146

ГЕРБ

преди 11 години

Раздаваме прави лопати, базплатно за столетница. Колкото по дълбоко се зарови толкова по добре за Вселената.

145

hagen

преди 11 години

през кои четири години се увеличи двойно пенсията =============На тоя огъзник математиката му куца.От 128 лв пенсията ми сега е 145лв.Къде е двойното увеличение.Само в чугунената глава на ***.

144

Иво

преди 11 години

бсп след изборите. Дойдохме като аслани пък си тръгнахме ***.станишката пак ще си смуче от *** оправдания защо не е победил. Лека и пръст на старицата бсп.

143

хаха

преди 11 години

Само вижте алтернативите на Бойко, наглата Куневица - кукувица, крадливият Овч и пикаещият във фонтани, хидроинженерът - философ, мани мани.Верно ли ще гласувате за тези луди и нагли същества?Един ден внуците ни ще се смеят като четат историята на прехода ни.Тъжно, но факт.

142

Анонимен

преди 11 години

Фашистите, рапя да ядат пред пропагандата на родните комунисти.Този просто няма думи да се коментират, тези изверги.

141

Анонимен

преди 11 години

за всичко е виновен Горбачов

140

Анонимен

преди 11 години

До мъдрецМиришеш!

139

до 170

преди 11 години

Ами какво да пиша? Дебат с комунисти е невъзможен.Не са против да дойдат пак тяхните "ескадрони" и да ги "крадат (болката ще е по -малка -от свои).

138

мъдрец

преди 11 години

Щели да щурмуват пак парламента-голема работа нали го щурмувахте и кво стана бе демократите,само малко след това доброволно на колене ни викнахте пак да ви яхнем.За нищо не ставате само да ни слугувате.И да не забравите да спестявате щото да има що да гепнем.Треба ги заформите на 40млд спестените парички ,че то 4г-поопостехме.

137

Анонимен

преди 11 години

До МЪДРЕЦВози в джипа си Станишев и компания.Като тях си!

136

мъдрец

преди 11 години

Как да не иска човек да ви управлява овце *** та вие не помните кво сте яли сутринта а се напъвате за далаверите му да си спомните.НЕЩАСТНИЦИ.Ние от БСП сме ви Експлоатирали и пак ще ви крадем щото немате мозък,а и памет.готивни сладури-

135

избирател

преди 11 години

ИСКАМЕ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА!ИСКАМЕ СЪД ЗА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА!ИСКАМЕ ДА КОМУНАЗИТЕ ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО!ТОГАВА НЕКА БОЙКО ТИКВАТА МУТРАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ОЩЕ 100 ГОДИНИ!!!

134

Анонимен

преди 11 години

Управлението ви бе висш краделаж,още ви помним.Този път не ще ви забравим никога.

133

МЪДРЕЦ

преди 11 години

Моля без обиди към другаря и човекът Овчаров,беше два пъти министер и безброи пъти депутат,нещо лошо видяхте ли от него и БСП,не разбира се, при първото му министрестване при Виденов теглих 10милиончета после върнах 10хилядарки,бизнеса потръгна пенсийка взех,после при тройната коалиция апартаменчета струпах няколко,е как да не ги обичам.ИСКАМ БСП НА ВЛАСТ,НИКАКВИ БУДИ НИКАКВИ МАГИСТРАЛИ,ШЕ МИ ПРЕЧИТЕ НА ДЖИПА *** ТАКИВА.

132

Dedo Ivan

преди 11 години

Верно е, да го е.....а!!!! По висш от вашия не е имало, нема и нема да има! Особено при положението, че у вашийо аероплан немаше и пилот у кабината. Целио екипаж, со се стюардесите бехте ръгнали да крадете и със задниците си. По висша проявя на професионализъм и пролетарска солидарност не бехме виждали от епохата на др. Тодар Живков! Ашкоолсун, чорбаджи!

131

няма оправяне

преди 11 години

Не може да осъди никой, защото цялата съдебна система е червена. Там случайни хора няма, всеки е човек на някой, като свински черва са. И защитават статуквото с всички сили.

130

до 166

преди 11 години

И на другите народи,и на другите.Унгария.Чехословакия,Източна Германия.Тотален геноцид.

129

пат

преди 11 години

КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ ?- всички са " от един дол дренки" !

128

tribun

преди 11 години

Най добрите пилоти от БСП ,разбиха самолета наречен България.Честито!!!!

127

Анонимен

преди 11 години

Този от снимката с висшия пилотаж трябва незабавно да бъде приземен в най близкия затвор с доживотна забрана за пилотиране и конфискация на самолета.