38

Анонимен

преди 11 години

И кво сега?Проекта "Борисов"на червените кукловоди от ДС-БКП забуксува..........хората пак мразят социализма-фашизъм!Ами да избият всички по тази логика гадовете от ДС и да се свърши с мъките народни.И пари за патрони ли няма вече в скапания ви бюджет?

37

СК

преди 11 години

СК

36

АЛООУ, ПАРТИЗАНО-20

преди 11 години

...АКО ВИЕ ИЗКАРАТЕ И 12%.....ЩЕ СИ ОТРЕЖА ОНАЯ РАБОТА , И ЩЕ Я ИЗЯМ КАТО КЕБАПЧЕ...!КЪЛНЕМ СЕ , ...У СИТЕ СВЕТИЙ..ХА,ХА,ХАААААААААААААА!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ- СЪЩО!

34

Анонимен

преди 11 години

А досегашната съдебна система от крайно нуждаещи се и избрани на тъмно някъде магистрати по-добри ли бяха? Бог да я прости Камелия Бончева не дочака правосъдие от сегашната "светла" съд. система.

33

Гочо

преди 11 години

Пак ли серГЕЙ искате да ви обгрижва и води към светлото бъдеще ве!?

32

Анонимен

преди 11 години

Около тъмни личности, с тъмно минало и тъмни дела има тъмни сюжети.

31

баба мазохист

преди 11 години

ние бабите ще гласуваме за Гроб за да може по лесно да си отидем от този свят...

30

АНОНИМЕН

преди 11 години

Кой е правил проучването ,Райчев ли?Ако е той на следващото проучване Кунева и Станищев вече ще управлява.Както 23 години гледаме едни и същи ***-ни в парламента така и анализаторите който повече даде за него пишат.

29

PIN

преди 11 години

ПЪЛНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО-МАФИОТСКА ЛЪЖА Е ТОВА "ИЗСЛЕДВАНЕ" !?

28

Анонимен

преди 11 години

Бойко поне прави нещо ,а предишните ,САМО КРАДЯХА -----20г. НИ-ЩО,.....но от сърце!

27

Така ще бъде!

преди 11 години

Че ГЕРБ и БСП ще бъдат на кантар е ясно - по около 20%, като по-вероятно е БСП да са първа политическа сила. Доган - 8%, Кунева - 12%, Атака - 6%, НФСБ - имат шанс за малко над 4%, СДС - 1,5%, ДСБ - 2,5%, Янев+Марешки - 1,5%, ВМРО и НДСВ - по 1%, Лидер - 2%. Всички останали ще участват само за цвят (БЗНС-та, Евророма, Партиите на Мария Капон, Касим Дал, Капка Сидерова и т.н.). Напълно е възможно 6 партии да прескочат бариерата, та дори и 7 (ако ДСБ+Единство+ЗНС+Обединени земеделци) се обединят.

26

ВайВай

преди 11 години

До 26. Леле малеее, па ли телето тръгнало по хорските нивя и ги изпомакало, туй Бойче, шъ взема да го вържа в Убора У Банкя, че вече ми дойде до гуша. Маа на лятоска мисля да го коля вече, че мноо ми додея. Ммм тъкъви ми работи у село.

25

Анонимен

преди 11 години

----27Дааааа,прав си ,....И.Костов и 3-ната коалиция са с много" СВЕТЛО "----МИНАЛО ,ЗАТОВА И СА В ОПОЗИЦИЯ ----"КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА"!Народа ги ----ИЗДУХА ,като И.Костов ----БСП!

24

Спонги

преди 11 години

"Управляващите се радват на стабилна подкрепа, най-вече заради липсата на тяхна алтернатива в дясното пространство."Първо, ГЕРБ не са дясна партия и Второ винаги има алтернатива.Тези 27 % са само в мечтите на ББ. Да не забравяме, обаче кой брои гласовете.В България днес има само една дясна партия - ДСБ.

23

akud

преди 11 години

Мога да се обзаложа, че ако герб не спечели с мнозинство през новите избори. Братя галеви ще се появят от"някъде" ще бъдат оправдани, също трактора и всички други АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. Хайде на бас, че БСП ще направи к00лиция с кунефа, но ще има министри от ДПС на стратегически важни министерства като това на замеделието, водите, горите . ХАЙДЕ НА БАС С ВСЕКИ БЪЛГАРИН

22

не-социалист

преди 11 години

подкрепа за ГЕРБ - това какво е?

21

шишо

преди 11 години

В трънско мярката за тъпота е един Раш. В България 27% са един ***.

20

Анонимен

преди 11 години

Алооо,ПАРТИЗАНО-20,защо сте в опозиция ,......?От народната любов ли е ?

19

Сюжетите...

преди 11 години

Тъмни били сюжетите. А какви да са след като самият той е с тъмно минало? От както е станал премиер в ЕС не са спрели да го бъзикат. Същото правят с него и селските кметове у нас. Те го канят за щяло и нещяло да реже ленти и след това си правят домбуши в кръчмите. Лошожто е, че покрай него европейците взеха и нас за простаци. И са прави. Може ли нормални да изберат точно това нещо да ги управлява ?