90

Анонимен

преди 11 години

"За тебе са по важни пенсиите от инфрастуктурата"Льольо. Инфраструктура си имаше и преди. И ЖП и пътна. Никой не ни е бил по челото точно сега магистрали да правим. Ама за да има и за платени пачаври като теб пари, първо държавните средства трябва да се претакат през някоя мафиотска фирма в строителството - я на Божков я на ***.

89

до 96

преди 11 години

Айде ся . Според червените писарушки е лошо брюксел да ни даде няколко милиарда за магистрали и земеделие . Чуйте се бе , вече говорите като избягали от лудницата

88

Анонимен

преди 11 години

Каква конкурентноспособност и какво земеделие бе ? Индустрия - няма, земеделието е само зърнопроизводство от мошеници-арендатори ! Щом вече се внасят домати и от Албания, стигнали сме дъното !

87

Анонимен

преди 11 години

В момента Германия,която има милиарди за проучвания в Русия договаря цена под 360 долара на 1000 куб.м.-щото се оказа,че 400 долара им е скъпо на немците.А ние които ще платим едни 3 млрд. за Южен поток и още 8-10 млрд. за АЕЦ Беленеда да не би да инвестираме по малко в руската икономика,че наще пак договарят най-високи цени за внос на газ.Просто руснаците ни напляскаха и няма значение дали са ГЕРБ,БСП,СДС,ДПС на власт-политиците са *** и си гледат само комисионите от такива договори.

86

Анонимен

преди 11 години

Големите успехи на гейберастията до там доведоха, бюджета на страната да зависи от просията по улиците на Брюксел. Четри години от живота ни бяха загубени от тия мутрясали милиционери.

85

до76

преди 11 години

С такива прости индивиди до нигаде няма да я докараме .. За тебе са по важни пенсиите от инфрастуктурата. ... Все едно като си бил малък баба ти да ти каже никакъв университет няма да записваш с парите ще отида на Круиз . ай сиктир :D

84

91

преди 11 години

91, И какво си мислиш, че правиш като не гласуваш? Помагаш на такива като Гоце, Боце, СерГей и Доган да грабят ненаказани !!!

83

:)

преди 11 години

Надява се :) Като онова детенце, дето се надяваше да му купят колело, ама... друг път :)Парите ще отидат в Гърция, Испания, Португалия и т.н. За Боко и БГ - снимка с Меркел и една чаша ледено студена вода + лента "Отличник" :) И това лято "отличниците" от България ще превиват гръб по нивята на "фалирала" Гърция.И знаете ли защо? Защото избирате тиквеници да ви представляват в Европа !

82

Maketo

преди 11 години

Чекайте на брюксел хи хи хи я ако чеках на дръжавата да съм умрел от глад пари и работа у бг коко искаш само мръзеливците и крадливите политици да бея по малко наздраве малко е раничко ама ме гони махмурлука

81

Анонимен

преди 11 години

Когато средната заплата стане 700 Евро,осигуряват хората на пълна заплата,тогава ще гласувам за който и да било.Иначе за медийни приказки,кой какво щял да направи,ако... и колко светло бъдеще ни очаква,сори,не мисля че трябва да си хвърлям гласа на вятъра..

80

няма да ми липсваш

преди 11 години

На снимката: Ромпой към пожарникаря: Сбогом таварищ Борисов, така ти е паднал рейтинга, че повече едва ли ще се видим!Барозу: И на мен няма да ми липсваш!

79

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

до бивш българин и навярно настоящ ***:Цената на газа в Германия е между 360 и 400 долара за 1 000 куб. метра... - нашата цена сега е около 400 долара - т.е. почти толкова колкото на държава инвестираща милиарди долари в проучване в Русия. Само за сравнение прословутият изгоден договор на Румен *** беше за 620 долара плюс трима паразита посредници начело с комунето Сашо Дончев, който пълнеше партийната касичка... - прасенце касичка...

78

бивш българин

преди 11 години

До 64 (Глупости):Съгласен съм, че няма някой отнякъде да дайде и да ни оправи живота. Но, ти ми кажи, при твоя вариант 2., откъде ще дойдат тези "добри хора"?

77

румен221

преди 11 години

БОКО,За каква икономика говориш? - За съжаление брутният вътрешен продукт на България през последните 20 години е бил нисък1. С пари от бюджета не е построено нито едно жилище...2. До днес са построени точно толкава магистрали, колкото и при предишното правителство, НО... от 800 милиона ЕС признава, за относително честно вложени само 150... (650 ще си останат вложени от бюджета, разбирай ЗАГУБЕНИ ЗА ИКОНОМИКАТА)3. Пътищата са "последната грижа" за кой да е инвеститор. Първата е ПЕЧАЛБАТА... (90% от която у нас се ЕКСПРОПРЕИРА от мафията и затова инвеститорите БЯГАТ, А НОВИ НЕ ИДВАТ, ПЕРАТ СЕ САМО МРЪСНИ ПАРИ!!! Дребните бандитчета от началото на прехода и гущерите откъснали опашките си са с АНГЕЛСКИ ДУШИ И ЧИСТИ РЪЦЕ, СПРЯМО перящите днес пари ЗАПАДНИ МАФИОТИ)4. Работа за младите няма, защото НЯМА ИКОНОМИКА, а правителството ЗАДУШАВА И МАЛКОТО ОСТАНАЛА (в Европа причините за кризата са съвсем други)- От 6,9 милиона избиратели В ПРОИЗВОДСТВОТО работят само 1,2 милиона, 1,1 са пенсионери, 1,2 милиона са здравни кръшкачи получаващи инвалидни пенсии, а то ще рече, че изцяло безработните са поне 3,5 милиона (чиновниците у нас са високозаплатени безработни, без тях май ще е по-добре)5. ГЕРБ са конгломерат на ЧАСТ ОТ МОНОПОЛИТЕ, но за тях работят и ДРЕБНИ МОШЕННИЦИ И БАНДИТЧЕТАЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ И РЕЗУЛТАТ от управлението им е, ЧЕ УТРОИХА ЧАСТТА СИ ОТ ЕКСПРОПРЕИРАНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАРИ, И ФИРМЕНИ, И ЛИЧНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ!!!ЗАТОВА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ Е ОТКРОВЕНО БАНДИТСКО, СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ, ЗАГРОБВАЩО БЪЛГАРИЯ!!!

76

До 78

преди 11 години

Драги ми Странджа,В този сайт (форум) си сам. Бареков пише по други форуми, където също е сам. На изборите догодина към вас ще присъединят Мира Радева, Огнян Минчев, Юлий Павлов, групата на "Комиците", Зуека и Рачков, разбира се и 116 настоящи депутати от ГЕРб , плюс 16 настоящи министри. Колкото и както и да го усукваш това е положението. Не си *** човек, а защитаваш човека-еталон за простотия в България и не само в България.

75

повече пари

преди 11 години

"Странджата" от "герб"ще ни даде повече пари от Брюксел, надява се пожарникарят!

74

Анонимен

преди 11 години

СТРАНДЖА за пръв път да напишеш нещо смислено, така би трябвало да е, но не съм убеден, че е вярно...., по-скоро слугуваме пак на чужди интереси, само че на други кръгове, за които даже ще е по-изгодно да ни няма като държава

73

бивш българин

преди 11 години

До 78 (СТРАНДЖАТА): Ти болен ли си или ни се подиграваш? Като "ни приемат с по-голямо уважение" руснаците ти, защо не ни дадат нормални цени на газа - като тези за Германия? Или малко да озаптят "лобито" си от крастави кучета, които всеки ден ни проглушават ушите колко много ни трябват АЕЦ Белене и Южен поток о пр.? А?

72

Balgarin

преди 11 години

Докато той поне е на власт няма да ни дадат!А и който й да е на власт,тея пари надали ще стигнат до народа!

71

пенсия

преди 11 години

Колкото и да мляска Меркел ще " пари нема действайте". Така бай Тошо приканваше работниците. Ще има потупване по рамото. ние им трябваме за да могат да си изнасят *** , които ние папаме. Например картофи от Германия. Докъде докараха родното земеделие. Или щастливите кокошки и прасето на мършояда. Ето това чакайте от прехваления европейски съюз. За 3 год сме дали 3,5 млр евро , а сме усвоили 800млн. Кон за кокошка.