186

СССРейчо

преди 11 години

Токът ве ГЕМАНИЯ е близо ДВА пъти по-скъп !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

185

Мунчо

преди 11 години

Протест Искаме международно разследване на цялото българско правителство!!!!!Преди 10 години, НДСВ продаде ЕРП-тата на големи чужди компании, без да въведе нови правила за контрол на вече частните монополи. БСП продаде половината топлофикации на Ковачки, а БСП и ГЕРБ два пъти смениха собствеността върху софийската топлофикация, без да променят правилата.Не е въпросът в собствеността, а в правилата.

184

Гарантирано

преди 11 години

95 нови гербави милионери само за година. Гарантирано от "герб-буда"!

183

СССРейчо

преди 11 години

Гокът ве ГЕМАНИЯ е близо ДВА пъти по-скъп !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

182

jordanov

преди 11 години

въобще не е вярно поне за гр.Горна Оряховица ,инкасатора записа данните ,както всеки друг месец на същата дата,въобще не се касае за период от 40 дена както се твърди ,а и то си пише на бележката периода кой е ,ние не сме неграмотни да сметнем от дата до дата дали са 31 или 40 дена.Министъра ги защитава ,то и аз да съм една такава компания ще дам на 10-15 човека от чиновниците една тлъста сумичка и ще си гледам кефа,те и после ще ме защитават понеже съм си платил,така е и с министър Добрев.

181

Комунисти !!!!

преди 11 години

Какви са печалбите от продажбата на електроенергия ??? Как се разпределят те между всички участници по веригата ??? За ЕРП-тата остава около 18% от крайната продажна цена. Останалите 82% се разпределят по веригата и остават в държавните компании !!! Остават в БЕХ/НЕК и производителите на електроенергия, за да се покриват разходи и извършват инвестиции, да се обслужват заемите за АЕЦ Белене, както и да се плаща скъпо за ко-генерациите на Топлофикациите в страната !!! С парите на всеки Българин се плаща част от топлото .....

180

Писна ми

преди 11 години

Сметка от 332 лв. Такса ниско напрежение в нея: 132 лв. И съвсем не съм в малко населено място. Тези такси са узаконена форма на рекет и грабеж.

179

Анонимен

преди 11 години

За какво забавено отчитане става дума.Достатъчно е да погледнем фактурите и да разберем ,че изразходваният ток е едва една трета от платената сума.Всичко останало са допълнителни цени ,от които сумата за ток става тройна.И така ...7олв плащаш за за отчетения ток и оттам нататък цената на фактурата достига 200лв.Виждайки подобно издевателство и най-кроткият потребител може да откачи.Та ние да не сме държава от милионери.Що за съпричастност на държавата към тези пладнешки обири.

178

eve1

преди 11 години

Организираните,масови протести са единствения начин да се отървем от мафията,която чрез схемите си ни обира по най-жесток начин.

177

Отвратен

преди 11 години

Нагли ***! Плащайте си тока бе,Свърши безплатново време за вас!Спри им кранчето, бате Бойко!

176

jamamoto

преди 11 години

Как искат да замажат положението че хората недоволстват от 35 дневното си отчитане.Което си е нормално да са по високи сумите за плащане.Хората протестират от това че сметките са съпоставно високи на доходите.Не може сметката ти за ток да съставлява 40>% от разходите ти...СМЪРТ!!!

175

Без вас

преди 11 години

БСП благодари на ЕТгерб: Будисти, продължавайте в същия дух! Без вас няма да можем да спечелим изборите!

174

Мат`ряла

преди 11 години

Ако БСП оглави протестите, с 2 ръце ще гласувам за тях. Какво ме плашите със Станишев. Образован, умерен, далновиден, с визия и политика - не е като простата будоподобна мутра.При правителството на тройната коалиция безработицата беше три пъти по-ниска, доходите нарастваха, покупателната способност също. Държавата увеличаваше фискалния си резерв, раждаемостта растеше, а икономиката имаше 6% ръст годишно.При ГЕРБ всичко се срива, икономика, доходи, сигурност.Колко деца е отгледал БУДА? Или само мачове и спорт му е в празната самодоволна кратуна?Колкото и милиони да са прибрали с Цветели

173

МИСЛИ 244

преди 11 години

244 ТИ СИ ОТКРОВЕН *** ИЛИ ЕНИЧАРИН НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!НАПРАВИ СИ ТРУД ДА ПОЛУЧИШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЧЕЗ В ЧЕХИЯ СЛЕД 1992Г.КОЛКО СА ПРЕНОСНИТЕ ЗАГУБИ ТАМ И У НАС ИЗАЩО ПРИ ПОЧТИ ЕДНАКВИ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ!ПРОЧЕТИ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ШЕФА НА ЧЕЗ В ТЯХНОТО НС ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА У НАС,ЧЕ СМЕТКАТА ИМ Е ВЯРНА И ПАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТИДАТ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ПЕНСИИТЕ НА ТЕХНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!СПАВКА ДЕБАТИ В ЧНС ПО УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИЯ НА НЕК

172

до край!

преди 11 години

Днес бях на протеста- мн повече бяхме от тиражираните 500 души. Пак ще отида! Приемам ЕРП-тата, Топлофикация, Софийска вода като антинародни, антибългарски корпорации, които изтискват безумни пари от българските граждани. Ще се боря докрай да бъдат национализирани доставчиците на ел. енергия и да се въведът нормални цени, поносими за обикновения човек! Всички договори извадени наяве, отговорните лица вкарани в затвора!

171

Анонимен

преди 11 години

Сметките ни са високи, защото електроразпределителните дружества покриват загубите нанесени от стотици хиляди ***, които не си плащат тока. Нали се сещате, че тези пари трябва да се платят от някого. Това от десетилетия го правим ние.

170

gadene

преди 11 години

ПО ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА ОТ СЕГАШНА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО! ЗАМИНАВАЙТЕ СИ КРЪВОПИЙЦИ ЩЕ ВИ МАЧКАМЕ С КАМЪНИ САМО ДА СЕ СТОПЛИ ВРЕМЕТО ЗА ПО МАСОВИ ПРОТЕСТИ! *** МРЪСНИ И МУТРЕНСКИ! МНОГО ПОВЕЧЕ СМЕ ОТ ВАС!

169

Пенсионер

преди 11 години

А каво общо има със срока на отчитране"невъзстановмите разходи" ? Та циганте си хар1ат тук и без празници и делници....

168

Анонимен

преди 11 години

масово българина краде ток ,и затова са виновни служителите на енергото

167

Анонимен

преди 11 години

Моят съсед лекар ходил на адрес в Столипиново. Там *** набичили онези големите стари калорифери и ходят по джапанки и къси панталони. Всички те не работят. Кой им плаща тока? Защо когато лекар чукне в системата срещу името на *** без един ден трудов стаж излиза, че е здравно осигурен. Време е да се вдигнем и на всекиму заслуженото....