49

Биволар

преди 11 години

Като се почне от Биволь, Славчо Трифоноф, Слави Бинев, Миши Шамарчето и се стигне до Мегленчето Кунева, Волен Сидеров, Костов, Доган, Местан са все поръчкови и платени политически играчки в ръцете на БКП-БСП! Като се прибавят и медиите на Доган, БТВ и Нова ТВ, сайтовете на комунистите освен бивола има още няколко та се оформя една мила родна картинка на това как една бивша комунистическа партия се е трансформирала в капиталистическа олигархна партия, целта на която е вечно да разпределя порциите като заради тяхната безпределна алчност за хората не остава нищо!

48

Анонимен

преди 11 години

ДС сериалче, вадят разни неща за Бойко и ги пускат анонимно малко по малко. вече не сме такива балъци бе другари. пак за Бойко ще гласувам, точно защото ви навря на кучето в гардероба

47

anonimen

преди 11 години

to samiq Borisov prizna za tqxnoto sa6testvuvane toq bili fal6ivi,kato im pripari na zadnika,taka 6te kazva

46

Анонимен

преди 11 години

"Няма човек, който да изнудва или държи в зависимост премиера Бойко Борисов". Има и изброявам: Маджо, Маргините, Пашата, ТихомирИвоМарин, В. Златев, Уорлик, Х. Клинтън, Цв. Бориславова. ЦРУ го създаде по модела Пиночет, Нориега, Самоса, Садам, които използва за геополитически интереси и после ги захвърли на *** като използван презерватив.

45

БМ-13

преди 11 години

Цветанов, в годините 1996-97 мутрата не е бил в МВР и примера който даваш с теб е най-малкото ***. Има дело за наблюдаване на оперативно интересното лице БУДА. Посочи как, кой и защо изнудва борисов. Ако не го направиш олекваш.

44

хаха

преди 11 години

Много ми е интересно как цялата клика от "генерали" политолози, социолози и вся остальная .....ще се появят по медиите и ще се замазват скандала. Ските са намазани и то с основание ! Чао !

43

Анонимен

преди 11 години

Агент СИМО СЕ СВЪРЗВА с Агент Буда

42

Анонимен

преди 11 години

Не искам да го изнудвам! Искам да го нацелувам тоя Бойко!

41

Анонимен

преди 11 години

до 39Къде беше тоя БИВОЛъ -----ПРЕЗ 1989г.-2009г.?

40

Борисов

преди 11 години

А бе какво става? Кога ще ми дадат дуспа?

39

до цветанов

преди 11 години

ама само как скалъпихте доказателствата за Атентата в Бургас и 2 месеца преди това ги предупредихте .а после лесната част подхвърляне на доказателства . инищожаване на доказателства чрез Мосад .

38

Анонимен

преди 11 години

не знам за миналото на Борисов, но настоящата работа която върши ми харесва и пак за него ще гласувам, а не за тези дето вадят папчици от 1997 всеки ден по малко

37

Анонимен

преди 11 години

сЛЕД КАТО Бг-гетото ,сме си дали задникът ---ПОД НАЕМ ,какво искаме ?Каквото ни заповядат ---това е ,както когато бяхме със Русия!ПРОБЛЕМА Е ЧЕ:---Блгария не е НЕЗАВИСИМА ,и НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА,ВСИЧКО Е ---БОЗА !

36

Анонимен

преди 11 години

Буда пак пусна Шехерезада да ни разказва приказки.

35

чочо

преди 11 години

Браво на Биволъ! Единствено останала истинска медия. Четете нея и никоя друга. Мисля, че останалите са зомбирани и ошашавени!

34

Анонимен

преди 11 години

ФАКТ !И БСП/ДПС ,ако бяха навласт ----ДРУГО ЛИ ЩЯХА ДА КАЖАТ ,НАЛИ И 3-ната коалиция се НАХЕНДРИ на ----НАТО,САЩ,,.....ИЛИ НЕ ПОМНИТЕ !?

33

питащ

преди 11 години

Редно ли е министър да изказва предположения дали са истински или са фалшифицирани документи по разсекретено дело за принадлежност? Не е ли това работа на съответните служби и комисии и след изявлението на Цветанов започвам да мисля, че службите обявяват това, което им наредят. Срамувам се от всичко ставащо в България, но пътя по-който сме тръгнали неминуемо води до това.

32

до 25

преди 11 години

споко бе пич, идват избори, ако Бойко не ни харесва ще предпочетем някой по-добър

31

681

преди 11 години

Надявам се новото правителство да извади истината и за Цв. Той отговаряше за каналите със синтетична дрога преди години. Може и още да продължава...

30

Анонимен

преди 11 години

Баси, толкова проблеми имаме за разрешаване, а някой продължава да измисля нови и да се разискват до безкрайност. Вероятно този някой, има съществена причина да го прави. Не ме интересуват буди, муди и тем подобни. Искам да сме страна с бързо развитие на икономиката и повишаване на жизнения стандарт.