114

факт

преди 11 години

Протестите се лумпенизираха и резултатите ще са лумпенски. Не може неориентирани и неграмотни хора да доведат до нещо градивно. Част от исканията са смешни и нереалистични.

113

Анонимен

преди 11 години

Какви фуруми бе ?

112

DO 143

преди 11 години

A TIKVATA KAKVO NAPRAVI ZA TEZI 4 G BE ***...4 G SPANE E AIDE DA TE NQMA..HAN KRUM BIL VINOVEN STANI6EV VINOVEN KOST ..FERDINAD KALOQN ..KAKVO SATVORI TIKVATA OSVEN EDNA MAGISTRALA ZA EDIN GLEDAN NAROD...NALI 6TE6E DA VKARA V ZATVORA STANI5EV DOGAN I OSTANLITE..KAKVO STANA LAJAAAA *** TYKYV ..JALAK PISAR NA ERP

111

chicago

преди 11 години

Протести срещу монополи,това са глупости.Всичко в една държава е политически процес и това дали има или няма монополи зависи от законите в една държава.Ако дадено търговско дружество си спазва сключения договор,колкото и да се пънеш нищо не можеш да му направиш.Някакви неадекватни искания за парламент без партии и гражданско управление,винаги ще има партии и те ще управляват,друг демократичен начин няма.Когато народа е в беда,правителството което управлява в момента трябва да го спаси.

110

Анонимен

преди 11 години

Като му застане Народа "зад него" като на лозунга - мноооого хубаво ще му стане! Само да се понаведе малко...

109

4 G

преди 11 години

БОРИСОВ БЕШЕ ПОЛЕЗЕН САМО ЗА МАФИОТИТЕ И БОГАТАШИТЕ КАТО В. ЗЛАТЕВ , И ДРУГИ КАТО НЕГО , НО НЕ И ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ , БЕДНИТЕ, БЕЗРАБОТНИТЕ , МАЙКИТЕ С ДЕЦА, ИНВАЛИДИТЕ

108

Голям смях

преди 11 години

След 4г съвместен живот,жената на селянина Бойко решила да поиска развод.Прибира се Бойко от работа и тя го почнала-От 4г стоя на студено,гладна съм,никъде не излизам,дрехи не съм си купувала...Бойко не я изчакал да довърши и започнал да я бие ама как той си знае.Боят не продължил дълго.След 10 минути размисъл жената казала:-БИЙ *** Бойко,обичам та.Та и работа тука същата,хубава ама българска.

107

DO 136

преди 11 години

DO ANONIMEN...BOIKO MA4KA6E BYLGARSKIQ NAROD CELI 4 G BE ***,KOI TIKNA TIKVATA OT BSP V ZATVORA BE ALANKOLO NALI OBE6TAVA6E V NA4ALOTO...MNOGO PROSTI HORA IMA E

106

ахахха

преди 11 години

и това , че съм против борисов не означава , че съм за комуняфите или дпс , но троглодит като теб няма как да го разбере това , отивай сега да четеш дефиницията на троглодит :)

105

Пловдив

преди 11 години

Точно,защото вече не сме децата от 1990,вече нямаме доверие на казани думи.Отдавна не вярваме на нито една институция в България,затова и искаме действия,нова конституция,нов морал,модерна европейска демокрация,а не див капитализам.Кредита на доверие към политици и техните формации,съд,полиция,президентство,общини,църква.Камо ли пък да позволим на олигарсите да продължават да богатеят на наш гръб.Всичко,освен народа в тази страна е прокажено.

104

Анонимен

преди 11 години

Оставката на Борисов разедини обществото---------- Да бе, сега ще кажат че и общество сме имали..... та*ак!

103

Анонимен

преди 11 години

Голяма глупост. Бойко трябваше да си остане премиер и да мачка ония несретници от БСП. Дано хората се вразумят и отново да го изберат, че иначе ЛОШО!!!

102

Atinapala

преди 11 години

Заглавието "Оставката на Бойко разедини обществото", е една безсмислица, защото обществото ни въобще не е било единно. Нито пък има устойчива идея, която да го обединява и това е жалко, тъй като протестите за сметките няма да доведат до неговото израстване, а до все по-голяма взаимна ненавист. Каквато и смяна на управлението да се извърши, ако не помъдреем все ще си имаме усещането за блато.

101

Анонимен

преди 11 години

plateno

100

Анонимен

преди 11 години

Хаха клошара на първата снимка с брадата и шапката , дето държи плаката и той заставал за Бойко.Типичния гербаджийски избирател.Тоя за едно шише ракия не плакат , а нещо друго ще държи..

99

прекрасната софия

преди 11 години

прекрасната софия с 2000 протестиращи-***,пиянгури, и наркомани и за цвят някой приличен човек,що не вземете да се отделите с *** и си живейте и оставете останалата част на България да живее без вас смрадливи герберуги

98

Анонимен

преди 11 години

Снимкате е показателна-лявата-хора, на тази земя с над 40 обиколки около слънцето, преживели и 2 и 200. Дясната-20 годишни келемета с кожени якета и бяло по устата и с Галена за мелодия на телефона. Изберете си. На чалгата аз не се давам!

97

Puss

преди 11 години

Abe Vie za Edin tok li ste beeeeeee,decata vi sa gladni mildere za decata si shtoto stanaxme ZAREZIL navsqkade tup narod

96

До Бо

преди 11 години

Много ми хареса този коментар. Цитирам: "Ще започна с това: Не мога да понасям да гледам хора с окървавени глави-Цитат. Аз питам :Как може да гледате БАБА МИ,със сто четиридесет и седем [147] лева пенсия ,при трудов стаж 32год. ,как може детето ми да се е родило по време на вашето управление и сега да плащам по 500лв. детска ясла,защото няма места в държавните???Питам: как само се забелязва кръвта извън тялото,а не тази която е във всички нас? Тази кръв е и в баба ми и във вашите деца..." Браво!

95

МУСТАФАР

преди 11 години

ОФИЦИАЛНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОТ ДНЕС СА - "С НАСТОЯЩИТЕ ПРОТЕСТИ БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ."