31

Анонимен

преди 11 години

Като виждаш ,че не ти стигат кинтите ..........се мъчиш да се спасяваш......Теглиш заем и отиваш в Германия или Австрия ,като знае Немски ше се оправи........ше гледа стари хора...........Ама това да пиеш хапчета....значи че си егоист и че не ти пука за живота на децата ти...не ти и пука че излагаш и тях като отиваш пиян на работа........Много учители нямат пари,ама дават частни уроци....предават в частни училища..ама не правят като тая нали.....Съжалявайте я,не ви симпатизирам!!!

30

Анонимен

преди 11 години

До BAY PANDEL- TOVA E VTORIQ PANDEL- TUR4ETO

29

ES

преди 11 години

Samotna maika s 3 deca i u4itelska bg zaplata...,ami kak nqma da posegne na jivota si?!Dano sega se vuzstanovi i da sudi sega6noto pravitelstvo v Strasburg za ¨osobenata pomo6t¨ na samotna mnogodetna maika ,kato istinski bulgarski grajdanin i polaga6tite mu se prava!

28

BAY PANDEL

преди 11 години

21,22 NOVI 4 JERTVI NA STRELBA V USA . ETO Q TVOQTA AMERIKA,MEN !!!

27

Маджаров

преди 11 години

Жената е поредната жертва на гадната мутра БОЙКО БОРИСОВ

26

Анонимен

преди 11 години

26, абе ти учител с *** ли ще сравняваш бе, учителката да е откраднала нещо, да е застрашила нечий живот

25

Борете се за децата

преди 11 години

Г-жо Иванова, съвземете се, свестните хора не Ви укоряват, защото стана масово явление, заради небивалата досега в България мизерия, много хора да не издържат психически . Вижте какви прекрасни деца имате! Борете се заради тях и заради Вас самата! Еснафите, които вместо да Ви помогнат, са извикали полиция, са бездушни и незаслужаващи уважение чиновници, а не учители, които трябва да умеят да разбират човешката душа.

24

Анонимен

преди 11 години

гледам лешоядите, т.е кварталните клюкари, дето се мислят за журналисти, напъплиха темата, покажете се бе мизерници да ви видим, пасмина долна

23

до 15

преди 11 години

лъжеш, че всички са я плюели по сайтовете! прочети коментарите под новината в този сайт - само няколко души я критикуват. повечето хора са наясно, че не алкохолът е проблема на учителката и искат бъдат изяснени причините за постъпката и и да и се помогне

22

BAY PANDEL

преди 11 години

Оня ден бяха хванали един *** да кара кола пиян, без книжка. Той има 5 деца. Що не кажете и за него- горкия човек!

21

доктор

преди 11 години

Жената се е притеснила много от положението си и е направила наново глупост . Просто я направиха на 5 стотинки по медиите ! Аз НЕ я виня , даже бих казал .... случва се , хора сме . Всички правим грешки.

20

до 20 Зорница

преди 11 години

Никой друг не знае какво е да си сам.............Е много ясно бате ,че никой не знае...Само ти знаеш какво е.........

19

така така

преди 11 години

Миналата седмица 2-*** автралийски водещи реваха крокодилски сълзи и се разкайваха по телевизията, понеже жената, която излъгаха да даде информация за бременността на принцесата, се самоуби. Искам да видя кой БГ журналист ще излезе и ще каже - съжалявам, че се опитах да направя сензация от трагедията на една обикновена жена. При това не някоя наркоманка, крадла или ***, а МАЙКА на 3 деца и УЧИТЕЛКА!

18

ники

преди 11 години

На мен ми е много жал.На институциите им дреме, те си чакат бонусите от Кратуната!

17

Анонимен

преди 11 години

Знае руски и немски.............Ако не и стигат парите..........в Германия да ходи да си взема семейството там и да се оправя ............това ли е решението да пие и да прави опити да се самоубива ???Я се стегни малко...........

16

tanja

преди 11 години

уважаеми журналисти,има нещо,което се нарича ЕТИКА ,но тя при вас за съжаление липсва.дай боже, жената да се оправи и нека да знае,че много хора я поддържат морално.

15

BAY PANDEL

преди 11 години

До Анонимен- VIDQHME GI I TVOITE SHTATI- MASOVI UBIYSTVA

14

Констатация

преди 11 години

Няма такова мекотело като бантускотовете до оня ден я плюха всичките ,и писаха по форумите да я уволняват днеска горката жена............

13

Алов

преди 11 години

Какъв мъжага станах ,защото баба ме лекуваше с винце и домашна ракиика.Медикаментите не стига че са скъпи , а и отровни.

12

Анонимен

преди 11 години

Мизерията кара все повече хора да посягат на живота си.Но статистиката мълчи.Управляващите също.