64

Анонимен

преди 11 години

Ами нормално ПлеИнер си тежи на избори сред простолюдието и като зарибяващ орган заслужава кихане на пари.Държавата е бащиния на Правителството и що ли да не купят чалга -избиратели.Корупция и мизерия по-български.Сериозно взех да се замислям дали да не опъна една шатра пред Брюксел и да съм посланик на народа пред ЕС защото маи там освен да се дои за глупости нищо полезно не се прави.

63

ЕС

преди 11 години

Все пак другаря Пайнер е инженер, а не куха лейка счети и знае как да сметне всичко, за разлика от *** счетоводител, който може да смята ДДС.

62

Илиян

преди 11 години

сума пари се пръскат за интеграция на ***, безсмислени проекти и кво ли не, така че парите за Митьо Пайнера са най-малкия дерт. Осъзнал се е човека, кандидатствал е, одобрили са го. Никой не пречи и вие да бъдете креативни, да измислите проект и да гушнете лев, с който да сте конкурентноспособни на такива като него. Говедата как искат да си строят стадиона с европари? после само позорят името на България и апостола, същата история

61

Бебо

преди 11 години

Машалла! Тази булка може да накърми 5 бебока!

60

Чавдар

преди 11 години

Разсъблечени жени пеят за пари, секс и гангстери. Що е то?Ами....честно казано първо ми идва наум хип-хоп.... И то, не БГ измислен такъв, а съвсем оригинален, вносен, с изпълнители от класа като Снууп Доги Дог, 50 cent, Nelly и още хиляда известни и по-малко известни. Защо пошлият хип-хоп да е по-малко опасен като послание на музиката си от БГ чалгата?

59

Анонимен

преди 11 години

Изложихме се пред чужденците пак.

58

Анонимен

преди 11 години

Текстовете на попфолка били глупави, а "Пачанга" на Графа сигурно е по- умна, а? Предпочитам една песен на Преслава, пред простотийте на Ъпсурт, Фънки, Мишо шамара и темподобни. Нямаме добри поп и рап певци в България! Това е! За това младите слушат чалга!

57

другара Тодар Живков

преди 11 години

Очевидно в АФП и ББС работят много културни и срамежливи журналисти.Написали са че ""оскъдно облечени жени" пеят за пари,секс и гангстери.Харесва ми този евфемизъм.

56

Анонимен

преди 11 години

предпочитам да слушам музика , която се пее на български , вместо корейци , дебели англичанки , или *** американци , никой не пречи на другите жанрове на българската музика , да създават качествени песни , как румънската музика създаде няколко европейски хитове , а българската не успя до сега, не им остава време от плюване , кой им е виновен , че такива са им възможностите.

55

Анонимен

преди 11 години

Спорът чалга-античалга изглежда много изкуствен. Писна ми да слушам глупости. България има реални проблеми, а чалгата не е сред тях. Все пак може да се прави разлика между изпълнителите в жанра. Има такива, които са много стойностни и забавни, има и такива, които са по-доплнопробни и мазни като Ерик, джордан и др. Хората трябва да разпускат по някакъв начин. Задълбаването в този спор е безсмислено.

54

Анонимен

преди 11 години

Не съм привърженик на чалгата, обаче се питам...дали в Европа всички са свети води ненапити?? То само у нас има разсъблечени и обратни!!! Пак някой умишлено си мие ръцете с балканския синдром.И аз не харесвам рап, например и не слушам...Това е въпрос на личен избор.

53

тъпчо

преди 11 години

Като чуя чалга ми иде да повърна ама човека си е прав. Просто бизнес. Продава ви това което харесвате. Ако не го харесвахте нямаше да го има на пазара. Никой не произвежда нещо което не се купува. Съгласен съм, че повечето хора тук мразят чалгата. Не така е в реалния живот, за съжаление. Продажбите на "Пайнер" го потвърждават. Останете си със здраве.

52

Анонимен

преди 11 години

за Пайнер се възмущавате , а защо не се възмущавате , че най-много европари е спечелила фирма , която се занимава с гласуване чрез sms-и , за да си пълни гушите и гушите на телевизиите чрез реалити предавания това какво общо има с културата , та не се възмущавате драги античалгари , между другото думата чалга си е измислица на тия където , които нямат публика , защото такива двуличници като вас , не ходите на културни събития , а ако е за напиване с алкохол , сте първи там .

51

Анонимен

преди 11 години

6to e to KURVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

50

Станимир

преди 11 години

Аз не съм почитател на този жанр, но поздравявам управата на Пайнер. Очевидно са страхотни предприемачи.П.С. Не разбирам мнозинството от коментиращите. Като не ви харесва музиката им, пуснете си Mezzo. Навсякъде в Европа (пък и в Щатите) има меко казано глупава музика с меко казано още по-абсурдно изглеждащи изпълнители.Keep Calm and Move On.

49

:)

преди 11 години

нЕкой трЕбва да помисли и за културата на масите, нал' тъй?:) протестиращите ,,интелектуалци,, колко ли ги боли за тия два милиона....:) и не искайте узаконяване на проституцията в българия. това вече е факт:) ама не е ли готин Азис на тая снимка?:) направо ми иде да го изям:) краката му са по-стройни от на виктория силвстед, дето дЕдо й е бил дървар в ютландия:)

48

Анонимен

преди 11 години

*** падението!

47

Анонимен

преди 11 години

хора вместо да плювате , си направете и вие фирма , като сте големи професионалисти и си кандидатствайте за европари , не злобейте , защото не е здравословно , може да се разболеете от злоба.

46

Анонимен

преди 11 години

Айде пак се изложихме пред чужденците, лъсна ни ***... Малко ни е с тази тиква дето ни представя по света, ами сега и чалгарите.

45

Анонимен

преди 11 години

могли са спечели ли са.