65

Бай Ставри

преди 11 години

Тук имам чувството че пишат само енергетици, физици, математици... Брово! Глей колко интелигентен е българина!!!

64

АНОНИМЕН

преди 11 години

Овчарчето не знае ли ,че *** може да вдигнат цяло село в тревога,то не бяха спинозни,циркаджии,асфалтаджии,да продължавайте така народа ще разбере що за стока сте,нищо ,че се смеят на пожарникарите.

63

Р.Овч

преди 11 години

е на светлинни години по-компетентен от всички герберастки *** и калинки малинки. Пък Янето и Тиквонтий са си лика прилика. И двамата се правят на мъже, ама май после не се доказват. Какво ли ще правят изперкалите драскачи във форума герберастите-физкултурници като паднат от власт? Да внимават да не ги затисне Фидоска, че ще изквичат много зле

62

до 74

преди 11 години

Ще ти кажа как се смята АЕц Козлодуй как се е построил без никакви договори от някакви *** банки и си работи на печалба, хайде сега ти обясни?

61

uzunski

преди 11 години

Не го вкараха в затвора когато беше топъл , сега нека ви *** в устите !По-*** от българина няма , дават им някаква глупава тема и им гледат сейра ! Овце , не народ !

60

Анонимен

преди 11 години

На сайта на Булатом, с председател Богомил манчев пише това:Основните цели на БУЛАТОМ са: Да оказва влияние за формирането на обективно обществено мнение за ядрената енергетика, като част от балансираната енергийна политика на България.

59

Анонимен

преди 11 години

Идват избори и тоя си отвори устата. Още му мирише *** на Овчаров. Наглец.

58

Анонимен

преди 11 години

Туй хлапе със големите джуки ли разбира повече от Овчаров от енергетика ве даже нямаше да го днаем кой е ако не беше плажа на Трайчев я у лево.

57

Анонимен

преди 11 години

69-ти,УНИКАЛЕН ПОЗОР...!!!- ДОКАТО НИ ЗАЛЪГВАТ С НЯКОЛКО МИЛИОНА ДО МОРЕТО, ГЕРБЕРИТЕ КРАДАТ МИЛИАРДИ ОТ АЕЦ-КОЗЛОДУЙ- Към момента централата АЕЦ-Козлудуй продава 77% от енергията си на БОГАТИ клиенти в Германия Австрия и дори Италия (а всички те изпитващи погнуса от собствените си АЕЦ), чрез търговци-посредници. НА ЦЕНА ОТ 3,5 СТОТИНКИ...!!!- Това съобщи директорът на централата Валентин Николов в интервю за БНР. - А ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ КУПУВАТ "ФОТО" ТОК ЗА 45 СТОТИНКИ...!!!АЕЦ КОЗЛОДУЙ Е СТРОЕН И С МОИ ПАРИ, ЗАТОВА ПИТАМ:- Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува и да ни продава ЧАСТНИЯ вятърничев ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от ДЪРЖАВНИЯ АЕЦ-Козлодуй, струваща му 1.169ст и изкупувана от НЕК само за 3,5 стотинки!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 4,5 ст СРАМ И ПОЗОР...!!!БОКО.

56

до 68

преди 11 години

И къде е учил Р.Овч. как се смята АЕЦ като в HSBC? В Москва ли, докато се е наливал с водка докато е бил студент?

55

Анонимен

преди 11 години

Този защо не е в затвора?

54

Дядо

преди 11 години

Този е най големия *** в БЪЛГАРИЯ, този иска да смучи от народа,махнаха го от енергетиката за да му прикрият далаверите и комисионите който е взел заедно със СърГЕЙ. Безочливи гадни ,мръсни спинозни никога в управлението на БЪЛГАРИЯ. НЕ НА БЕЛЕНЕ . ВЪРНЕТЕ КОМИСИОНИТЕ.

53

Бай Ставри

преди 11 години

Днес кукери гониха злите сили в Симитли! На 27 също! Колкото повече гласуват- толкова по- добре!

52

ДА!!!

преди 11 години

ДО ОВЧАРОВ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ПО ЗНАНИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ А И ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ = А ЗА Я.ЯНЕВ ТОЙ ГОРКИЯ ДО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТОЛКОВА Е ЖАЛЪК ЗАПОЧНАХ ВЕЧЕ ДА ГО "СЪЖАЛЯВАМ"

51

Анонимен

преди 11 години

до 44 Чети и питай не мене ,а Р.Овч.-той казва че ще работи толкова.Аз само се опитах да ти подскажа нещо.

50

до румен221

преди 11 години

А бе ти си абсолютно досаден ***. Да не мислиш че някой ти чете глупостите с главни букви дето копираш из целия интернет. Само, че пречиш на другите да кажат нещо смислено.

49

Анонимен

преди 11 години

и на най-простия е ясно че една АЕЦ е печеливш проект. Но тука повечето против са финансирани. Как Германия ще има 1 централа бе, вие луди ли сте.

48

Анонимен

преди 11 години

той Янето е постояно наведен.Така му харесва

47

Анонимен

преди 11 години

Убеден съм, че има нещо гнило в АЕЦ Белене.

46

до 60

преди 11 години

Хубаво е че не ме знаеш като се дава информация от оособено важно значение се слага автор въпрос на време да му пуснат един traceroute и да го барнат, отделно тоя дето е качил тая информация дали е виждал някога тоя договор от HSBC ?