452

100% фалит на бг

преди 11 години

да изброя само няколко компании, а живеещите из районите ще се сетят какво се е получило след закриването им: химко (враца); радомир; кремиковци; оптико-електрон (пловдив); плама (плевен); вида (видин); вмз (сопот); здзу (ст. загора). Въобще няма да споменавам 'малките' заводчета, осигуряващи работа на 5-6000 човека във всеки град, нито земеделието, нито научните разработки; мотокарите, автобусите (макар и гаднички). 23 години по-късно дори не се знае какво и как ще развиваме!!!

451

Най-виновни са ...

преди 11 години

... ПРОДАЖНИТЕ български ЖУРНАЛИСТИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ВЕСТНИЦИ, НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ и най-вече ВОДЕЩИТЕ НА СУТРЕШНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ БЛОКОВЕи предаванията в събота и неделя!Почти 4 години, а и още 2 преди 2009-та, тези продажници постоянно облъчваха хората с физиономиите и словоизхожданията на Борисов и Цветанов!И правеха всичко това ЗА ПАРИ!Превърнаха политиката в търговска реклама - за който плати повече!Продаваха ни конско вместо телешко!Ей това се случи през последните години!

450

Анонимен

преди 11 години

Ами хайде тогава ела и ме застреляй,то... и без това вече не ми се живее и на мен.Говоря ти съвсем сериозно.

449

Анонимен

преди 11 години

489, ходи да плашиш гаргите. Може поне за това да ставаш.

448

Анонимен

преди 11 години

До 491Това въобще не би ме учудило. Освен това: българите не знаят коя институция за какво служи и в страната, и в ЕС. Какви права могат да си поискат тогава?

447

478

преди 11 години

Преди време имаше изследване което показа че децата и младежите в Бг знаят буквитено НЕ РАЗБИРАТ смисъла на думите.ТВЪРДЯ че същото се отнася за ПОВЕЧЕТО ***.Толкова сте *** че НЕ РАЗБИРАТЕ смисъла на това което се говори.Нация от ***.

446

Анонимен

преди 11 години

България е навлязла в път без изход и хората разбират това,усещат го на гърба си.Лошото е ,но факт.Имам чувството че се приближаваме до истински фалит на Държавата,а това значи нова Национална Катастрофа

445

Анонимен

преди 11 години

До до 397 Такива провокатори като теб по време на война ги отстрелват по бързата процедура.

444

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо героично в това да се самозапалиш! Поне да беше запалил някой политик, а то кво... Нищо.

443

това е началото!

преди 11 години

Горчивата истина е, че България има НУЛА икономика!Дори румънците,с които ни сравняват, имат собствен петрол, жп транспорт, произвеждат Дачия и правят втора АЕЦ (продават ни ток в момента). Македония има 10 пъти по-конкурентно земеделие, а Гърция е на светлинни години с туристическия си бранш.С Турция дори не ми се сравнява. Океанският ни риболов беше вторият по големина в света; да не говорим за хардуерната индустрия.Всяко правителство се опитва да дере кожи чрез глоби, начело с ГЕРБ. Не става!

442

до 477

преди 11 години

"Така е като си избирате пожарникар да ви управлява...и всичко след него почва да гори..."Ето точно това е нещото, заради което БСП са избрали именно такава предизборна кампания - да плащат на хората да се самозапалват! За да могат да кажат: "Ами викнете си пожарникаря да ви изгаси".... ***!

441

Анонимен

преди 11 години

Сега това детенце осиротяло да вземе да го осинови Борисов! Без туй все се оплаква,че е сам.С едно добро да го запомним.

440

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"За сега се самоубиват все ощe най-простите."Не. Самоубиват се най-отчаяните. А, причини за отчаяние ....... много. Наистина много.

439

Анонимен

преди 11 години

Така е жертвите на Демокрацията са на път да станат повече от жервите на комунизма-за кого да страдаме тогава.Нека джурналистите да отговорят,ама честни между тях отдавна няма...

438

Анонимен

преди 11 години

Мили хора,вярно е че животът е тежък ,но това не е начина да си решите проблемите,нито вашите ,нито на близките Ви. НЯМА ПО-ЦЕННО НЕЩО ОТ ЖИВОТА! От ВСЯКА ситуация може да намерите изход,освен от смъртта.Пазете живота и здравето си хора!

437

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 475Точно така мисля и аз. Нали така и така ще умираш...!!! Поне накажи някой от виновните.

436

Анонимен

преди 11 години

474Поне един човек достойно да си признае, че е сгрешил. А ГЕРБ въобще никаква цялостна политика не са имали, затова не е ясно за кое по-напред ще съжаляват. И не, не съм от БСП и никога няма да им дам гласа си, просто констатирам факти.

435

Анонимен

преди 11 години

Хората ще престанат да се палят, когато кучето на Фидосова престане да преяжда със сьомга и телешки шол!

434

Анонимен

преди 11 години

475Така би направил РАЗУМЕН Човек.За сега се самоубиват все ощe най-простите.

433

Анонимен

преди 11 години

Така е като си избирате пожарникар да ви управлява...и всичко след него почва да гори...Дано тези невини жертви изпратят хора като б.б и цв.цв. и цялата свинщина герб в пъкъла-бял ден да не видят!