254

дфгвсд

преди 11 години

само с тоя поглед Бойко *** червените и ги докарва до болезнен но разтърсващ *** оргазъм

253

Анонимен

преди 11 години

внимавайте когато пазарувате по празниците в големите хранителни и търговски вериги - ПРЕДИ да напуснете магазина си проверявайте бележката внимателно да няма някоя ,,изненада ,, с стока която не сте закупили а е маркирана и платена от вас !!!

252

до 291

преди 11 години

Да , Опозицията дреме защото чака да дойде нейнията ред да прилага същите номера .Кого да избираме на предстоящите избори това е въпроса ???Като седнат по ония удобните столове всички почват да мислят със задните си части .

251

адфс

преди 11 години

най добрия. червени *** се будят всяка нощ с писък и сърбеж отзад хаххах голям кеф

250

Анонимен

преди 11 години

Застрелян е шефа на Националната спортна база Петър Божилов.

249

Анонимен

преди 11 години

Боже,с какво живеят тези хора...

248

БОКО ТИКВОВ

преди 11 години

Абе не разбрахте ли вие, че ние така си управлявамЕ - създавамЕ ви проблем и после ви го решавамЕ! И само трябва да ръкоплескате и да ми благодарите! За висшата милост да ви оставимЕ живи! Те така и в Сопот - първо ви спряхмЕ кранчето, после ви го пускамЕ и вие, простичките хорица си казвате - браво на бат ви Бойко! Колко сте ми умствено ограничени, *** български душици! Ха-ха-ха! Много ви обичам, щото няма нормален народ по света да търпи такава мутра като мен! Ха-ха-ха!

247

Питащ

преди 11 години

"На срещата, на която е присъствал и заместник-министърът на финансите Владислав Горанов, е организирано разплащането от Кинтекс по два договора за поръчки към "ВМЗ"-Сопот на стойност 1 милион лева" - имам един елемнтарен Въпрос - Защо досега от "Кинтекс" не са си платили ??? Поръчка ли изпълняват като не плащат ??? Защо Държавата се намесва ???

246

Анонимен

преди 11 години

Всички, които гласувахте за него, да си посипете главата с пепел !

245

спящата красавица

преди 11 години

Тикво как са ти биоритмите днес, като гледам снимката май пак ти се е доспало

244

дядо коледа

преди 11 години

Моля те да ме отървеш от Бойко Борисов и неговата шайка разбойници който ме оставиха без работа,без пари и без никаква надежда за бъдещето на мен моето семейство и моите деца.Вземи ги при теб да правят играчки а заграбените пари раздай на Българският народ-поравно.

243

Анонимен

преди 11 години

Червен комуноиден *** с бетонна тиква го наречи и повече не коментирай!

242

Анонимен

преди 11 години

alo g-n BORISOV vie snaite li kolko narod si legat gladni i kakvo 6te si slojat na masata za koleda nemate li srama ve4e vie narodni prestaviteli kakvo napravihte,kade sa vi obe6taniata

241

БОКО Е НАВСЯКЪДЕ.

преди 11 години

ОТ ВСЯКО НЕЩО,КОЕТО СЕ ПРИВАТИЗИРА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, СИКАДЖИЯТА ИМА УЧАСТИЕ.ПОВТАРЯ СЕ СХЕМАТА НА КОСТОВ-ПРЕДПРИЯТИЯТА СЕ ДОКАРВАТ ДО ФАЛИТ И ВЛАСТИМАЩИТЕ ГИ "ПРИВАТИЗИРАТ"Т.Е. ПРИСВОЯВАТ.ПРИМЕР- ЦВЕТЕЛИНА ДРУГАТА ГАНГСТЕРСКА НЕВЕСТА,ЛЮБОВНИЦА И КАКВОТО Е ТАМ ПРИВАТИЗИРА ОЛОВНО-ЦИНКОВИЯ В КЪРДЖАЛИ.РАБОТНИЦИТЕ СА НА УЛИЦАТА,НО НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА.СИКАДЖИЯТА СИ НАПРАВИ ПИАР,ПРИБРА КОМБИНАТА.КОЙ СИ СПОМНЯ ЗА ТОВА.ТЪПАТА ОПОЗИЦИЯ ДРЕМЕ И ТЯ.ТОВА ЧАКА И ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ.

240

saki

преди 11 години

Тиквата ще прелети с военния хеликоптер над завода и ще хвърли един милион на дребни банкноти над главите на сиромасите, а те опиянени от благодарност ще му махат с ръчички. Благодарим ти Дядо Тикволеда.

239

Анонимен

преди 11 години

tove e gospod tozi 6te ni zakopae

238

някъде спи

преди 11 години

Добре са я докарали восъчната фигура на снимката. Докато пожарникарят някъде спи.

237

Анонимен

преди 11 години

Е това показва всичко!От коментара на 282 разбираме че Б.Б е неук индивид,народа е ***,а ТОЙ-автора е умен и кадърен.Такова самолюбие и Б.Б го няма!!!

236

Анонимен

преди 11 години

КРЪВ МИ КАПЕ ОТ СЪРЦЕТО!!!!! АНАТЕМА Безроднициииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

235

Анонимен

преди 11 години

Да бе, на Борисов и Герб вяра изобщо няма!