536

КОШМАР

преди 11 години

ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ПЛАНА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В КОЙТО СА ВПРЕГНАТИ МАЛКОТО МУ ОСТАНАЛИ ВЕРНИ ПОЛИТОЛОЗИ,СОЦИОЛОЗИ И ЖУРНАЛИСТИ КОИТО ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ОБЩОНАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ С ОБСАДА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И НА КОЙТО СЕ ОЧАКВА ДА ПРИСЪСТВАТ НАД 200 0ОО ЧОВЕКА....ТОГАВА ЛИ ЛИЧНИЯ СЪСТАВ НА СОФИЙСКОТО РДВР ЗАЕДНО СЪС ЖАНДАРМЕРИЯТА ОБЩО 20 000 ДУШИ НЯМА ДА ГИ СПАСЯТ....НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА МЯСТОТО НА БОКО ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА

535

:)

преди 11 години

До КОШМАРАбе ти къде ги сънуваш тея глупости или се упражняваш в писане на въображението си ? :)

534

ромският Брад Пит

преди 11 години

искъм да ни плаштам ништу. еи тва е

533

Анонимен

преди 11 години

до урода 608:Да ти го набия в гербо-комунистическата физионония ***!Неделя ще ви оставим без работодател

532

КОШМАР

преди 11 години

Важна част от плана за оцеляване на правителството била и работата с медиите. На специален отчет трябвало да бъдат сложени непослушните издания и журналисти, като се установят зависимостите им. Поръчковите медии пък трябвало плътно да изпълняват набелязаните мерки за кризисен пиар.

531

КОШМАР

преди 11 години

Трета тема в специалната стратегия била да се набележат жертви в администрацията, като Ангел Семерджиев, а прокуратурата поръчково да започне дела срещу тях. От катрана не бел опазен и Симеон Дянков, с него трябвало да си избършат ръцете за провалите във финансовата и икономическата сфера.

530

Анонимен

преди 11 години

Пишете платени гейберчета! И вашият край наближава!

529

Анонимен

преди 11 години

Бай Бойко, подавай оставка и се махай! Кръв се проля днес, пребити хора имаше, това ли ти е управлението?

528

КОШМАР

преди 11 години

От разсекретяването на договорите за приватизацията на Електро-разпределителните дружества трябвало да лъсне вината на НДСВ, но най-вече отговорността на тройката Милен Велчев, Николай Василев и Владимир Каролев. Пръст в далаверата имала и Лидия Шулева. Те били свързани с идването на купувачите и изработката на тайните договори. Герберите тихо шушукат, че някои от жълтите играчи имали и скрити дялове, получени като благодарност да приватизират. Заради далаверата на царската партия щяла да бъде спрягана като виновна и Меглена Кунева, която по това време бе министър, а сега се твърди, че получа

527

КОШМАР

преди 11 години

Основната защитна теза трябвало да бъде, че ГЕРБ остават във властта до редовната дата за избори през юли, за да могат да решат тежките проблеми на гражданите, свързани с ефективното действие на регулаторите, преоценка на ценоборазуването на електроразпределителните дружества и прокарване на законодателни промени, свързани с тези проблеми.

526

ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ

преди 11 години

НИКОИ НЯМА ДА ВИ ДАДЕ ЕИ ТАКА ВЛАСТА,,,ИЛИ ПЪК ДА ПРОМЕНИ ПРАВИЛАТА...КВИ СТЕ ВИЕ БЕ *** МАЛКИ...ТУКА ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ИМА ТРАДИЦИИ И ПРИЕМСТВЕНОСТ.ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА НЯКОИ ЕИ ТАКА ШЕ ВИ ДАДЕ ВЛАСТА....НИКОГАААААА..ШЕ СТЕ ТРЕПИМ ЯВНО.АЗ ДОБРОВОЛНО ВЛАСТ И ПАРИ, НА НИКОГО НЯМА ДА ДАМ.

525

КОШМАР

преди 11 години

С тактическия ход за обяздване на протестиращите била натоварена новата фаворитка Лиляна Павлова и въртешният министър. Павлова вече неформално успяла да влезе в контакт с някои от водачите на протестите, с цел да договорят уж как да решават проблемите. В същото време се събирала информация за всеки от по-изявените лидери зависимости, стари прегрешения, кретиди, семейна среда, контакти, нужди. Целта била да бъдат по-лесен обект на въздействие и обяздване. Сред протестиращите трябвало да бъдат пуснати платени агитки, които да компрометират като лумпети недоволните граждани.

524

Анонимен

преди 11 години

бе кви брутални кадри бе, просто синята агитка са се объркали, че днес има мач на левски и са излязли да се сбият с малко полицаи и червени. нищо особено. по "случайност" се е случило да си търсят мача точно където протестират протестиращите.

523

КОШМАР

преди 11 години

Първата стратегическа насока била наречена условно Юзда и предвиждала обуздаването на гражданските бунтове чрез къртици, които да контролират и канализират действията на водачите на протестите. Премиерът настоявал до неделя гражданските вълнения да бъдат овладени и да не се стигне до големия национален протест. Вече лъсна една от скритите лимонки на Борисов Даниела Пеловска, която се обяви, че хората на улицата не били против правителството, а премиерът сбъднал всички искания на недоволните. После се оказа, че Пеловска е стара другарка на генерала, а децата й са на яслата на Столична общи

522

КОШМАР

преди 11 години

План Юзда укротява протестите?Решението на Бойко Борисов да не подава оставка заради тежката социална обстановка в страната не е плод на емоционалния му инат, а добре конструирана стратегия, сглобена през последните дни. Тя била разработена от шефа на кабинета му Румяна Бъчварова в съавторство с малкото останали верни, но добре хранени социолози, политолози и журналисти.

521

анонимен

преди 11 години

Много добре помним какво беше през 1997г., опитвахме се да оцелеем,аванса ми стигаше само за пакет ориз. Тогава беше ад и сега стана същото,лошото е че който и да дойде ще е същото,само ще ни крадат.

520

КОШМАР

преди 11 години

До ХекторНАПЪЛНО СИ ПРАВ,БОКО И КЛИКАТА МУ ГИ Е СТРАХ НАЙ- МНОГО ОТ НАС КАКТО КАЗА,В НЕДЕЛЯ ДОСЕГА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧИ ЩЕ МУ СЕ СТОРИ КАТО РОЗОВ СЪН......ЗАТОВА Е ДАЛ ЗАПОВЕД ДО НЕДЕЛЯ ПРОТЕСТИТЕ ДА БЪДАТ ПОТУШЕНИ,НАБЕЛЯЗАЛ Е НЯКОЛКО ХОДА И ГИ Е РАЗПРАТИЛ ДО ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ КООРДИНАТОРИ НА ГЕРБ.........

519

ivona

преди 11 години

EH BALGARIO ,DO KADE TE DOKARAHA TEZI HUBAVI OPRAVNICI.MNOGO KASNO SE SETI NARODA DA PROTESTIRA,TOVA TRIABVASHE DA STANE OTDAVNA I NE SAMO ZA SMETKITE ZA TOKA.NO DANO SEGA NE SE OTKAJAT I DA ZASHTITAVAT INTERESITE SI.ISKAM DA KAJA I NA TEZI POLICAI CHE TIAH SASHTO GI ZASIAGA VSICHKO TOVA I VMESTO DA BIAT NARODA MOGAT DA ZASTANAT RAMO DO RAMO S HORATA.NALI I TIAHNITE SEMEISTVA PLASHTAT SMETKI ILI POLITICITE IM DAVAT OT TIAHNITE ZAPLATI.MNOGO JALKA KARTINA .JALKO ZA HUBAVATA NI DARJAVA.

518

Анонимен

преди 11 години

Идваме ще е'ем народните изедници

517

Анонимен

преди 11 години

Надявам се тези, които чупят, да са заснети и повече да не могат да хванат свястна работа цял живот. Само да обикалят контейнерите.