110

иванов

преди 11 години

на канибалите сигорно им е станало згруу. п.п. згруу е когато преядеш с нещо мазно и ти стане тежко.

109

Анонимен

преди 11 години

НФСБ и Скат досега само строят църкви,помогнаха за спасяването на българските моряци и въобще всичките им дела до момента са благородни и патриотични.Гледам Скат от много години и те са критични към всички досега.Но социолозите и другите национални телевизии им налагат медийно ембарго и нарочно не говорят за патриотичната партия,за да им смъкнат процентите.

108

Анонимен

преди 11 години

И аз ще гласувам за НФСБ

107

Сериозна работа

преди 11 години

Ето това е народен представител. Тежи си на мястото!!!

106

Анонимен

преди 11 години

Купете на герб и техните герберастки безмозъщни фенове памперси.Че на 12 май герб като загубят изборите се *** от яд в гащите че народът ги е изгонил от власт

105

Темерут

преди 11 години

Тая лъже! Тя не може да си тръгне с гордост! Може да си тръгне, само търкаляйки се!

104

ivanov

преди 11 години

на канибалите сигорно им е станало згруу. п.с. згруу значи като преядеш с нещо мазно и ти прилошее

103

Анонимен

преди 11 години

Бойко дойде с обещанието,че ще потърси отговорност за кражбите на Костов,Царя,Станишев и Доган.Вместо това той продължи да краде и замете следите на всички преди него.Назначиха си послушен главен прокурор,който още се ослушва и не търси съдебна отговорност на Борисов за случая Мишо Бирата.Там освен контрабанда имаше и 2 убийства.Вярвам,че само НФСБ имат куража да се борят за Родината,защото са убедени патриоти и не са крадци.

102

Иванова

преди 11 години

И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ! ЩЕ ВИДИМ И ТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ! ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДА Е И ДАНО, ДАНО!

101

ало

преди 11 години

Фидосова,от какво си горда? От начина в който влезе в НС с подарък 100 кила кашкавал при учредяването на ГЕРБ,от народната любов,от лобиските закони ,които прокара в НС в ползу джобу,от аферите ти за много пари,при които се оака до уши и при които пищеше като недоклана "този не го познавам",въпреки,че ти е съдружник,от изявлението на съпартийците ти ,че си интригантка и че не те траят Боже,какво безочие!

100

до 101

преди 11 години

А Фидосова яде прасето, в чиято уста можеше да бъде твоя портокал. Ето това е "социална справедливост" по герберски.

99

NOBI

преди 11 години

ФИДОСОВА, СПРИ ДА ЯДЕШ !

98

Димитров

преди 11 години

Призовавам хората да не гласуват за нито една от всички крадливи партии,които са били във властта и парламента през последните 23 години.И аз ще гласувам за Националния фронт за спасение на България!!!

97

Анонимен

преди 11 години

Мазнислава ли си хранеше кучето с телешки пържоли? Колко българи са вкусвали телешко през последните 4 години?

96

естет

преди 11 години

Не пипайте женицата. Мого си е харна.

95

НФСБ

преди 11 години

Всички министри от Герб си тръгват с няколко милиона по-богати,а за Борисов и олигарсите около него се говори,че са натрупали неприлично много милиарди.Такова разграбване на национални ресурси не е имало скоро време.Това съчетано със смазването на малкия и среден бизнес обрича България на дълги години глад и мизерия.Дано хората мислят разумно и дадат вота си за патриотичната партия НФСБ! Скат и НФСБ са действали винаги последователно и в полза на България.

94

Яко

преди 11 години

В 41-вото Народно събрание депутат от ГЕРБ можеше да бъде всеки, когото Бате Бойка можеше да вдигне на ОНАЯ си работа... в т.ч. - ТАЯ на снимката...

93

Анонимен

преди 11 години

Туловище ненагледно! Скрий се някъде и не се показвай повече, че будиш отвращение с визията си. Аз съм жена и така изглеждаш в моите очи, но какъв ли ужас си в очите на мъжете не знам.

92

NM

преди 11 години

Тия наистина са меко казано побъркани, гордеят се с това, че изправиха народа пред невиждана беднотия...а тя както виждам си тръгва с още 50 кила на дупето.

91

db

преди 11 години

Такива прасета, не трябва да са в управлението на страната. Тази свинкя има физически проблем, който я прави комплексиран човек, а от там и неспособена да взима важни решения. Тя трябва да се лекува!