137

Анонимен

преди 11 години

176 ми така е високи са ти сметките единствено и само защото е ЗИМА , най-високата сметка тази зима ще е ДЕКЕМВРИЙСКАТА или може би ЯНУАРСКАТА , ако наистина са засичали на 20 декември ,, миналата ЗИМА най-висока сметка беше ФЕВРУАРУ , ***.

136

ЦУРА-БАНКАТА

преди 11 години

МИНИСТЪРА Е МАФИОТ И ТОВА ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ИЛИ Е БУШОН НА МАФИЯТА

135

акуд

преди 11 години

НЕ трябва да позволяваме на три престъпни дружества със законен монопол да НИ манипулират и правят на ***, НЕКА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ както изгонихме престъпната ТРОЙНА к00лиция!!!!

134

СС

преди 11 години

Деляне не се снимай с електромер,а с високата такса за пренос на ел.енергия!!!!

133

Анонимен

преди 11 години

Много шашнат ми виждаш на мама златното идиотче. И ти си свършил..

132

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ С ПО ЕДНА КОФА НА СОЦ.ОПАШКАТА ЗА ТОК

131

Анонимен

преди 11 години

Днес, 13.02.2012 г., 18:30 часа пред МИЕТ - Славянска 8!

130

до 168

преди 11 години

По принцип Добрев запя песнета за инкасаторите, електромерите и отчетния период. искаше да извърти и подмени същността на протеста- вискоте сметки. не му се искаше да признае, че тук мизерията е повсеместна и хората масово не могат да си платят тока. най-накрая загряха за какво е протеста- непоносимо високи цени. Ест. монополи трябва да има поносима социална цена- в редица страни з акризата бяха замразени цените

129

Анонимен

преди 11 години

170 а загубите кратунке а инвестициите кратунчо

128

г-н ОМ

преди 11 години

Според закона на ОМ като понижаваш напрежението,увеличаваш силата на тока, за да достигнеш една и съща мощност. Електромерът започва да върти повече и качва сметките. Та така бандитите от ЕРП-тата качват цените.Те свалят напрежението на тока.Много хора се оплакаха за това. А Делян Добрев ,като не знае закона на Ома, да си стои дома!!!!

127

Анонимен

преди 11 години

168 Naistina ne si nared sam go kazwa[ ЗИМА Е

126

до 156

преди 11 години

Уфффф аман от ***. Ти си плащай, но баба Пенка с 200 лв пенсия няма как да плати джиповете на ЕРП-та. Никъде логистиката не е повече от 20-22 % от себестойността на продукта. Ясно ли ти е, кратуно

125

varg

преди 11 години

Съгласен съм електромерите са наред,но мафията ни не е наред.

124

Анонимен

преди 11 години

Електромерите са наред,така ли?Значи излиза че ние не сме наред.Да ама не.Всички АРП-ТА вън от България.

123

rumiana

преди 11 години

pri smetka pr.100 lv. za meseza ima6 10 dni pove4e ad stane 350 ???????250 lv. li ti stryvat desete dena ? stiga ve4e glyposti e prikazval tozi sedmak !!!!!!yveli4en i nadpisan e toka !!!!semerdjiev kato zapo4ne6e ot nova godina ta do starata govore6e kakvi pregovori pravi , amana- pak se yveli4avalo vsi4ko - taka bilo vav evropeiskiat pogrebalen zentar !!!!davaite da ne ostame izlagani !!!!!!

122

БГ МАФИЯ

преди 11 години

ЧЕЗ,ДКВР И НЕК ИГРАЯТ ЗАЕДНО СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС - ЕТО ТОВА Е МАФИЯ

121

възмутен

преди 11 години

Абе,ченгета данеби тока за вас да е безплатен та така ревносно пазите крадците от енергото,че чак и биете протестиращите които защитават и вашите интереси на протестите във Варна??? Не ви е СРАМ !!!

120

Зелени марсианци

преди 11 години

Нека не ми обясняват за електромерите, ами да кажат къде по света има подписани подобни договори за зелена енергия в частност за фотоволтаичните паркове. Инвестиция с нулев риск и гарантирано с договор изкупуване на 100% от произведената електоренергия на изумително високи цени за 25 години напред. Пак ли правим богатите по-богати? Пак ли ви дават парички под масата? Пак ли на наш гръб? Писна ми от мафиоти!

119

Йово

преди 11 години

facebook.c o m/photo.php?v=3781879926086 Гледах го, това е директорът Младен Кръстев, не му се сърдете на човека толкова си може, както и една голяма част от директорите на ЧЕЗ те хорицата са връскари и много от директориите които отговарят за Технически Звена са икономисти и прависти който не знаят за какво става дума вие искате качествено напрежение, НЯМА КАК ДА СТАНЕ затова и много от добрите специалистите напуснаха или се готвят да напускат защото заради връскари те не могат да просперират.

118

Анонимен

преди 11 години

Нека всички енергийни дружества кажат на каква цена закупуват тока и на каква цена ни го продават на нас!Да се изнесе точна информация за ценообразуването за граждани!Да се публикуват всички техни фактури по така наречените подобрения,които са направили и да се направи одит дали всички фактури са реални или има източване на средства!Ние,като потребители,би трябвало да имаме право да избираме,но такова не ни е предоставено,защото у нас има минопол в енергийния сектор!