184

WWW

преди 11 години

До Майка на бебе 2012Да ви е живо и здраво!Моята пък баба през 1931, решила, че няма да може да изхрани трети син и искала да го помята. Споделила със свекърва си, но тя й рекла: "Не посягай, мама! Всяко дете с късмета си." Така се родил чичо ми и през детството си е стоял заловен за полата на майка си и е плакал ЗА ХЛЯБ! Късметът му проработил на зряла възраст. Сега е на преклонни години, живее охолно в красива къща в един от престижните квартали на София, има една дъщеря и трима внука.

183

Майка на бебе 2012

преди 11 години

До 209 Ще ревнеш и ти, но когато станеш стар и немощен!

182

Анонимен

преди 11 години

Най-после това, което съм коментирам няколко пъти вече се казва официално - че при коефициент на раждаемост под 2.1 нациата загива. Това, което не се казва обаче е, че ако по-нисък от този коефициент се задържи за повече от 20 години, тенденцията е НЕОБРАТИМА и нацията загива (претопява се). Майки, раждайте - недейте да гоните само кариерата, там ще ви изцедят като лимон и ще ви захвърлят непотребни.БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

181

до Майка на бебе

преди 11 години

за мен жената е права, то да имаш бебе си е лукс. Едни хора след мен на една опашка платиха 23 лв за 1 пакет памперси и 2-3 пюрета, после нямало бебета, ами като няма пари няма и бебета. *** не ги обсъждам, те са различна планета...

180

имигрант

преди 11 години

До: номер 180Да, за това си прав, и аз не съм професор като тебе (с което се гордея), но искам да внеса едно уточнение: Причината за всичко това, например че ще видиш доходна работа през крив макарон, както се изразяваш ти, е в това, че всички доходни места вече са ги заели бившите комунисти и техните отрочета, както би се изразил бате Енчо от "Кой е по-по-най".

179

до 193

преди 11 години

Пий си редовно хапчетата! Не пропускай.

178

до Емилия

преди 11 години

ходи там, да ги застреля някой *** или *** да ги заплоди..успех !

177

Гогата

преди 11 години

Даже след 3 Национални Катастрофи до 1945 г. Гроб пак чупят анти-рекорди !!!ГРОБ=ГЕНОЦИД !!

176

Майка на бебе 2012

преди 11 години

Грешка - последният ми коментар е за 201

175

Майки на бебета

преди 11 години

стига ревала за тия майчински..аз плащам всеки месец над 200 лв здравни осигуровки и не получавам нищо за това..но не съм тръгнал да се жалвам по форумите..защо не кажеш колко осигуровки си платила откакто си на свободна професия ? задължиха ви да внасяте на 420 лв и пак оревахте света...

174

Емилия

преди 11 години

Ами аз след 2 месеца заминавам завинаги за САЩ и там ще родя децата си!

173

Koko

преди 11 години

Мога да дам пример с мен - 32 годишен мъж, защо нямам и не искам да имам скоро дете:Работя за 600 лв., жена ми за 300. Общо с двете заплати еда успявам да покривам всички месечни и каквито ид а било други разходи - за ток, за вода, парно, храна, поддръжка на автомобил и прочие. Разходите по отглеждане на едно бебе/дете са поне 300 лв. месечно. Според мен човек в мойто положение създавайки дете го обрича както него така и себе си и жена си на глад и мизерия. Ето защо в момента нямам дете.

172

man

преди 11 години

Много хора не искат деца за да не си нарушат комфортаАз лично имам 2 бр, родени през 10г, бих искал и трето, но май нямам нерви да премина през цялата патаклама наново. Ако ще имате много деца ги правете породени :)

171

циганин

преди 11 години

Скъсай си дипломата професоре и ела да видиш колко българчета съм отгледал.

170

Майка на бебе 2012

преди 11 години

Не получавам майчински и за двете ми деца, осигурявам ги с всичко необходимо за тяхната възраст. Но когато пораснат, те няма да работят в БГ за да ти плащат пенсия на теб, 202, който е бил против осигуряването на деца!

169

до глупак 196

преди 11 години

трябва да си мега тъпо *** за да не разбереш че без прираст на населението пак ще се върнеш в землянката с газената лампа и мотиката...

168

Анонимен

преди 11 години

Защо на *** от Факултета им е осигурен транспорт до училищата, а българчетата мръзнат по спирките?!?! Всяка сутрин ги виждам автобусите пред "Пени" на бул. Възкресение, автобуси от градския транспорт с табелки "Специализиран превоз" товарят чаветата и след обяд ги връщат!!!!!!!!!!

167

до Майка на бебе...

преди 11 години

не ми се води спор с теб..реви си за майчински ако това ти помага и плюй държавата...

166

Чети библията

преди 11 години

До Анонимен 193 Стига си лепил тоз платен коментар през половин час, бе.Бог още в началото е казал на хората: "Плодете се, множете се и пълнете земята". И винаги е благославял съюза на мъжа и жената, семейството и децата. Чети БИБЛИЯТА и не ни занимавай с измислици.

165

аз

преди 11 години

Така е ,ако не дадеш пари под масата умишлено не те поглеждат.