216

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОЙКО НЕ МИ ОТГОВОРИ КАКВО НАПРАВИХА ГЕРБ ПРЕЗ 4 ГОДИНИ ОТ СВОЯ МАНДАТ ОСВЕН МАГИСТРАЛИТЕ С ЕВРО ПАРИ??!!??!!!??

215

Анонимен

преди 11 години

Какво е това чудо на снимката? Това е бългериън *** текно!

214

АНТИ ГЕЙрб

преди 11 години

НА 27 ЯНУАРИ РОДОЛЮБИВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УДАРИ МОЩЕН ШАМАР НА ГЕРБ, РАЗНИТЕ МУ СДС-та И ПАРТИЙКИ ЕДНОДНЕВКИ КАТО НА КАПОН

213

до 258 Бук

преди 11 години

Това което възнамерявате да направите е страхотно.Аз живея в Ню Орлианз, но само кажете кога ще е откриването на клуба " Атака" и ще присъстваме на драго сърце с цялото ми семейство! В Ню Орлианз също българите обичаме гн. Сидеров и ще сме щастливи да го срещнем на живо.Поздрави!

212

astoni

преди 11 години

Кабинетът не се справя с кризатаСпоред 75% от представителите на бизнеса икономическата среда в България се е влошила през 2012 г.България държи всички черни рекорди в ЕС и по отношение на бедността сред българите.Излиза, че ГЕРБ са отнели усещането за перспектива на целия народ.

211

до долния

преди 11 години

още утре хващай влака за Сърбия, а оттам към европата

210

Анонимен

преди 11 години

до 274, махай се! Отивай да миеш чинии и на дърти години не се връщай да тежиш на нашата пенсионна система, а си стой там където си отишъл да лижеш *** за жълти стотинки.

209

Оо ДА, избори издват

преди 11 години

Идва времето на разплатата. След изборите ще смажем герберската ***, която надигна жалката си главичка през последните 3 години. :) :)Само, че ми е интересно?: Знаете ли, осъзнавате ли господа гербери какви ви чака след като загубите изборите? Поне малки леки виделя минават ли в пилешките ви мозъчета какво ще ви се случи след по малко от 6 месеца? И надявам се вече сте започнали да си пускате Св-тата да си търсите новата работа, на която ще трябва и да обясните защо се УВОЛНЕНИ от предната!

208

СДС патладжаните

преди 11 години

са последната патерица на ГЕРБ. Гласуваш за Борисов - получаваш Костов Сбъдна се

207

Анонимен

преди 11 години

Толкова мутри съм виждал на такава мафиотска като Бойко никога

206

възмутен

преди 11 години

До До 244 - Абе вие наистина сте *** бе! Като падне това управление кой ще плаща техните задължения, които никак не са малко! Може би ще трябва да реват и да се жалват, че няма да ги плащат? Държавата се приема както с активите, така и с пасивите и както харчеха милиардите фискален резерв безконтролно и незаконно, така трябваше и да погасяват задълженията на държавата и към бизнес, и към кредитори, и по съответните договори! Първо се мисли, тогава се плямпа!

205

Сбогом ГЕРБ

преди 11 години

Догодина Тиквата ще харчи парите на Карагьзова-Борисова на Хаваите, или на Ривиерата заедно с Пъпката. А може и в затвора

204

stomin

преди 11 години

До АнонименАз съм временно в Германия.Е ми махай се черги ще ти постелят

203

Хора бдете

преди 11 години

Тая вечер в шоуто Референдум по БНТ видяхме клонингите на БКП-БСП господа-другарите от Атака и ВМРО редом до баш другарите от матрицата-майка. Преди седмица пак в един диспут Сидеров се беше наредил рамо до рамо с БСП и ДПС. Сега към тях се присламчи и Каракачанов! Да ни е честита новата коалиция БСП-ДПС-Атака-ВМРО-Кунева-ГОРД-! Тези ще оправят България, така както Крадлив Дедо ни оправи за 600 дена! А реално ни окраде! Искат пак да разпределят порциите, ама май ще стоят гладни още няколко мандата!

202

Анонимен

преди 11 години

ПО-ДОБРЕ КОМУНИЗЪМ И БКП ОТ ДЕМОКРАЦИЯ И ГЕРБ

201

ТРЯБВА

преди 11 години

НА 27.О1.2О13г. всички пред урните и мощно "ДА"!!!

200

stomin

преди 11 години

До до 244Много сте,все капацитети,все ядрени и икономически специалисти и от турлю-гювеч разбирате.Един чисто икономически въпрос се превърна в чисто политически.

199

До 244

преди 11 години

Какво да направи ГЕРБ, като плати над 1 млрд задължения към частни фирми, които Станишев въпреки излишъка от 4 милиарда не плати на тези фирми и остави плащането на ГЕРБ, а излишъците бяха похарчени от БСП за няколко месеца! Какво да направи ГЕРБ, като плати над 100 млн по заема на БСП от Париба Банк за плащане на оборудване за Белене и сега през май трябва да върне останалите 400 млн за да покрие заема от 500 млн. взет неправомерно без да има договор за строеж на АЕЦ.

198

Анонимен

преди 11 години

АЗ СЪМ НА 18 И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ,АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛЯТ СЕ МАХАМ НА 100%.

197

съдник

преди 11 години

Събуди се!!Бъди патриот или бъди проклет!!Гласувай само за радикални партии,за националистически.За да има България!!АТАКА+ВМРО!!Победа!!Бъди патриот или бъди проклет!!