107

SeoKungFu

преди 11 години

Хахахаха тепърва ше се пренесе балканския синдром и тук, в Чехондрията :D

106

Stilchev

преди 11 години

Толкова чехкини сме опъвали по морето, че половин Чехия трябва да ни вика "Татко"!А това президентче да мълчи, че може и той да взима някой друг процент.

105

Анонимен

преди 11 години

92 И АЗ МОГА ДА БЪДА СМЕЛ НА ДУМИ,НИЩО НЕ МИ КОСТВА. АЗ 84 С КАКВО В ДУМИТЕ СИ ЗАЩИТИХ ,КОЙТО И ДА Е МОНОПОЛИСТ,ЯВНО СИ ПРОЧЕЛ НЕЧИЕ ДРУГО МНЕНИЕ ?

104

Burgas

преди 11 години

ЧЕЗ са пътници това е ясно, само че какво ще правим с тия българоубийци EVN?!?!> Аз съм от Бургас и имах ДВОЙНИ!!!! ДА ДВОЙНИИИИИИИИИИ СМЕТКИ!?!?!??!?! ДВОЙНИ СМЕТКИ *** ***!!

103

до 112

преди 11 години

Ти си инфантилен мозък. Съжалявам че изгубих толкова време с теб. Ти си бил гениално ***.Всичко се увеличавалоо...Муаххахахаааа....А коя стока или услуга в България в днешни дни се е увеличила ЗА ЕДИН МЕСЕЦ с 300% както тока за януари на потребителите??? Кажи ве , инфанителен жалък скапаняко?

102

Анонимен

преди 11 години

Нека това да е нашата "Българска пролет",сънародници.Нека не отстъпваме пред комунисти,Догановци,Земановци.Нека отстояваме своето право на достоен живот.Историята ни е пълна с примери.

101

Алекс

преди 11 години

До чарли Естествено че е възможно ! Нали така НАДУХА ВСЧИКИ СМЕТКИ за тока НА ХОРАТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАЗАД !

100

Анонимен

преди 11 години

Тия започват да стават супер нахални.

99

Алекс

преди 11 години

До Анонимен СЕ *** В *** ***! Може би от талибани като тебе ще стане перфектни *** РОБ в бъдеще!

98

"Хейтър"?

преди 11 години

#106, убеждавам се, че си уникално ***. Ще ти отговоря на въпроса, който е за първолаче. Сметките се вдигат и ще се вдигат. Не само от ЧЕЗ, всичко! Едните прости червени чушки са ти по 4,60 килото. Всички цени ще скачат и народа ще бъде стриган до кокал, защото може! Защото го позволява! Защото е къде ***, къде обезверен, къде всеки за себе си. Защото не осъзнава или пък не му изнася да разбере, че единственото решение е да се отрежат 2-3 хиляди глави - и те не са на чехи! Ей за това!

97

Гошко

преди 11 години

Тоя президента да не е акционер в ЧЕЗ, та се е разскимтял така?

96

Анонимен

преди 11 години

Kой е виновен ЧЕЗ или Бойко Борисов?

95

чарли

преди 11 години

Какво ще кажете за помпите на такситата раздуващи сметките на клиентите.С тези електронни електромери не е ли същото ?Толкова ли няма един специалист в държавата да ни каже дали е възможно това.

94

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ стана жертва на Българските Талибани

93

Анонимен

преди 11 години

някой знае ли че близки на станишев и христо бисеров са свързани с енергоразпределителните дружества и по-точно с кои.

92

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не ме интересува какво казва този чешки популистки ***. Ние сме българи и ние си гледаме нашия интерес. Проверка в трите фирми са необходими, защото има много страшна и голяма далавера. После е необходимо онзи измислен картоиграч "Царя", заедно с Доган, Станишев и всеки *** съгласил се, съдействал, подписал тези договори да бъде съден и вкаран в затвора до живот. До гуша ми дойде от далавери и дебелоочие на разни самозабравили се ***. Те просто нямат вече страх от народа.

91

"Хейтър"?

преди 11 години

#96, ама защо пишеш към мен, като казвам същото - ние сме виновни!

90

господин

преди 11 години

АЛО ПОЛИЦИЯТА АРЕСТУВАЙТЕ МЕ,АЗ ПРЕВЪРТАМ ОТ ХРОНИЧНО НЕДОХРАНВАНЕ,МИЗЕРИЯ,БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНОСТ,УЖАСИ БЕЗ КРАЙ,НЯМАМ ПОЧТИ КАКВО ДА ГУБЯ,ЗАЩО ДА НЕ ГЪТНА НЯКОЙ ОТ БЕЗКРАЙНИТЕ ИЗЕДНИЦИ И НЕГОДНИЦИ,КАКВО ЩЕ МИ НАПРАВИТЕ:БОЙ,СМЪРТ,ГАВРИ ЛИ ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ.

89

Атака

преди 11 години

Всички чехи вън от България!!! Чехкините може да останат! ;)

88

Анонимен

преди 11 години

А дали критикува чешкото правителство за разледването срещу ЧЕЗ в самата Чехия? Или там се мълчи гузно и темата е табу?