616

Анонимен

преди 11 години

Поредното предпоследно решение на ГЕРБ , взето от мафиота - лобист Емил Димитров . Приятелят на Борисов сериозно се е облажил от собствениците на заведения . С тези изпълнения на нашите " политици" отново потвърждаваме тезата , че у нас мафията си има държава .

615

Фарабундо Марти

преди 11 години

Другари пушачи и непушачи, нека да ви обясня къде е ключа от палатката - пушачите харчат много повече на данъкоплатците за здраве. Точка. Всъщност това е основната причина държавата да се бори с тютюнопушенето - парите за здравеопазване. Сега пушачите ще започнат да пиздят, че разбираш ли плащали акцизи, но аз не плащам като непушач, но съм застрашен от същите болести, защото дишам цигарен дим в заведения и барове. А пасивното пушене е факт. Тук идва другият проблем - аз оставам без избор!

614

до 694

преди 11 години

Пола може и да не съм го улучил....ама сексуалната ориентация едва ли:)

613

Нима?

преди 11 години

До до 679Мислите ли, че като искате да посещавате същите заведения като мен, не ми налагате своя начин на живот. Или всички ние трябва да се откажем от любимите си места, защото вие не желаете да излезете за 5 минути навън? Не знам за Австрия, но в Англия никой няма проблем с пушенето отвън, а те са достатъчно европейска страна.

612

MM

преди 11 години

Броят на сърдечните удари е намалял в ОК след въвеждането на забраната за пушене. Тези закони са с цел ограничаване на един вреден навик, как да се очаква от пристрастен човек да се отказва без да го накарат с външни мерки (в случая държавна политика) - много малко хора имат волята.И нека не се оправдаваме с останалите наркомании и замърсявания - това, че таванът ти капе , не означава да оставиш и мивката да прелива.

611

до 691

преди 11 години

ако ще си говорим за правопис и граматика ... "Уважаема другарко" е едно цяло обръщение, запетайки между двете не се слага. След "както", обикновено се слага "така и". "Да ме оставете" е някакъв диалект, не знам точно какъв, но не е австрийски. "Ай наздраве" няма да обсъждам, понякога е простено да използваш и сленг.И не ми пука кое ти е последния дерт, само че аз ходя където си поискам ... и заведенията не са твои или на твоята компания.А, и не съм "другарка"- не си улучил пола и обръщението.

610

Анонимен

преди 11 години

Писна ми да чета коментарите от тия ВМИРИСАНИТЕ,много злоба,бе колеги.И аз съм непушач,но уважавам личния избор на всеки.Прави са да протестират,ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН...гадно звучи..това са хора като нас,не престъпници.

609

Къв айран уе, пич?

преди 11 години

До до 682Как по-точно гениалните Ви мозъци стигнаха до заключението, че кръчмите са заведения за пушачи, че непушачите не пият и куп останали дивотии, които не спирате да бълвате??? Просто в момента щях да се смея с глас, ако не ми беше толкова тъжно колко ограничени сте.

608

до 679

преди 11 години

Уважаема, другарко, както аз не ви налагам моя начин на живот, бъдете така добра да не ми налагате вашия. Въпроса за интелекта ще го отмина с усмивка..:)/правописът Ви е достатъчно красноречив/ Що се отнася до ориенталските битовизми, не знаех, че Австрия е нейде из Ориента. Аз искам нещо съвсем простичко: да ме оставете на мира да си живея живота както аз намеря за добре, в моите си заведения и с моята си компания.А вие си ходете където си искате-това ми е последния дерт. Ай наздраве! :)

607

до Експерта обесник

преди 11 години

повярвай, правата никога не са били 50/50, такава глупост може да изтърси само пушач.

606

?

преди 11 години

До Вбесен ЕКСПЕРТДа, в момента са така. 50/50 не е вие да пушите в заведенията, а ние да търпим ;)

605

do 684

преди 11 години

хахахахахаахаха брао :D

604

до 682

преди 11 години

нека перефразирам - на тебе кой ти пречи сега да пиеш айран някъде другаде? Като не ти харесва, сменяш компанията, какво толкова. Като не ти е удоволствие да си с нас, за какво се натискаш? Е там ви е проблема, че говорите за "нашите заведения".

603

отменете забраната

преди 11 години

Да! Дискириминирани сме в момента и това трябва да се промени!

602

Живял 14г. в САЩ

преди 11 години

Ей най ме е яд като видя как българина продължава да се прави на най-голям тарикат в Европа и света! В цивилизования свят не се пуши на закрито драги сънародници! Как там няма нито едно закрито заведение заради забраната, а тук винаги ще намерят за какво да мрънкат?!

601

до 674

преди 11 години

Сигурен съм, че според Евгени Минчев и хетеро индивидите са скучни.Някой не притежава същия набор от вредни навици като теб - това не го прави скучен.А това, че ходиш в кръчмата да пиеш и да пушиш, би трябвало да е интересно? Неам думи.

600

Вбесен ЕКСПЕРТ

преди 11 години

До 672.Правата трябва да са 50/50, както беше преди, повярвайте ми, че така и ще бъде. Просто така е правилно

599

Анонимен

преди 11 години

Аве ей, шматки непушешти, кво ви пречи ние да си пушим в нашите заведения а вие да си пиете айрана във вашите? Кажете ми бре??? Някой да ви е задърпал насила при пушачите.? Като не ви е приятна тяхната компания решението е много просто-сменяте компанията. Кво толкова. Ама ся........да ми натрапвате вашия мироглед заради "удоволствието" да съм с вас...........мерси..

598

Анонимен

преди 11 години

do 674 Как миличко и умалително и казва цигарка ихххх. Де*а тез нарконами Д*** пфу

597

Анонимен

преди 11 години

Вижте долу в ляво чичо *** как протестира против забраната за пафкане :D