48

?

преди 11 години

Тоя Бойко що не се заинтригува толкова силно от Цветелинчето........

47

КДК

преди 11 години

По случая Сойков - Николов мога да съдействам на прокуратурата .

46

Да бе.....

преди 11 години

Хвърляне на прах в очите- ето на виждате ли ГЕРБ колко са принципни......Прави се някои и друг спектакъл, а отзад КРАДЕНЕТО ЗА ТЯХ ЯКО ВЪРВИ!

45

"наши-ваши"

преди 11 години

...докато се продавате за жълти стотинки ....и вервате на разни партийни велможи и журналистически простотий..!!

44

майтапчии

преди 11 години

ха ха ха , то ако ставаше толкова лесно , всички загубени дела от прокуратурата щяха да бъдат възобновени на ново и така до срая на света , ха ха ха ха

43

Анонимен

преди 11 години

До По Коледа ... Нищо няма да се промени в България докато има "наши" и "ваши". Сменят се управниците, следва гонка по устав на няколко средни (никога едри) риби за парлама, а в същото време на тяхно място се "настаняват" нови "наши хора". И така - през 4 години.

42

ББ

преди 11 години

Всички герберчета в завода за ***. Докато го строят герберчетата ще стоят пакетирани в Банкя.

41

НЕМА СТРАШНО!

преди 11 години

Всяко нещо ---с времето си!..И аз бях започнал да си мисля ,че тая червена *** НРБ, СССР, СИВ ще е вечна ...АМА , НЕ БИ...!Няма вечни неща....ВЕЧНИ СА САМО МЕРАЦИТЕ НА БОЛШЕЕВИКИ И КОМУНИСТИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!..."идеите" , са за наивниците и *** ...ха,ха,хахаааааааааа.

40

Анонимен

преди 11 години

НА ТИЯ И ЗАТВОР НЕ ИМ ТРЯБВА. НАПРАВО ДА ГИ КАРАТ В НОВИЯ ЗАВОД ЗА ***!

39

ББ

преди 11 години

Най-много ме тревожи дали мога пак да ви излъжа.

38

По Коледа ...

преди 11 години

...стават и чудеса!МОЖЕ ПЪК , НОВИЯ ПРОКУРОР....ДА ВЗЕМЕ ПРИСЪРЦЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!Малко ли реваха ***, против него....явно ,нещо ги тревожи...??!!

37

до 35

преди 11 години

Нека се радва герберската *** още известно време, че след това ще им виснат носовете. Няма страшно, вашите хора ще ви спретнат нов купон-балон да поддържат огъня. Важното е да им вярвате. И ако може да спечелите друг мандат, но тези неща не стават с циркове.

36

социалист

преди 11 години

Лелеееееееее ама къде е Станишев бре, да направи един метеж и да го маха тоа Бойко овреме. Тоа че ни наръга у затворо сичките до изборите.

35

КДК

преди 11 години

Тези ИЗМАМНИЦИ бяха заловени именно във далавера със техниката на този Месокомбинот който предварително БЯХА КУПИЛИ ЧРЕЗ ИЗМАМА.Това е огромен завод за производство на хамон най големия в света 102 сушилни и годишен капацитет 6000тона суров продукт Те дефакто се опитват да излъжат САПАРД че купуват нова техника а действително некупуват нищо те вземат само немски фактури тъй като завода е напълно оборудван.

34

до 31

преди 11 години

Новия прокурор се надува като балон. Сега ще връща жестове на ГЕРБ. Заблудените герберчета се мислят, че всичко е или черно или бяло. Залудо се пънете играят си с вас като мишлета.

33

някой

преди 11 години

Ха,ха,ха до изборите има време доста престъпници от БСП/вкл.Масларова/да сменятместообитанието си.

32

бай Тъпчо

преди 11 години

Абе яз веднаж съм бил в Съдат за свидетел и втори път не стапвам пакАми га са развеждаше Киро *** викна за свидедел оти жена му(предната де)го издебна га е на работа и дойде с един голем бус та му крадна шес от прасетата дет гледаше бепък яз зех че я видех и си му казах-нали мий приятелИ тъй отидахме на съда и застанайме пред трите съдийки и са клехме,че днеска нема да лажем и яз викам-емии шес *** му дигнаха на човекат бе-два пъти повече от вас тукаЕййй па съдийката кат са ядоса и тропна с един чук по масата и вика-100лв глоба дет обиждаш СъдаЯз не разбрах кво толкоз съм ги обидил щото те ги гледам три съдийки па свините беха шес-демек два пъти повече ама си млъкнах да не земе да тропне пак с чукат и айде още 100леваПа по едно време кат посвърши вече Съда и зех та викнах-Ама госпожа съдийке,кажи само де продават таквиз чукчета,щото яз съм дръводелец и имам секакви ама такав дет кат чукнеш веднаж и 100 лева вади-немам маТя *** изгледа и дигна ***,па жената са уплаши да не тропне пак и са обади от публиката-Ама не му обръщай внимание *** госпожа,той е пиан човекат *** и незнай кво говориТъй ли,викна съдийката-за явяване кат свидетел в нетрезво състояние и преди да тропне и вече бех избегал навънкаЕй тъй си вадат парите некой хора бе,седат си и си тропат по цел ден с чукат ,чукче-100лева ама и то за пред хората,па викат,че кога ги не гледат зимали мнооого повече и то без чукчето бе

31

Мухахаха, мухаа

преди 11 години

Муаххахахаха, сега вече ще има осъдени далавераджииии!!!! Муахахахааа, муаххахахахаааа - айде в затвораааааа!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 11 години

ако ги съберат всичките *** ще напълнят един стадион,после картечарят ханс ще организира дискотека

29

Анонимен

преди 11 години

Съд, конфискация и затвор - това залужават червените крадливи разбойници, и те и покровителите им - Първанов, Станишев и Доган!