73

Варненец

преди 11 години

до 91Малко си в грешка. *** е еврейско протеже и даже самият Борисов мрази ***, но нищо не можеше да направи , защото за да посегнеш на ***, това означава да посегнеш на интересите на Израел и САЩ.

72

Анонимен

преди 11 години

До 45 години социализъмЗа 45 години социализъм не успяхме да построим това, което ФРГ постигна за 10 години.

71

45 години социализъм

преди 11 години

Златно време на растеж и съзидание. 90% от съвременна България е построено за 45 години народна власт. 23 години алчните крадливи и кресливи "нови буржуа" не могат да поделят това ,което не успяха да разрушат. 1989г. щяхме да станем 9 млн, сега 23 години по-късно сме изправени пред въпроса за физическо оцеляване. Да си върнем НР БЪЛГАРИЯ! Напред българи!

70

Анонимен

преди 11 години

Атака- победа!Сега звучи химна в залата в НДК!Волене- смачкай ги на 12 май!С теб сме, брат!Само ти ни остана!

69

Ернесто

преди 11 години

СКБ и радикално ляво управление, в съюз да, но не и протекторат!Крадците в затворите!Да си върнем държавата!

68

Варненец

преди 11 години

Кириле, то е ясно че ще си изметен тези дни от поста кмет, дано обаче Господ те награди подобаващо за тези 16 години в които ограби парите за Варна- Нещо като инфаркт от прекалено пиене...

67

Анонимен

преди 11 години

Аз ,съм много за това народа да изразява недоволство,и с удоволствие се включвама.Обаче!!Този протест вече ми прилича на ЦИРК.Никаква организация,никаква ясна визия,и тримата така наречени организатори са меко казано ***,като това важи с пълна сила за оня Ангел Слявчев,що се отнася до Янко то му и личи,че е изветрел от всякъде,освен това е и с хистерични наклонности.Та това е подкрепях ,вече НЕ оттеглям подкрепата.Този цирк вече сме го гледали

66

Анонимен

преди 11 години

А самата Люба Кулезич е агент на американското ЦРУ и от еврейски произход.

65

св.Панакудий

преди 11 години

До ПЕШКО Абсолютно си прав!Ако имахме наистина независими и ИЗБИРАЕМИ ОТ НАРОДА СЪДИИИ ПРОКУРОРИ,всички бандити и крадци щяха да бъдат в затвора!Щеше да има страх и респект от правораздавателните органи.И не 5 годишна давност за извършени престъпления,35 годишна-пък тогава да видим политиците!Сега ми хрумна,че ако това стане ,няма да има мераклии за парламента и за чиновници!За съжаление в исканията на протестиращите почти липсват тия промени

64

До мушмул

преди 11 години

До мушмулТи си едни заблуден човек.И какво ти харесва толкова в настоящия световен ред?Сигурно може и ти да си откраднал една крупна сума и свободно да си я пренесеш през границите, сигурно това ти харесва.Само, че на мен като относително честен човек това не ми харесва.А дори и да не си крадец, се чудя къде виждаш истински баланс на интересите и зачитане на всяка една национална държава по света при настоящия "ред".Това,че обичам народа си повече от всички останали не ме прави расист.

63

123

преди 11 години

До АТАКА НА ВЛАСТТи какъв атакист си, мишоко???? Седиш пред компчето, а революционерите се събират пред Ндк! Защо си тук????

62

да живей

преди 11 години

Вечна слава на Великия Вожд Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов-футболист и художник на годината! Вечна слава и на всички комплексари и кречатала, които бяха и продължават да бъдат мизерници и по времето на царска България, и по Тошово време, а и сега. Предполагам, че положението ще си остане същото до Денят на страшния съд, когато Всевисшият ще им обясни защо се случи така, че да живеят и умрат в мизерия!

61

Мусолини

преди 11 години

До мушмулКакво значи расистко и ксенофобско, било изказването ми?Това че обичам собствения си народ повече от всички останали, расист ли ме прави, бе ***?Японците и сега след войната като обичат повече от други собствения си народ, расисти ли са?Значи и едни американски ***, могат да се гордеят за това, че са американски граждани, а аз и ние, които сме народ с общ корен,не можем да се гордеем.Що за философия е твоето?А мога и да ти кажа,че направо съм "възхитен" от сегашния световен "ред"

60

АТАКА НА ВЛАСТ

преди 11 години

АТАКА НА ВЛАСТ

59

сватбар

преди 11 години

Трагедия!Като *** сватба са тези протести!

58

Гербераст

преди 11 години

Който е против правителството и монополите, той е:1 Комунист2 Продажник3Защитник на руските интереси4НекадърникВечна слава на Великия Вожд Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов-футболист и художник на годината!

57

ДО 69

преди 11 години

НЯМА НИЩО ЛОШО В СЕРГИИТЕ СТИГА ВСИЧКО ДА Е ЗАКОННО.ТОВА Е РАБОТНО МЯСТО.

56

ПЕШКО

преди 11 години

АКО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СИ БЕШЕ НА МЯСТОТО НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ТОВА ТЪПКАНЕ НА НАРОДА. ТРЯБВА И ТАМ ДА СЕ ПРОТЕСТИРА,ЗАЩОТО ТЕ СА СЪЩО ТОЛКОВА ВИНОВНИ.

55

фИДОСОВА

преди 11 години

Ако вие блокирате движението до Народното събрание, аз лично с мойте габарити ще блокирам Орлов мост!

54

Скандално!

преди 11 години

Дни преди да напусне управлението правителството ограничава производството на най-евтиния ток в страната. Това съобщиха от НЕК специално за БГНЕС и уточниха: Това на практика означава увеличаване на сметките на ток за крайните потребители.