9

LEON

преди 11 години

Асад издава багажа!

8

Анонимен

преди 11 години

Опозицията даже и да спечели сега, ще загуби в бъдеще както става в Египет и Либия, които разбраха, че САЩ ги лъжат и даже в Либия взривиха посланика на САЩ и ЦРУ, а в Египет марионетният президент на САЩ е на път да бъде свален от нова революция.

7

Анонимен

преди 11 години

Ако руснаците могат да контролират по някакъв начин "опозицията" и си запазят влиянието с идването й, ще предадат Асад. Няма вечни приятели, има вечни интереси. Въпроса е, че винаги могат да ги хързулнат.Позоваването на населението с руски паспорти и произход не е случайно.То е удобен повод за пряка военна намеса, но само в случай на крайно сговняване на ситуацията.Думам ти дъще, сещай се снахо.

6

Discovery

преди 11 години

Тука некакви събирачи на информация, некакво чудо вий от чие разузнаване сте бре. Я колко бол информация имате, мислим си да сте от разузнаването на "ККЛП" в превод "кварталното кафене на леля Пена"... ммм тъй ще да е :).Весели празници....

5

до 5

преди 11 години

Така е в блатото Русия, че е една от 5-те държави, които колят и бесят на тази планета!Само не ми пей чалгата как не можели да правят коли! За сметка на това ходят в космоса както нашия тиквун реже лентички, правят всякакви самолети и хеликоптери, ядрени кораби и подводници и куп неща, кото могат да правят пак само още 4-5 държави на този свят!

4

Патриот

преди 11 години

всичко каквото сащ причинява на света да им се върне стократно!

3

Анонимен

преди 11 години

Saladhin-40 ... gre6na ti e informaciata :)Rusiq vinagi e bila i vinagi 6te bude v blatoto :)Edin suvet - subirai informacia ot razli4ni izto4nici, a ne samo ot kremulskata propaganda.

2

Анонимен

преди 11 години

skoro i PUTI 6te izgubi kontrol nad stranata ...

1

Анонимен

преди 11 години

bravo na evreite.porednata sasipana strana..