48

Анонимен

преди 11 години

А институцията Президенсдтво протокол ли е г-н Цветанов? О да вярно: има двама които са даже над Господа!

47

Анонимен

преди 11 години

До ПичАко ГЕРБ не гласуват еднакво и по команда, тогава не знам кой. Депутатите ли имат мнение, министрите ли могат да кажат нещо. В тази партия има трима човека, които определят всичко. Всички останали, даже и не мислят да мислят. Те просто се усмихват и гласуват. А колкото до съдебната система, вече 4 години слушаме, че тя не работи добре. Кой трябва да я промени? Кой отговаря за законите и функционирането на институциите? За правилата в моето семейство, отговарям аз. И си нося отговорността.

46

tankist

преди 11 години

личното ми мнение , е че цуцо е стоял в щатите толкова дълго за да си избере хапартамент и да си подготви заминаването защото дори и за него и боко не е чсно само кои е по глупавия е видно ,ч е дните на политическата или по вярно казано мутренската организация гриб са преброени цуцо , боко и пискуна дянков ще плущят кифтета и кебапи в щатите докато някои които са настъпали по мазола не ги изпшлющи с флоберка из зад някои храст , спомнете си гошко илиев това е съдбата на цуцо, боци и вдянкоф.

45

Анонимен

преди 11 години

Пичове дайте да си говорим за хубави неща.Къде ще си похарчите 400 Евро Коледните надбавки и 13 та коледна заплата от по 1000 Евро.Аз мисля да отида в Гърция за Нова Година,да видят гръцките тур оператори,че сме ларж и помагаме на тяхната бедна икономика.

44

Гиньо Кологов

преди 11 години

Днес.бг само чакат новини за Цветан Цветанов и публикуват "СНИМКАТА"!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Как така "Какво зависи от президента"? От президента зависи новогодишното обръщение. Цяла година чакам да чуя Плевнята за ЧНГ, да видя дали има за какво да плачем по Гоце.

42

Анонимен

преди 11 години

г-н Цветанов какво направи ГЕРБ за 3 години , че да няма абсурдни неща. Нищо освен да се оправдава с други

41

Анонимен

преди 11 години

МВР и ГЕРБ правят незаконни чадъри като защитават Плевнелиев и Марковска от арест и съд.

40

До Днес БГто

преди 11 години

Господа журналисти! Вие друга снимка на Цв. Цветанов нямате ли? Омръзна ни тази ... и децата вече свикнаха и не се плашат като я видят.

39

Castor

преди 11 години

Плевнелиева най - после е вкарала малко мозък на съпруга си!

38

ф-1

преди 11 години

Този и началникът му са такива долни интриганти и некадърници, че на човек му се гнуси от тях.Все някой им ср.л в гащите, все другите им виновни.Всъщност те по най-долен начин шантажират,заплашват,подкупват хора,депутати,журналисти,политици,прокурори съдии и т.н.

37

Анонимен

преди 11 години

До 20.......Явно си съвсем лишен от четене между редовете!!! А защо не приемеш гласуването на БСП за Марковска, като поредният номер да се вкара ГЕРБ в казус...

36

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак ръси ли ръси глупости.Тъкмо шефа му млъкне и цбъко почне да каканиже.Е,писна ми вече от вас.

35

Анонимен

преди 11 години

Нещо намирисва на ГЕРБ-ерско разцепване преди изборите.За съжаление БСП и ДПС ще получат дивиденти от това.Ама нищо абсурдистанците вятър ги вее на бял кон.Абсурдистанските пенсионери,които не пропускат да гласуват на избори си взеха коледните добавки от 400 Евро,не като гърците да мизерстват в кризата без никакви добавки за Коледа..

34

Пак тоя Костов, бе !

преди 11 години

Повече от 10 години Костов не е на власт и все той е виновен. Ами като е толкова виновен, защо не са го обвинили в съда и осъдили? Май, всички *** от БСП, ГЕРБ и т.н повтарят "Костов е виновен!" за да прикрият собствените си кражби и некадърие.

33

Анонимен

преди 11 години

хахаха тая снимка ме разбива като в г*з хахах

32

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ да престанат със словесните и умствени гафове, както и с празнословието и словоблудството. Иначе на изборите сл.година ще ги последва съдбата на СДС 2001 г.

31

Анонимен

преди 11 години

Моля без прокурорски и президентски чадъри. Има си закони и те трябва да бъдат спазвани и който ги нарушава трябва да бъда наказван както се наказва и обикновен крадец кокошкар.

30

бу ха ха ха

преди 11 години

Цеко се гаври с плевнята:)))и има защо.Сега разбрахте ли кой е шефа?Да сте чули някога тиквочев да заплашва Цеко с уволнение или да изказва недоволство от него?Никога.Що ли?Щото Цеко държи такъв обем от инфо,че може да съсипе всеки гербав.Реално Цеко е шефа на ГРОБ.Боко е само кукла на конци.

29

Анонимен

преди 11 години

Цветанов,Фидосова,Р.Петков и Манолова сега си пият заедно кафето някъде и редят следващия пасианс за кадруване.