46

Анонимен

преди 11 години

Ситият на гладния никога не вярва!И само да кажа на някои от тук пишещите - ДА СИ БЕДЕН, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ МЪРЗЕЛИВ!

45

Анонимен

преди 11 години

До 42Госпожо, човек е ценнен за околните толкова, колкото е полезен.Хората без умения, или поне без търсени в момента умения, не са ценни.Това което жънете в момента е резултат от посятото преди години.Не целя да ви обидя, нито рпетендирам, че знам какво точно е положението ви.Но един ценен човек никога няма да бъде оставен да си седи вкъщи.Ако има какво да се вземе от вас, като умения, талант, работливост, ще се намери човек да дойде и да го поиска срещу заплащане.

44

kireza

преди 11 години

Бедните гърци......Ами да дойдат на моята трапеза,тя цифром и словом ще е не за 150 евро,няма да е и за 15 евро,ще струва само 15 лева.....Горкичките гърчуля.....:))))))))))))))

43

Анонимен

преди 11 години

До 44Аз зам си отпушвам ***, сам си правя ремонта, сам си оправям колата и сам си чистя пред входа.Затова имам пари, защото не си давам полвината заплата за алкохол, цигари и такса несръчност - други да ми вършат работата.Ако спреш да купуваш готова храна, отрови, да плащаш за услуги, които сам можеш да си извършиш ще се видиш в много пари, няма да знаеш какво да ги правиш.*** си бърша с 900 доларови банкноти.

42

Анонимен

преди 11 години

Ауууу, какъв ужас! Абе, вие подигравате ли се?! Тук има хора, които цял месец живеят с толкова! Защо не напишете за тяхната Коледа!

41

Ф.С.В

преди 11 години

300 лв за трапезата в Гърция ! --а в Бг на 3 лв викаме 300лв и на типовият хляб --козунак --който вземе аванс пали свещ в църквата и се моли да не му спрат тока до следващият аванс --някой хора не са виждали 300лв за 3 месеца а бедните гърци ще ги изхарчат за един ден --каква криза хахах КРИЗА ИМА САМО В БГ И В ГЛАВИТЕ НА КРАДЦИТЕ НАРИчАщИ СЕБЕ СИ МИНИСТРИ --24 Г КРИЗА -АМИ НИЕ СМЕ ПО БЕДНИ И ОТ ЦЪРКОВНИ МИшКИ ХАХААХ

40

Анонимен

преди 11 години

Грешка, постът 44 е за 34

39

Расъл у Расник

преди 11 години

Те плачат на 150 евро, ние се радваме на 15 евро...И понеже реват си мислиме, че са зле...а ние сме добре.

38

До Анонимен 36

преди 11 години

Може да си скъпо платен, но си ***- колкото и нискокачествен труд да полагаш, трябва да имаш за храна и топло. По света/ ако си ходил/ е така, тук- НЕ! Нормално е да има всякакви хора, а не само титани на мисълта. Иначе сам щеше да си отпушваш ***!

37

до 14 от 11

преди 11 години

За Ваше сведение не съм мрънкалник и не вися по форумите, а съм жена на 56 години възраст и със 33 години трудов стаж. Града в който живея е просто мъртъв град и няма работа за младите, а камо ли за нас възрастните. Та извинете, че Ви затормозих с моя пост и бъдете жив и здрав и моля Ви не обиждайте хората на сляпо, а пък не се знае и Вас какво може да Ви застигне в живота.

36

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 28Ела на почивка в София, столицата на България.Заведенията пълни, хората излизат с 2 колички от суперкарметите, нови жипове паркирани навсякъде.Защо сравнявате живота на село с живота в Атина?Защо сравнявате вашите животи, като необразовани хора живеещи в преградие, с живота на хора от центъра на Атина?

35

Гладен

преди 11 години

Наздраве комшу ! Нека ти е зле с 150 евра.

34

Анонимен

преди 11 години

A ние с толкова - цял месец.

33

Преразказ на комента

преди 11 години

До до ЧиновникА: Малко са ми паритеБ: Ами намери си по-добра работа, квалифицирай се, ще получаваш повечеА: Да ти * майкатаАми нека ви е зле.

32

Чиновник

преди 11 години

Гърците не са като бълагарите и колкото и да са зле, пак са по- добре от българите.

31

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 21Ниско качствените хора от всяка страна извършват ниско качествена работа за ниско заплащане.Качествените хора в България си живеят по-добре от качествените хора в Гърция.

30

Гошо Тъпото

преди 11 години

Щом се...замерят с портокали по...митингите,значи са...добре.Нашите...дистрибутори след това ги...замитът и ги носят в Кривунделово;два за...лев.

29

Анонимен

преди 11 години

гърците изобщо недей те ги мисли , но в Бг е много зле положението ,

28

Анонимен

преди 11 години

ГОРКИТЕ ТЕ :) ТЯХНАТА ТРАПЕЗА ЩЕ Е 150 ЕВРА, НАШАТА Е 15 ЛЕВА

27

Анонимен

преди 11 години

Имате ли си идея, колко са 150 евро в Гърция и какво може да си купите с тях.. или само си лаете и избивате комплекси?