256

Ф.С.В

преди 11 години

НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАщО ЕРПТАТА СЕ ДЪРЖАТ НАГЛО И АРОГАНТНО С 7 МИЛ БЪЛГАРИ --АМИ ИСТИНАТА Е ПРОЗРАчНА -ЗАщОТО ГЕРБ ВЗИМА ПАРИ ПОД МАСАТА ЗА ДА НЕ ВИЖДА ТЯХНИТЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВА!!!!!! КЪДЕ Е ДЕБЕЛОУХИЯТ *** НАРЕчЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР -УГОДНИчЕСКАТА МУ МУТРА ЗАщО НЕ СЕ ВИЖДА В МЕДИИТЕ (ЦАЦАРОВ МИЛИОНЕРА)

255

Анонимен

преди 11 години

Хораааааа, дори времето е с нас - февруари месец 6-10 градуса дневни и -2-4 нощни температури. При тази топла зима плащаме по 200-400лв ток. Марш от тука ЕРП-та скапани. ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ КАТО МРЪСНИ КОТЕТА.

254

Анонимен

преди 11 години

В момента имат сметка да ти доставят тока от най близкият ВЕЦ а да те таксуват все едно ти го доставят от най-далечният.Това си е като не законите таксита,режа ти главата а ти се оплаквай на който си искаш.

253

Анонимен

преди 11 години

ПОСРЕДНИЦИТЕ ВЪН!!!!!!!

252

Анонимен

преди 11 години

До Ъми къде е батко?

251

Анонимен

преди 11 години

Баси кефа,ще си имаме нови фактури.Благодаря ви ДКЕВР,че се грижете за нас и за вас си.

250

Мордор

преди 11 години

До Анонимен 267 А като не сме дорасли , що аз не мога да си избера доставчик бре питам аз и защо не знам от къде ми минава тока докато стигне до моя дом ? Аз например искам от най близкате ВЕЦ да ми доставят ток ама май много искам хаха! Като продадоха електроразпределението на тез дружества на чужди извън земни *** мен питаха ли ме дали искам или теб питаха ли те? А бе на ЕС нещо взех да мисля за майка му напоследно време аз .........!

249

Анонимен

преди 11 години

ВЪН МОНОПОЛИСТИТЕ!СЪД НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!ВЪН ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ!АКО ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ГИ ПИПАТ - И ТЕ - ВЪН!

248

МОРСКИЯ

преди 11 години

ДО Jewel 6316ДЖИПСИ,ТИ НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ,МИСЪЛТА Е МОЯ,ПРОСТО БЕШЕ НА ПРЕДИШНИ СТРАНИЦИ И Я КОПИРАХ ОТНОВО.И НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА УМЕН-НЕ СИ

247

Анонимен

преди 11 години

Няма да фалираш никой,понеже ще ти спрат тока и ще ти изискат сметките съдебно.Трябва да се стачкува докато държавата изгони тези дружества и без посредници тока стане поносим за изстрадалият народ.А Дянков,Костов и президента да ги изгоним с камъни от България,това са хората които в момента лобират за монополистите най много.Явно техните комисиони са най-големи в момента.

246

Анонимен

преди 11 години

И какво излиза: нови фактури, а сметките същите!

245

Ок

преди 11 години

Аз и сега разбирам какво ми пише във фактурата на ЧЕЗ. Не съм неграмотна. Ама не искам да плащам два-три пъти едно и също завоалирано под някакви такси.

244

бай иван

преди 11 години

национализиранетоняма да реши проблема особенно в България.БДЖ е държавно, топлофикация също, но това не им пречи да ги разграбват. Ако национализират ЧЕЗ парите вместо в Чехия ще отиват в партийни каси и от там ще плащат на *** за иизборите, за това трябва да има реална конкуренция

243

власт

преди 11 години

Смяната на фактурите не топлят народа. Всичките тези мерки са комуфлаж да се потисне по някакъв начин негодуванието на народа. Тези хора не разбират че хората не могат да си пращат сметките си заплатите и пенсиите са ниски . Разрочено плащане също не е решение нали някога пак трябва да се платят и то с лихви.

242

анонимен

преди 11 години

Да се премахнат ЕРП-тата! НЕК да си разпределя електроенергията и да се грижи за електропреносната мрежа.Да се махнат "посредниците"!

241

Ф.С.В

преди 11 години

ЛЪЖАТ,, НЯМА ЗНАчЕНИЕ чЕ СМЕ В ЕВРОПА ,,,БАНКИТЕ ЗАщО ИМАТ ДРУГИ ЛИХВИ В БГ АААААА?????? МОЖЕМ ДА ГИ ИЗГОНИМ БЕЗ ПРОБЛЕМ -ТЕ ЗАСТРАшАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ !!!!

240

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

ЗАВИШАВАНЕТО НА СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА ----Е СЪВСЕМ УМИШЛЕНО ОТ ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ!!!!!!КОМУНИСТИТЕ ,ЗАГУБИХА РЕФЕРЕНДУМА! /САМО С 850-хил.гласа "ДА"-ОТ 7-МЛН.БЪЛГАРИ /ЗА ДА НАКАРАТ НАРОДА ДА ИСКА НОВ АЕЦ-......НАДУХА ЦЕНИТЕ "ЗА ДА ДОКАЖАТ , КОЛКО Е НЕОБХОДИМ"....!ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:...РАЗХОДИТЕ ПО ПРЕНОСА НА ЕНЕРГИЯ ---Е ПО ГОЛЯМ ОТ СТОЙНОСТТА НА САМАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ!!!!ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕКЕТ!САМО ГЕРБ!

239

ВАЖНО

преди 11 години

ГЛЕДАЙТЕ ОТ 14ч. ПО БНТ ЗАЩО СА НИ ВИСОКИ СМЕТКИТЕ!

238

mhm

преди 11 години

Бе фактурата за тока не знам ... ама ако някой ми обясни тая за парното треа веднага да му дадат нобелова награда !

237

Анонимен

преди 11 години

Тези наистина се правят на луди!?!Хората им казват какви са им условията и за какво стачкуват,тези си знаят тяхната.Както и да направят фактурата цената на тока няма да падне,какъв ток ти подават това си го знаят само ЕРП-тат ние гражданите няма как да го знаем и как да го докажем.Даже и президента се опита вчера да лобира за ЕРП-тата,на всички ни стана ясно кой плаща сметките на правителството,президентството и на някой хора.Махайте ги монополистите и нека държавата си вземе тези дружества.