415

Анонимен

преди 11 години

Ами росенчо не си спомня ,но по Дискавари даваха ,за британските панелки!Които си били просто наредени елементи без никакво прикачване и заваряне!Та там след един инцидент с експлозия ,ги захващат с перфориране и болтове!Е ако смята ,че някои няма да си ги зашие така ,а ще излезе на улицата - много му здраве!А същия дали му хрумва ,че 2/3 от Държавните сгради,болници ,училища също са за Палатковия лагер по тая логика!Саниращата мафия много и здраве ама поне 100 000 знаят за какво иде реч!

414

Катя

преди 11 години

Изумена съм от цинизма на президента, много слаба реч!

413

Анонимен

преди 11 години

В момента максималната лихва по влоговете е 5%,а лихвата по кредите за енергийна ефективност достига до 14%,кой *** ще тегли такъв заробващ кредит за да си оправи жилището,ако лихвата по кредите стане 5% тогава действително мога да тегля кредит,но с условие ,че няма да се променя лихвения %.

412

с.до селяния

преди 11 години

*** си и *** ще си пукнеш!Тия 70 милиона евра дали ще стигнат за всички бе!?Ако санирането излиза да речем 5 бона ще ти помогнат с 1000!Другите трябва да ги извадиш ти!Най-вероятно с кредит!При взети 4 бона с свинските лихви ще върнеш 7!За 90% от българите това са непосилни суми!А изказванията на президента са лобистки!Я се поинтересувай с какво се е занимавал преди да се захване с президентство!***!

411

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене щеше да излезе около 20 милиарда лева - грубо, а може и повече... В България има около 700 000 панелки... Доказано е, че сметките за отопление падат най-малко с 30% при санирането на жилище. Вместо да строим АЕЦ и да изплащаме и него при съмнителни ползи - със същите пари ( по около 30 000 на панелка ) могат да се санират 100% от жилищата... Ако се създадат критерии санирането да е от български фирми и с български материали - това ще е ритник отзад за икономиката и хората! *** !

410

Анонимен

преди 11 години

Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????

409

twin_peaks

преди 11 години

Росене, много се изложи! Така ли правят отговорните политици - да бягат от отговорност лична и да я дават на институциите, където тя да се изгуби? Ами крагът олигарси покрай тебе, само да си посмял да ги пуснеш в служебното правителство!

408

Анонимен

преди 11 години

ако получавам едни 1000 евро заплата, ще санирам, защо не ? Амааа не ги получавам, така че храната и сметките остават първа и последна грижа засега

407

ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 11 години

ДА САНИРАШ ИЗКУРУБЕНА 30-ГОДИШНА ПАНЕЛКА Е РАВНО НА САМОУБИЙСТВО.ТЕГЛИШ 20 ХИЛКИ КРЕДИТ ,ВРЪЩАШ 40 ХИЛКИ С ЛИХВИТЕ ДОКАТО СИ ЖИВ.ПРЕДИ ТОВА СИ Я КУПИЛ ЗА 50-60 ХИЛ.И КАТО ДРУПНЕШ ЧЕРТАТА ПАНЕЛКАТА ТИ ИЗЛИЗА 100 ХИЛ. УЖАС ТРУПКИ МЕ ПОБИВАТ.ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЯМА ДА ТИ Я САНИРАТ КАЧЕСТВЕНО. И СИ СЕ САМОУБИЛ ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА.

406

ьй

преди 11 години

Четири години Бойко -магистралния и режещ лентички,и бившия министър сега Президент-саниращия блокове. Нещо пак е сбъркано и не по-европейски.

405

levskarcheto77

преди 11 години

Нищо не става от тоя президент - Росен Плевнелиев! Каквото е започнал, не го е довършил! Трябва да си подаде оставката в тоз час и да дойде някой много по-стабилен отговорен и който да не е милионер най-важното. Да е от чергата на народа!

404

Анонимен

преди 11 години

не се чувстваме разочаровани, а ОГРАБЕНИ! И отделно не щем да постигаме нищо ЗАЕДНО с тбе и хора като тебе , Росене..!

403

n.

преди 11 години

Откъде толкова пари.Народа е гладен няма редовна работа не може да се изплаща кредит.Това е невъзможно .Който има пари да санира който няма ,няма.

402

до hunter

преди 11 години

Това с устата го свърши с ***,разбрали ***

401

1 лв

преди 11 години

До 70 млн. лв (490)Много кух ГЕРБер си бре, както и крадеца Росенчо ...За какво саниране говориш, за какво 70 мил. лв. ... да има такава сума, но тя е една част от санирането, а 60-70% трябва хората сами да платят. А как да платят нашите баби и дядовци с пенсии по 150-200 лв. и сметки за ток 150 и откъде да платят 3000 лв за саноране ???Росене, лобист долен, да се махаш гнидооо !!!

400

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството че и оя като талпата нема да сизкара мандата си - много на сериозно се взел!

399

bolka

преди 11 години

С това си изказване президентът всъщност намеква, че ще ни превърнат в наематели на собствените жилища. Защото е необходимо да се изплащат около 10 000 лв. за т.н. саниране. Колко хора са в състояние да отделят месечно за изплащане на кредит към банка, и то години наред.Като теглим чертата, ще се окаже дали със или без саниране, много хора ще трябва да живеят на палатки. И мизерно.Това ли средството за раздвижване на икономиката? Оказва се, да!

398

-10

преди 11 години

А иначе искате по 650 евра за 50 годишен панеляк в София. Егати безумията! -----Аз плащам 130 евро в Пловдив. Мисля, ти се обезмисли коментара с тази информация!

397

70 млн. лв

преди 11 години

Метнах око на коментарите няколко страници назад и се отчаях от тъпотата и простотията на пишештите тук..никой не е разбрал какво е казал президента..а и явно никой не знае, че по различни програми държава отпуска близо 70 млн. лв за саниране на старите сгради. И тези пари няма да бъдат усвоени, защото няма кой да ги вземе. Дано да започнат да се рутят тия панели та да се позатрие малко от тая ненужна ***!

396

Анонимен

преди 11 години

Няма да санират !Наи-много да си позашият панелите по подобие на британските -които пак не са санирани!И вместо да гушнете помоща от ЕС за банки и фирмички ,ще останете с пруст в уста!А Панелките от 7.3-5 ще им се вдигне доста земетръсоустоичивоста!Българина бил дявол!