375

Що е ГЕРБ

преди 11 години

Що е ГЕРБ: под -***.

374

petkov

преди 11 години

NAGLA,OTVRATITELNA ,GROZNA,TAPA,BEZOCHLIVA MUTRA E TOZI I MAFIOTITE OT MUTRENSKATA GRUPIROVKA GERB.

373

Бо

преди 11 години

Да го продадат и ще се оправят нещата. Комунизма свърши.

372

От Америка

преди 11 години

454. Абе тъпооо , те се пулеха и на завода , как би работил при военни условия без да се вижда че там има завод .Един американец се смееше и сочеше един изоставен завод и казваше : ето останките от социализма . Но да мислеше , че тези хора са имали работа , а сега са извън България -- Не !И ако на теб това ти харесва , какво да ти каже човек ?

371

Смело сърце

преди 11 години

От Лондон......В България най после има демокрация и граждански адекватно общество.Така е по цял свят.Трябва да си отговорен пред себе си ,защото дългът го повелява.България(ГЕРБ) върна избиртелите по урните,а БСП ги отврати да ходят да гласуват..това беше и целта им на тези *** от комунисти4еската номенклатура.Да живее България и да върви по пътя си на еврпейско равнище,защото БСп умишлено я дърпаше назад,за да може и последният 4ервен да открадне от данъка на 4естният българин.

370

777

преди 11 години

Нека синдикатите да платят заплатите на тези хора ? Защо ги подкукоросват ? Синдикатите шарят само в държавните предприятия - в частните не смеят да припарят ! Смешковци !Този завод какво произвежда ? колко печели ? - или ние плащаме и тяхните заплати / както на БДЖ /

369

Анонимен

преди 11 години

ДОБЪР ВЕЧЕР РОБИ! БАЧКАТЕ ЛИ ЯКО ЗА 300 ЛЕВА А? И ЗА 200 ЩЕ БАЧКАТЕ АКО ДЯНКОВ ОГЛАДНЕЕ ... СИГУРHО НЕ ВИ Е СРАМ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА КАК ОБИКАЛЯТ ПОКРАЙ ВИТРИНИТЕ С КИТАЙСКИ ***, СЪС СТАРИТЕ СИ ИЗТЪРКАНИ ОБУЩЕТА ... БАЧКАЙТЕ И СИ ЛИШАВАЙТЕ ДЕЦАТА, ЧЕ ДЯНКОВ Е ГЛАДЕН ;) СПИ НАРОДЕ... ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ! СПИ НАРОДЕ... 240 ДУШМАНИ НЕПОБЕДИМИ И БЕЗСМЪРТНИ ИМАШ ДЕТО 7 000 000 НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ГИ ПОБЕДЯТ, ЩОТО СА 7 МИЛИОНА ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ;) СПИ НАРОДЕ... БЪДЕЩЕ ИМА ЗА ТЕБ, НЯКЪДЕ ДАЛЕКО В ЧУЖБИНА, ДАЛЕКО ОТ РОД И РОДИНА, ДАЛЕКО ОТ СТАРА ТИ МАЙКА, ДАЛЕКО ОТ КЛЕТИ ТИ ДЕЧИЦА, БЕ

368

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ГЕРБ искат по правилата... - *** не щат... - избирайте...

367

Анонимен

преди 11 години

457 - Браво! Но как да го вкараш в главата на простия българин. Да беше нещо друго...?

366

ББ

преди 11 години

Опаааааа,псссст.Грешка на езика,печатна грешка просто исках да кажа че,ще останат 700-800 работници!А другите айде.....................чао!

365

Анонимен

преди 11 години

може ли некой да ми каже , какво произвеждат в заводите в Сопот за да им кажа на хората какво да му пратят

364

Димитрова

преди 11 години

Г-н Борисов, може да нямате златни пръстени,но имате банка.Много жалко ако не сте разбрал посланието на жената ,която ви е изпратила лук.

363

Анонимен

преди 11 години

Представяте ли си, през 1997 на правителството на "демона Костов", какво му е било! На главата му са били стотици, да не и хиляди такива предприятия, оставени и окрадени от ДПС-БСП правителствата до тогава, не смеещи да ги продадат. С милиарди задължения, и те министрите и експертите, трябва за месеци буквално да ги разпродадат, да махнат това бреме от плещите на държавата, за да може да ни върнат на картата на Европа! За да може и МВФ да преговаря вече с нас за помощи! А *** и сега някви герберисти не могат да се справят вече 12 години с приватизацията и развитието на Частния бизнес в

362

dragko

преди 11 години

Искрено съчувствувам на братята българи от ВМЗ Сопот!Но и Борисов е прав!Какво значи това-"Искаме работа-искаме пари"Да не са се венчали за този завод?Това е бизнес!Всичко е свързано с поръчки и разходи по тях!Ако примерно моята фирма почне да губи клиенти,значи ли че ще бъда "обесен"от работниците си?Някой пита ли работодателя дали има някакви проблеми,дали си покрива разходите и как издържа на данъците?Естествено че ако инвестира всеки би пресметнал и какво ще спечели от това!

361

критик

преди 11 години

През 1995 г. един американец се чудеше: Бедни сте, а имате къщи, вили на село,сега ви връщат и земята!?!?!? Ами продайте едното, вложете парите и се оправяйте. Всички чакат някой друг да мисли за него,а във ВМЗ сигурно са изтрепани от работа?!

360

щир

преди 11 години

До Смело сърцети си един гимп който живее в подземие и служи за забавлаения на били ченгето. как си се докопал до интернет е въпроса. пич, верно нямаш какво да кажеш. а, че си в лондон не впечатлява никого. кога ще се очовечиш, учи се от лондончаните, стига балканщина?!

359

Анонимен

преди 11 години

пръстени нямаш, мозък нямаш жив да те оплаче човек, ама пък тоите хора имат

358

Според мен

преди 11 години

За пръстените са виновни тройната коалиция и предишните правителства. От сегашното са лука и чубрицата.

357

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАТочно така! Трее сички да изпродадем златата и трошките, и собствените къщи, та чак тогава да имаме право на протест. ВтранЖа, жеуезен си.

356

Тиквуч Магистралков

преди 11 години

ТИКВАТА - СОЦИАЛНО СЛАБИЯ МАФИОТ МИЛИАРДЕР !