501

Бай Пешо

преди 11 години

Бре Сокола май ще излезе най читав. При тях няма хък-мък. Дисциплина и ред.Сега може да ревнете ауу турчин. Ама нашите като са 100% българи и кво...

500

социолог

преди 11 години

И кои са експертите, или те са такива каквито социолози са Андрей Райчев и Кънчо Стойчев. Това са социолози- подлози, на които им трябват пари за голф игрището в Ихтиман. Ако му платиш на Андрей Райчев ще издаде некролог и на майка си. Ето истината: ГЕРБ 52 % , БСП 11 % , ДПС 6 %.

499

Chiko

преди 11 години

За разлика от станишевци, които през мандата си 4 пъти индексираха заплатите и пенсии, таван от 500 на 700 лв, винаги 13 пълна заплата и пенсия, въпреки че цените също растяха. Но никога не посегнаха и не откраднаха спестяванията на хората, кътани за черните дни, дои които ни докараха тия комунисти за да строят с тях магистрали и да ядем асфалт.

498

Анонимен

преди 11 години

Интересна е равносметката на БСП във властта. От 1989 г. насам бившите комунисти са участвали в шест правителства - три самостоятелни и три коалиционни. При управлението на първите две Луканов създаде ДПС, прекрати плащанията и на практика обяви фалит на държавата. Настъпи Лукановата зима, когато хората все още имаха пари, но нямаше какво да купят с тях. Това си беше истински глад. Дойде коалиционното правителство на Попов. По магазините са появиха стоки, но на ужасяващи цени. То ще се запомни с призива "За Бога, братя, не купувайте!" При Беров настъпи "мутризацията" на българската икономика. на входа и на изхода на държавните предприятия се настаниха "хората с куфарчетата" и ги доведоха до фалит. То ще се започни с рекламата на "застрахователите": "Елате при нас, да не дойдем ние при вас". Опитът за утвърждаване на истинска пазарна икономика бе изтръгнат от корен. Последва правителството на Виденов - фалитът на банките отвя спестяванията на хората, заплати и пенсии бяха сведени до няколко долара и всичко приключи с Виденовата зима, когато магазините отново бяха празни, но този път и хората вече нямаха пари. След интермедията на ОДС и НДСВ дойде правителството на Станишев. Използвайки относителния подем на икономиката, настъпи нечуван грабеж. Милиард и половина, затрити в "Белене", още милиард в "Цанков камък", от заменките държавата по най-скромни изчисления загуби около 8 милиарда. България влезе в ЕС, но фондовете бяха спрени. Настъпи ерата на "батко-братко", когато по собственото му признание Доган беше този, който "разпределяше паричните потоци." Ясно накъде. Нито едно от другите правителства не беше цвете, включително това на ГЕРБ, но България е единствената страна в Източна Европа, където бившите комунисти да са управлявали толкова дълго. Резултатът е налице. И той не е от последните 3 години, а от действия на същите тези бивши комунисти с дългосрочни последици.

497

Deko

преди 11 години

Гербавите *** умишлено се отказаха от втори мандат. Затова, че тия *** обраха и мизерните ми спестявания от мен губят точно 14 гласа. От всеки вложител по един глас да загубят, мисля че няма да прескочат бариерата, камо ли да имат възможност да управляват самостоятелно. Елементарна сметка е.

496

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите разбирам,че Бойко Борисов е другарче на най-големите престъпници

495

Rado

преди 11 години

С две ръце за Ахмед Доган, но никога повече за комунисти и милиционери, които ни докараха до дъното на мизерията и обраха.

494

Анонимен

преди 11 години

Венетке, чиста комунистка си си. Недей лъга!

493

Венета Марковска

преди 11 години

Не съм комунист,но ще гласувам за БСП с едничката цел да прогоним елементарните мутри на ГЕРБ от властта.Всеки разумен избирател ще постъпи така.

492

На кратко.

преди 11 години

Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 г. в Банкя.През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. Ипон-1 членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. В периода 1990-2000 г. е съдружник с емблематични лица от подземния свят, като Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и други, които според данни на специалните служби контролират наркотрафика, проституцията и редица контрабандни канали. С Младен Михалев-Маджо в продължение на няколко години ползват общ офис в района на НДК в София.

491

ЦСКА

преди 11 години

Що си мислиш че някой друг ти е длъжен на отбора бе? Клубът си има собственици. Те трябва да го издържат. Квото и да мислиш ми е все тая. Квито и тапети да издигаш там също. Не виждам какво общо има клуба с Политиката. Етва много ме дразни. Като някой ко закърши на колене при краля слънце. Обаче ако не те огрее - Бойко става еди какъв си. Ако беше намерил спонсор сега на колене щеше да си пред него, нали? Или се бъркам...?

490

КОСТОВ

преди 11 години

ГЕРБ=НА ГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ.ГОГ ДА Я ПРОСТИ.АМИН.

489

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 575Със сигурност преди 4 години си гласувал за тези, които сега искаш да се махнат. И със сигурност след 4 години пак ще искаш да се махнат тези, които ще махнат сегашните.

488

Katakachev

преди 11 години

Интересна е равносметката на БСП във властта. От 1989 г. насам бившите комунисти са участвали в шест правителства - три самостоятелни и три коалиционни. При управлението на първите две Луканов създаде ДПС, прекрати плащанията и на практика обяви фалит на държавата. Настъпи Лукановата зима, когато хората все още имаха пари, но нямаше какво да купят с тях. Това си беше истински глад. Дойде коалиционното правителство на Попов. По магазините са появиха стоки, но на ужасяващи цени. То ще се запомни с призива "За Бога, братя, не купувайте!" При Беров настъпи "мутризацията" на българската икономика. на входа и на изхода на държавните предприятия се настаниха "хората с куфарчетата" и ги доведоха до фалит. То ще се започни с рекламата на "застрахователите": "Елате при нас, да не дойдем ние при вас". Опитът за утвърждаване на истинска пазарна икономика бе изтръгнат от корен. Последва правителството на Виденов - фалитът на банките отвя спестяванията на хората, заплати и пенсии бяха сведени до няколко долара и всичко приключи с Виденовата зима, когато магазините отново бяха празни, но този път и хората вече нямаха пари. След интермедията на ОДС и НДСВ дойде правителството на Станишев. Използвайки относителния подем на икономиката, настъпи нечуван грабеж. Милиард и половина, затрити в "Белене", още милиард в "Цанков камък", от заменките държавата по най-скромни изчисления загуби около 8 милиарда. България влезе в ЕС, но фондовете бяха спрени. Настъпи ерата на "батко-братко", когато по собственото му признание Доган беше този, който "разпределяше паричните потоци." Ясно накъде. Нито едно от другите правителства не беше цвете, включително това на ГЕРБ, но България е единствената страна в Източна Европа, където бившите комунисти да са управлявали толкова дълго. Резултатът е налице. И той не е от последните 3 години, а от действия на същите тези бивши комунисти с дългосрочни последици. Затова никога повече БСП на власт! Та около Станишев са все същите стари и все още гладни муцуни

487

Анонимен

преди 11 години

ВИНАГИ СЪМ БИЛ АНТИКОМУНИСТ, ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА БСП. МУТРАТА-КОМУНИСТ НИ РАЗКАЗА ИГРАТА. ТАКЪВ ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ И ПРИ СТАЛИН НЕ Е БИЛ.

486

Анонимен

преди 11 години

Не бре не че Станишката е цъфнал и вързал ама тия Герберисти излязоха по милиционери и от папата . Това е истината.

485

Анонимен

преди 11 години

стигна се до там да искаме тиква вместо прасковкане е истина

484

Анонимен

преди 11 години

Сега вече даже лудия Сайдер изглежда по приемлив пред алтернативата втори мандат за Батман.

483

Анонимен

преди 11 години

пак ви облъчват с полуистиниразликата отдавна е в полза на БСПи няма как друго яче да е след грандиозните безумия на императора

482

Барон Мюнхаузен

преди 11 години

По-добре Тиквата !!! Той поне е хетеросексуален и краде сам !!! Ако дойдат Червените Кхмери ,Доган ,Кунева и още някой измислен партньор ...ще си *** майката !!!! По-малкото зло да изберем ....... Иначе си е все зло !!!!