90

Анонимен

преди 11 години

А бе те Дюните и без това събират само памперси, презервативи, тоалетни чинии, пластмасови тубички и т.н. и т.н. Народе???? е написал един Голям Българин.

89

TankoBG

преди 11 години

Работа имаше за вършене тези години за правителството - държава за управляване, криза за преодоляване. Някои държави през това време фалираха. А нашата - не.И сега БСПин започна кампания срещу Найденов, но пак обърка конците. Колко ли подписвали документчета през 2007 г. ще излязат наяве след проверката?!Че и даже и бесник "Биволъ" (да, "бесник", а не "вестник") няма как да отрече това.

88

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

KONKURENCIQTA....NA PROKUROR......

87

RadioZamunda

преди 11 години

Ааа, всичко е наред, бе!!Просто съгражданите ни още не са разбрали, че на власт е ГЕРБ и си продължават строителството както отпреди 20 години....Весели селяни - в морски вариант.Още един мандат на Борисов - и България ще стане ДЪРЖАВА.

86

нагъл комунист

преди 11 години

Има три несъвместими (в един човек) и взаимно изключващи се човешки качества: "честен", "умен" и "комунист". Винаги са по две и изключват третото. Ако си честен и умен - не си комунист; ако си честен и комунист - не си умен и ако си умен комунист - няма начин да си честен.

85

Катя

преди 11 години

Кунева вместо да се покрие вдън земя за всички поразии, които е направила, има наглостта да Критикува и да си въобразява, че е компетентна!

84

Анонимен

преди 11 години

Вижте интелигентният поглед, който има на снимката! : )

83

Анонимен

преди 11 години

Вече разбрах! Цецо и Кумецо били от Станишевата банда!Сега да видим Боко как ще реши въпроса със Станишевите бандити в ГЕРБ?!

82

Варна

преди 11 години

Какъв Герб????Тя схемата е направена по времето на тройната ви коалиция.На мен не ми връщат апетитна земя наследство от дядо ми в Шкорпиловци само защото някакъв нагъл комунист я е харесал,и ми предлагат заменка с парцел в блатото.Най-долните хора..... това са комунистите.

81

БоСимеонов

преди 11 години

Намесата на премиера е директен линк към неговото покровителство на сделката. Мирослав Найденов стана основен дотатор на корупцията. Не бяха Калинки, не бяха тръби и това сега...хайде стига. Между другото какво стана с внезапно забогателите пресаташета в МЗХ?

80

Анонимен

преди 11 години

Лелеееее, ама защо е тая злъч бе, другари социалисти?От какво се уплашихте, та виете като вълци на месечина?Нали всички искаме ред в тази държава!Или анархията по-ви се нрави. Вие така сте свикнали.Е, няма да стане!

79

1

преди 11 години

А? Какво стана с разделението на властите? Как така министъра ще нарежда на прокуратурата? Или това са просто глупости за пред хората, които да оправдават гнусотиите от последните 23 години?

78

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ..

77

Анонимен

преди 11 години

Управителите на фирмата СЛЕ Груп, които са съдружници с кумеца на Цветанов, са поискали пряко от Министерството на земеделието да отчужди в полза на техни фирми три терена с общо 21 декара дървопроизводителни гори в района на Несебър, разкрива сайтът Биволъ. Два от тях с площ 14 и 6 декара обаче не са никакви гори, а са върху дюните, в непосредствено съседство с терена от 29 декара, от който тръгна скандалът Дюнигейт. И трите имота са държавна частна собственост. Сделките още не са финализирани, но процедурата за отчуждаване е в ход и се очаква подпис на министъра. Не е ясно дали Найденов или заместничката му Боянова ще се осмелят да подпишат в разгара на скандала, но както самите те обясниха, новият Закон за горите ги задължава да го направят. За два от терените заявлението за отчуждаване от горския фонд е подадено от СЛЕ Груп с управители Лъчезар Богданов и Станимир Стоянов. За един от терените преписката се води в полза на Лайфстайл Холидей ООД, регистрирана в Несебър с капитал от 1000 лв, в която същите лица са съдружници с по 50%, разкрива Биволъ. От приложените документи, извадени от регистрите на МЗХ, ясно се вижда, че заявленията за отчуждаване са подадени през 2011 г. и преписката е тръгнала тогава. Освен това Лайфстайл Холидей ООД е регистрирана през май 2010 г., доста време след като Тройната коалиция е паднала от власт. Тези нови факти опровергават напълно изявленията на Найденов и на Борисов, че схемата с отчуждаването и продажбите без търг на гори е заложена като мина от предишното правителство, а те само довършват процедурата. Възможността да се продават на безценица атрактивни държавни имоти на правилните фирми е разписана в новия Закон за горите приет през 2011 г. от правителството на ГЕРБ в членовете 73, 74, 77 и 79. Оплетен в непрекъснати лъжи Найденов днес не може да отговори, колко нови процедури по очуждаване на терени от горския фонд е започнало ведомството му и в чия полза. Лъжата обаче, че след 2009 г. са били спрени старите процедури, а нови не са започвани вече е разобличена и корупционната схема е разкрита.

76

СМРЪДЛЬОВЦИ!!!

преди 11 години

ОКОЛО ГЕРБ ВСИЧКО СМЪРДИ....

75

IZBORI 2013

преди 11 години

Вече вони на предсрочни избори !Тези хора са неспособни да усмирят алчността си!

74

до модератор

преди 11 години

Днес бг на Даниел Пеевски ли е

73

Анонимен

преди 11 години

Всички облажили се от заменки,горички,рекички пищят като разгонени котки на керемида.Бойко сега да мачка ,пък на изборите каквото стане,сега поне ще разберем смръднята къде се е свила.

72

Анонимен

преди 11 години

краля слънце нареди!!България е тотална монархия,едноличната власт е в ръцете на един *** мутрафон!

71

НАГРАДА !!!

преди 11 години

ДАВАТ НОБЕЛОВА НАГРАДА ...НА ТОЗИ - КОЙТО ОТКРИЕ ПО *** И НАГЪЛ ЧОВЕК ОТ БОРИСОВ !!!