180

мумбаса

преди 11 години

До STARBUCKS-USAне те ли приемат американците за един от тах? тъжно ли ти е?

179

Анонимен

преди 11 години

Съвет към днес.Може ли няколко месець без Бойко *** на снимката.Като го видя започва да ми се повръща от грозната му мутра.Герберските привърженици и те като своя вожд Мухобойко са егоисти.Интерисува ги единствено себе си за другите Българи не им пука

178

анонимен

преди 11 години

3 4 Комунистите са озверели за власт! Започнаха истинската предизборна кампания с грозни манипулации и атентати! ДПС им приглася! Дори и да има истина в това, пак няма да гласувам за БСП, защото са демагози!!! По грозния път, по който са поели ще отидат в историята на България! Никога повече комунизъм!!!

177

Вива Борисов

преди 11 години

Не ме интересуват някакви си жалки компроматчета, за мен е важно че Борисов работи за България, останалото са червени помиии, които лятото на изборите ще се изсипят на главите на тези които сега ги създават. Народа не е глупав да вярва на голи приказки, а да не вижда че ежедневно се откриват нови и нови неща в държавата, все едно че няма световна криза. Браво на ББ и ГЕРБ! Сигурен съм че те ще спечелят 2-ри мандат и ще продължат с проевропейското управление на страната ни, иначе ни чака миризливия казашки ботуш да ни мачка чрез верното си лоби от червени, тъмносини и жълти продажни политици!

176

Анонимен

преди 11 години

Рапоня е най-голямата отврат в новата история.От слуга на Тато се превърна в най-върл антикомунист.А още стиска червената книжка , за всеки случай.Наглост , нечувана герберска наглост...

175

Браво Борисов!

преди 11 години

О неразумни юроде как можеш да плюеш по Борисов, че е работил под прикритие срещу организираната престъпност? Ами Трактора и той е бил в структурата на МВР, както и Баретата, както и братята Галеви! Но те са избрали след промените да минат от другата, тъмната страна на престъпния свят и станаха най-опасните главорези със спечелени от незаконна дейност стотици милиони!Така че евала на Борисов че остана на страната на народа! И ежедневно го доказва с делата си! Няма друг патриот като него, който не само да мисли, но и да прави толкова много за благоденствието на страната ни.

174

Анонимен

преди 11 години

СЕГА Е МОМЕНТА БОЙКО НА НАБУТА ЧЕРВЕНИТЕ БИВОЛИ ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКО В БЛАТОТО.НА БИВОЛА МУ Е НАЙ-КОМФОРТНО ДА СЕ ВЪРГАЛЯ В СОБСТВЕНАТА СИ ТИНЯ.

173

ОБЕКТИВНО

преди 11 години

Най-зле и западнала е била държавата и обществото по времето на управленията на БСП!БЕЗСПОРЕН ФАКТ!Каквото и да правите/мислите НЕ гласувайте за БСП!

172

Кратък

преди 11 години

До БиволарКрякат, крякат, ама с документи ...А имат и още!

171

гербер

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ ДОН БУДА - КОРЛЕОНЕ !

170

Биволар

преди 11 години

Активно мероприятие на БСП-.ДС! Собствениците на Бивол,а са Алберта Леон Алкалай и Асен Недялков Йорданов. АЛБЕРТА ЛЕОН АЛКАЛАЙ e управител на ПР агенция ИМИДЖ ЕДВЪРТАЙЗИНГ чиито капитал е от"АЙДИЪС ФОР ЯНГ ИМИДЖ" ООД - САЩ , който в България е представен от Асен Янчев Кузмов. Асен Янчев Кузмов е кандидат за общински съветник в Поморие от квотата на БСП. Замесен е и с НДСВ, тоест Тройната коалиция ПЛЮС СДС. Основният журналист на Бивол е Атанас Чобанов, на 5 място в листата на синята коалиция за изборите за европарламента.

169

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е ВЕЛИК ,И ПАК ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА

168

Биволар

преди 11 години

Много крякат, защото последния бастион на БСП - съдебната система която ги пазеше като орлица ще падне скоро! Съдебната система с назначените на шефски постове съдии и прокурари от БСП и Гоце беше последната надежда да не им се търси отговорност за кражбите за милиони от държавата. За това и наслагаха все свои хора на шефските места в всички съдилища и прокуратури. Обаче новия гл. прокурор ще ги почне скоро. Затова сега комунистите са изпаднали в ужас и се чудят как да разклатят държавата, то не бяха смешни атентати, даже опити за убийство, но ще има възмездие за крадците на прехода!

167

Анонимен

преди 11 години

Няма политик от тези 240 лай*а който да не е свързан с определени кръгове и интереси. Отделен е въпроса, че всички са били в Партията Майка, а сега ви разиграват Театър. Бойко ви навремето не искаше да си връща партийната книжка когато деполитизираха МВР, сега плюе мръсните комунисти... все едно да плюеш по себе си. Мачкай ги, нз си кво мачкай червените?! Ало Аланкоолу всички са еднакви само през 2-3 години си сменят цветовете.

166

Анонимен

преди 11 години

До 184 Де да бяхме като Гърция !!! БЕЗ ДА СМЕ УСЕТИЛИ КРИЗАТА ЕЙ ЛАПЕ ! МАМА И ТАТИ КАТО ТИ ДАВАТ ПАРИЧКИ НОРМАЛНО ДА НЕ Я УСЕТИШ

165

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Магистрали ще има ,газ и ток ще има, ски и футбол също ще има. Ще има и икономика и работа.И втори мандат .ще има. И най важното е , че след всичко това, комунисти вече няма да има..........

164

Сашо

преди 11 години

Личния план е градивната единица на обществения!Ако си зле, боледува и обществото!ГЕРБ е подкрепена единствено от омразата към БКП! Няма нищо положително в тяхното управление.И без компромати, Борисов си е престъпник! Личи по всичко, в цялата страна! Дори и без да знаеш че е бил мутра, може да предположиш по действията му сега!

163

Анонимен

преди 11 години

На изборите ще гласувам против герб и Бойко ***.Щото тяхното малоумно герберско управление унищозиха пенсионерите,младите хора в България и майките които не могат да имат деца.Сега сме много по зле от преди.Блгодарение на този *** на снимките.А що се отнася до герберските привърженици.Те също като своя вожд Бойко тиквата са егоисти интересува ги единствено себе си .За другата част от българиския народ не им пука

162

До Биволар

преди 11 години

До 147 продължение : където сме по-назад от 90 процента от африканските държави. Правителство което имаше най-много *** министри, които бяха уволнени, за да сложат, два по-*** на тяхно място. Пример е Телян Добрев и Барби Атанасова, който говорят като репортери и са без собствено мнение. Имаме финансов министър, който закопа ГРузия и иска и нас да закопае с прослувутата си финансова дисциплина. Успешно? Управлението на Борисов дори не се доближава до слабо, защото то е под нулата.

161

възмутен

преди 11 години

Ха ха ха! Дори и в съчиняването на хвалебствията на ГЕРБ и вожда им, от щаба на партията са толкова смешни и жалки - бил най-честният, най-добрият и тем подобни глупости! Ха ха ха! Държавата потъва; четири години ни лев за нито една прослойка в обществото; милиардите ги няма, да не говорим за откраднатия милиард и шестотин милиона здравен резерв; грам работа няма свършена; замразени доходи за сметка на раздутите им щатове и бюджети..... и това бил най-добрият и най-честният! Гнусно, нагло, гавра