61

Анонимен

преди 11 години

Ах как искам да ги национализират ЕРПтата, всичко да национализрат... какъв кеф ще е да гледаш как *** които белят доволно по-малко от година, след това ще *** като прасета в кланница... Ганьооо, Ганьооо - малко ти бяха 500 години ши6ане, още трябва!

60

Анонимен

преди 11 години

Много ви е страх от Сидеров. Ако дойде ,ще спре кранчето на всички крадци, които сега се правят на големи борци за правда и свобода. Ще гласувам за Атака,защото ми писна мутро-комунисти и бандити да ми крадат хляба и да продават България.

59

Анонимен

преди 11 години

Боленчо, хайде да се возим на самолет - ще ти дам да метнеш кюфтенце по стюардесата....

58

asd

преди 11 години

Причината за протестите е че изнемогваме, ама струва ми се, че това което преля чашата на правителството беше подмазването на евреите, Хизбула, на никито младенов простотиите, въобще както се казва - влезнаха в серия преди около месец два.

57

Спонги

преди 11 години

Волен - Луфтханзата отскоро е русофил., затова иска национализация. После ще ги продаваме на руските фирми. Жалка история.

56

Анонимен

преди 11 години

Волен е психично болен. Циркаджия. Държат го на синджир и от време на време го пускат да прави панаири и да дига пушилки.

55

Анонимен

преди 11 години

Колко *** и първосингален е Бай ***.... Какво си мислите бе *** - че като стане държавно тока ще поевтинее? Че ще се вдигнат пенсиите? Че ще остане за дълго държавно? смешници! Заслужавате си ши6ането. Даже ви е малко...

54

атакист

преди 11 години

да са те управлявали в последните 23 години *** извършващи геноцид над собствения си народ и ти пак да пуснеш бюлетина за тях означава че си садомазохистАТАКА ПОБЕДА

53

Анонимен

преди 11 години

Атикисти...немате ли си фестник ми тука се навирате да осмърдявате орталъка ? Боленчо кво е подивел та ви праща да дращите из сичките форумета ?

52

DO 53

преди 11 години

NE SAMO DA SE UPRAVI A DA PRODALJI I DA SASHTESTVUVA

51

атакист

преди 11 години

аз ще гласувам за АТАКА

50

asd

преди 11 години

С Атака напред! В момента от политиците само Волен Сидеров предлага това, което има шанс да съживи България. Разберете хора, положението ни е трагично, трябват радикални мерки като Сидеровите, поне за да имаме шанс да се оправим. Иначе - тоталното икономическо робство е гарантирано и за нашите внуци.

49

Анонимен

преди 11 години

Сайдеров - национализирай ми **** че Капка нещо е недоволна!

48

Анонимен

преди 11 години

XAXAAAAAA A_TAKA TE ISKAM VOLENE DAVAI KATO V ARJENTINA S REPSOL ISPANTSITE VIKAXA KRESHTIXA I NAI NAKRAIA KVO STANA TISHINA V PUSTINIA XAAAAXXXAAAAAAAA SEKNI IM *** NA TIA MONOPOLIIII XAAAXAAAA

47

Анонимен

преди 11 години

Сайдеров, утре ги национализираме, да речем удряме по масите и не плащаме компенсации и неустойки... ремонтната програма само на ЧЕЗ е 80 млн. лв на година - от къде ще извадиш тези пари? От сметките на хората? Ама как смееш.... Сайдеров, ***, жалък си!

46

Анонимен

преди 11 години

До Сократисne mislja che ste prav. "Darjava" e edno ponjatie i nezaknnostta se krie mnogo udobno sad ponjatija sastoto te njamat lize. Srestu kogo ste islesete sledvastija pat na ulizata? Srestu darjavata? Smeshno nali

45

бивш емигрант

преди 11 години

Да му дадем шанс, нагледахме се на какво ли не! Програмата е добра, остава да разберем, ще има ли почва у нас :)))

44

Анонимен

преди 11 години

Аз нещо не мога да схвана.Значи АЕЦ-а държавен,кабелите и травопостите бяха направени от,,комунистите,,т.с с държавни пари.Идва един бай х.. и казва на някой наш продажник:взимай тези хилядарки и ми давай кабелите и балъците който плащат и аз съм..приватизатор,,Слага ми този *** един електромер и започвам да му снасям както на него му отърва.Ай сиктир бе.Е, дами и господа ще подкрепя този който иска да се пребори с тази глупост в случая този мъж на снимката.

43

Анонимен

преди 11 години

Атака само внася "решения" с ясната "визия", че никой няма да ги приеме. Така стават нещата. Правим се, че правим нещо и предварително знаем, че нищо не правим. Но обаче иначе партийната касичка се пълни и можем да си купив това онова - пури, уиски и някоя калинка за секретарка и за други по-важни действия

42

офф

преди 11 години

Много си нагъл Боленеее,.много нагъл и много болен,.+това за пари и майка си си продал убеден съм!4 години Боко тиквата твоите гласове го крепяха,разбра че потъва гемийката и като плъх 1ви избяга!Подлъгал се бил,.