42

Анонимен

преди 11 години

не виждам даже причината защо приеха този закон за забраната. От улиците прахът който дишаме е много по вреден, вредни емисии колкото искаш. А в края на краищата отиваш на бар, да слушаш музика, да пиеш по едно, да запалиш цигара. Не е църква в края на краищата.

41

Анонимен

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

До 44Да бе само вие непушачите имате права...да го туря на ***..

40

Панталеев

преди 11 години

Нямам нищо против защото и аз съм пушач,но ГЕРБ не подкрепиха минимално увеличение на майчинството от 240 отказаха да го увеличат с смешните 70 лева до 310,а клекнаха на нас пушачите защото сме много повече от майките с малки деца.Е това ако не е популизъм преди изборите не зная кое е.

39

Анонимен

преди 11 години

До Обикновен ЧовекПроблема е, че оборотъ на заведенията падна с 50% и повече. Още малко и заведенията ще фалират. Тогава с удоволствие ще можеш да ходиш в парка да ядеш баничка на пейките.

38

Анонимен

преди 11 години

Нема такова животно равни права на пушачи и непушачи, със самото запалване на цигарата, са нарушени правата на непушача, а с изгонването му в зала за непушачи, още веднъж!!!!

37

озадачен

преди 11 години

Защо няма минуси на коментар 30?Значи във свърталище на непушачи няма никой против.Ама това е предичния закон защо трябва да се отменя?

36

пушач

преди 11 години

Всеки който се опитва да ми обяснява вредата от пушенето може да се гръмне ! Живота си е мой и изборът как да го живея също !Колкото за вредата от цигарите върху непушачите, предлагам на тия *** да се замислят колко стотин пъти по вредни газове се изхвърлят от всяка обикновена кола.

35

Бай Ганьо

преди 11 години

Тогава да разрешим проституцията и наркотиците че да има печалби в хазната !!!Против цигарите съм да ги забранят и продажбите

34

Анонимен

преди 11 години

Искрено се надявам на всеки непушач да му забранят да прави нещо без което не може на най вероятното място където го прави

33

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

преди 11 години

НЕПУШАЧИТЕ ОСВЕН ЧЕ СА РАСИСТИ СА И ***!КРАЙ НА СПОРА ЛИЧНО ЗА МЕН.

32

уъ

преди 11 години

Защо го има този бранш след като е опасен за хората? Всичко е търговия с цената на нашето здраве. С етикети и без етикети за опасностите които се крият, важно е да се въртят парите. У нас се срещат бременни с цигари, бебета в колички и димящи майки около тях, деца на по 10 години вече пушачи. Няма край .

31

Анонимен

преди 11 години

До Обикновен ЧовекТова са пропуски в закона за които трябва да се сърдиш на правителството,не да обвиняваш 65% от хората..

30

Анонимен

преди 11 години

С тези които са в подкрепа на пушенето по заведенията (не всички пушачи са) няма никакъв смисъл да се спори или да им се обяснява каквото и да е. Те са доказано неразумни хора с липса на морални ценности щом смятат, че е нормално да тровиш някой друг. На тях просто трябва да им се забранява.

29

От Пушач!

преди 11 години

Пушач съм, но ми писна от одимени и изгорени дрехи от несъобразяващи се с никой хора. Особено в такситата трябва тотално да се забрани пушенето, не може да си взема душ, да ползвам скъпи балсами, кремове, скъпи парфюми и накрая миризлив пушач да ме опуши на ***, с извинение. Никога не съм си позволявал да пуша в затворено помещение и пред непушачи, както и в дома ми. Гадно е да целувам красива мацка- а устата й да лъха на ***- правил съм сериозни забележки. Трябва ни култура на пушене!

28

Анонимен

преди 11 години

До питанеАбе ако си в напълно изолирана зала какъв ти е проблема,лично мен ако си в друга зала няма да имам нищо против сери си дрогирай си се ми е тая..

27

Анонимен

преди 11 години

Супер е с тая забрана - пуша по-малко и не ходя по гадните кръчми. Стоя си вкъщи, пием по вино с жената, лягаме си, а сутринта съм свеж като краставичка и съм се наспал като пич

26

Анонимен

преди 11 години

До Обикновен ЧовекОтговори ми тогава защо не застанете зад нас и да се върне стария закон със 2 зали?

25

питане

преди 11 години

а ще се разреши ли да се пърди и ака в заведенията? щото на мен и това ми е кеф, и не мога без да го правя...

24

демократ

преди 11 години

Какво му беше на варианта с 2 зали,кеф ти при пушачите,кеф ти при непушачите?Очаквам разумно обяснение от върл непушач!

23

Анонимен

преди 11 години

Какво му беше на варианта с 2 зали,кеф ти при пушачите,кеф ти при непушачите?