха в гърдите че дали 1 милион за с. Бисер. И от девет дерета вода носиха да си прикрият калинката - шеф на напоителни системи. Защото язовира може да е на военните, но източване на язовири се прави по нареждане от напоителни системи. Ама там щом баш шефа е калинка - и то осъждана за кражба.....

54

Анонимен

преди 11 години

попитайте подизпълнителите защо искат да ни съдят в страбург за милионите които не са им платени

53

до 84

преди 11 години

уточнение:100 пъти по-добре комунисти и турци , отколкото мутри и калинки и турците.

52

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ трябва да бъде забранена. Застрашава оцеляването на България и българите.

51

Def

преди 11 години

100 пъти по-добре комунисти и турци , отколкото мутри и калинки. Марш нагли ГРОБаджии.

50

Анонимен

преди 11 години

65,изненада ме с мандибулите-за сведение-долната част на чайнето-прав си затова го няма построеното от ГЕРБ-всичко е нападнато от мандибули-стръвници!

49

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Един месец я няма желязната ръка на Бойко , и работата баталяса.Лека полека ,държавата се връща в социалистическо полекаджийско темпо.

48

герб-убийци пак!

преди 11 години

не знам защо герберите дават с. Бисер за пример. Пример на какво? Пример как заради безхаберието на правителството загинаха хора? Пример за това как няколко хиляди за ремонт могат да затворят устата на потърпевшите?

47

Анонимен

преди 11 години

До тези които защитават построеното. Никои не го отрича, но какво от това. да не би да не е било престъпно това управление спрямо хората. Да за определени лица беше. Но забравиха , че в тази държава има народ А , ако сте съгласни да ни управлява човек прочел една книга и болезнено самовлюбен, да сте живи и здрави.