218

х

преди 11 години

Не издържай, то с толкова мозък и аз няма да издържа!

217

не издържам

преди 11 години

...ей Х.....заради такива като теб България е на това положение.

216

х

преди 11 години

ми , избил е ............... това, че ти си *** и не знаешшшшш си е твой проблем, па за Светослав, който идвал тука на кални бани и да заздравява дружбата, пък хич няма да си чувал??!?!???!?

215

х

преди 11 години

Аз пък плюя по Иван Грозни, който изби и насили също толкова много българи , както и ***....що, не може ли да ги плюя!?

214

Анонимен

преди 11 години

До Майкъл ЧуркинЗаминавай си при *** в Русия тогава недей да ни цапаш форумите

213

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Красотата на майка Русия е няма никъде по света,от огромните ледени пустини до огромните пясъчни пустини,от красотата на тайгата и тундрата до буйните океани морета и реки.

212

Анонимен

преди 11 години

Не знам за вас, но когато пиша в такава тема винаги съм със слушалките на уши и звучи руският химн. Най-великият! С него се докосваш до душата на руснаците!Наздраве за нашите руски братя!

211

Анонимен

преди 11 години

Някакви *** плюят по собствената си държава и се подмокрят по чужда?!!! Руснаците са защитавали собствената си страна, а гейовете тука дават своята даром! Засрамете се бе ***! Нали на това се възхищавате, на саможертвата на един народ!

210

брей

преди 11 години

Сталин и Хитлер са деца на дявола! Едното дете убило брат си и станало герой.....да ви имам героите и героичните чествания, велики победи и т.н.!

209

морски

преди 11 години

Поклон и вечна слава на великия руски народ!

208

Българин

преди 11 години

Да сведем глави пред подвигът и саможертвата на великия руски народ. Дано трагедията на Втората световна война не се повтаря никога.

207

Анонимен

преди 11 години

Велика самоотбрана е било тогава. В продължение на 2 години и половина градът е обкръжен и от 3 милиона жители измират един милион от глад и болести.

206

Църо

преди 11 години

Киркорчо, скоро ще научиш... хаха!

205

до 301

преди 11 години

Браво Симо. Много добре описа манталитета на руснаците. Имам приятели руснаци в квартала и мога да ти кажа че са тихи и кротки, но са може би най-непреклонните хора които познавам когато стане въпрос за саможертва. Имало е няколко случая в които съм ги виждал как скачат с двата крака на голям проблем. За тях важи поговорката" Тихата вода е най-дълбока".

204

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Ако в момента бяхме отново галеници на майка Русия,със съгурност нямаше да я има терористичната организация Д.П.С. Турците щяха да са около 20-30 хиляди,*** нямаше да са това което са сега щяха да са в строителни войски да се учат на труд и нямаше да безчинстват както сега.Най важното щяхме да имаме защитата от майка Русия защото тя наистина ни обича,за разлика от U.S.A. които си гледат интереса и не им пука за нас.Кажи народе Български малко ли е това.

203

Киркорчо

преди 11 години

Вечна памет на умряли в ВСВ от всички страни. Питам винаги "Кои е това руснаци?" Знам татари и Татария, българи и България,удмурти и Удмуртия, руснаци и Русия не знам. Какво става! има хора, а земя нямат, дори и някаква Московия нямат!Продават нефт и газ от колонии и се борят за някоква целта, която се нарича - Световна хегемония, а СОЦ хора казват, че това е световен РАЙ. Световен придатък за природни суровини за цивилизация.без война взели всичко какво искал Хитлер.Dy-1000мм с газ за ЕС пример

202

Акъл море

преди 11 години

ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ВЕЛИКА РУСИЯ!!! ПОЗОР ЗА НЕБЛАГОДАРНИТЕ *** В БЪЛГАРИЯ,КОИТО ЛАЯТ СРЕЩУ НЕЯ!

201

Симо

преди 11 години

Руснаците са кротки и добронамерени хора, които с простодушието и недодялаността си подвеждат разни самонадеяни фукльовци, че са лесна плячка, но всъщност са силни, смели и жертвоготовни като питбули! Не лаят, не подскачат, но като захапят, няма пускане до смърт! Или те, или врага, но по-често остават те! И си е все същият народ, независимо дали го язди император, комунист или демократ. Вътре в кочинката си те си се оправят, търпят или се бунтуват, но много мразят някой отвън да им бърка в борша

200

Аз казах!

преди 11 години

никоя държава не е правила толкова много за България , колкото Русия. Преди много много години сме можели и сами да се справяме , но откакто вече не можем , Русия е единствената страна и единствения народ , който е умирал за България, независимо , че Русия е имала интерес , това не прави жертвата и по - малка. Тука младежи са умирали и майки са плакали , деца сираци са оставали .. и заради тях сега , въпреки проблемите България съществува .. не приемайте това за даденост можело е да не се случи

199

Анонимен

преди 11 години

Русия ни била освободила заради проливите. И какво от това, щом техния интерес и нашия са съвпадали?!?!???