81

до 88

преди 11 години

Не, ти си овца! Щом може да кажеш, че е нормално да се убие човек с гранатомет! Всеки, който защитава Борисов е ***!

80

Шеф Dnes.bg

преди 11 години

Като бизнесмен от камарата на работодателите, аз много държа на външния вид на кандидатката за работа при мен.Правя бизнес от 1990 година когато покойния Андрей Луканов ми донесе 3 куфара с пари с думите твои са , на мен не ми трябват.На 64 години съм, но когато влезе 21 годишно момиче невинно и плахо с надежда за добра заплата, аз немога да остана безучастен.Също така кандидатстват и нахални девоики които без да ме питат вече са на колене с отворена уста пред мен.Но това е много грозно.За мен като шеф няма нищо по възбуждащо от това да обладавам невинни ,неподдадени на греха девойки които търсят работа.На всяка съм дал по нещо и на всеки мъж съм нахранил приятелката или жената.

79

До 91

преди 11 години

Не е животно,човек е!

78

До 90

преди 11 години

На тебе не може и да ти се обясни!!!Толкова си задръстен!!

77

Анонимен

преди 11 години

Че то тогава цялото НС,Презденство,Министерски съвет трябва да са в затвора за по 6 месеца!Я им вижте жените,децата!Содом и Гомор е при тях!Но не,те решили тоя Чакъров да накажат!

76

а, наздраве!

преди 11 години

Айде на лапачкатааааааа!Чакъра се сражава сам. Нямаше никой до него да го успокои, да го вразуми. Нямаше майка, съпруга, синове...А сега като хиени са се втурнали пари да печелят от смъртта на един несретник.

75

Анонимен

преди 11 години

Стадо овце сме щом защтаваме човек с цял незаконен арсенал позволил си да стреля срещу органите на реда -без значение кой е бил Боко,Микп или Румен/

74

andro do 85

преди 11 години

ei,kaput

73

бг

преди 11 години

Бабо Марооооо, а ти като майка, защо не отиде при сина ти и да го успокоиш да не стреля?Една истинска майка и под куршумите ще мине и ще отиде до сина си, за да му помогне да не върши глупости. А ти стоя, сеирджиике, стоя отстрани и гледа какво става. Не си истинска ***, бабо Маро, не си!А сега ще си пипнеш париците.

72

Жена

преди 11 години

Полицията отива там където има нужда и престъпление,а как да действа ако я посрещнат като на обсаден немски бункер ,да му се молят ли? Той е стрелял да убива ,а полицаите какво са виновни ? в този съд само *** и престъпници се оплакват това което взимат от нас им е малко ,ами искат още.

71

да-да,ама не

преди 11 години

Нешо много трупове около лицето Бойко Методиев Борисов,по-известен с фамозният си мутренски прякор "ТИКВАТА".Когато беше главен секретар на МВР 200 показни убийства/неразкрити/+ този *** Чакъра+ Мишо-бирата,+един служител на "Ипон" в Зона Б-5 и кой знае още .....Има нещо гнило тука ? Бог да пази България.

70

0,07

преди 11 години

Някой ден мутрата Б.Б. ще бъде на мястото на Чакъра...

69

ГЕРБер

преди 11 години

Абе простаци ! Какъв ваш водач е този лудия нарекъл се Марио ? Кой го смята за жив тук бе ? Само е гаврен и това е ! А и с рефреш сам си гласува на коментарите с плюс по 20-на пъти ! Болен мозък е ! САМО ГЕРБ- ПОБЕДА !

68

Анонимен

преди 11 години

Ако наистина Бойко е наредил да го гръмната тоя мога само да му се поклоня. От кога чакам да го видя това в България. Искам да нареди разтрел на Овчаров, Масларова, Р. Петков и т.н. и ще му целувам краката.

67

555 до 68

преди 11 години

Абе ти пробвай да стреляш в Париж срещу полицаи с АК-47 да видиш дали ще си жив след 2 минути.Тодоре Живков, по твое време само за шамар по *** разстрелваха, стига рева и ти.

66

Анонимен

преди 11 години

До goshoА защо му е бил на тоя селски бандит цял боен арсенал?Кой нормален човек си минира двора?Каквото си е търсил, намерил си го е. Добре, че нямаше убити полицаи.А тая на снимката, да ги харчи парите по дела и адвокати на внуците си, защото и те ще бъдат същите.

65

Анонимен

преди 11 години

И КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ТЕЗИ 50 000 ЕВРА НА МАЙКАТА НА УБИТИЯ? НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ГИ ПЛАТЯТ ТЕЗИ КОИТО СА ВИНОВНИ. ЩЕ ГИ ПЛАТИМЕ НИЕ Е.АНОТО ПЛЕМЕ. ЗА ВСИЧКИ ГРЕШКИ КОИТО ПРАВЯТ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ВИНАГИ ПЛАЩА ПЛЕМЕТО Е.АНО. ДА ВИЕ ЧЕСТИТО Е.АНЕТО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ.

64

Втрещяване!

преди 11 години

Никой няма право да убива друг човек, без съд и присъда!Всъщност, и със съд и присъда вече не може - европейска държава без смъртно наказание сме!Никой, включително и Бат'Бойко, няма право да издава и изпълнява еднолично смъртни присъди!!!В случаят Бат'Ви'Боко си е бил обикновен престъпник, точно колкото и загиналият Чакър!Ако не осъдят Бат'Бойко, нзабавно трябв ада освободят Опиц от затвора, защото между двата случая няма никаква разлика!

63

да-да,ама не

преди 11 години

Във всяка религия и във всяка нормална държава убийството е грях и престъпление.За 6 месеца затвор /за това че е позван имот за проституция/ никъде не стрелят с гранатомети...Този който е наредил подобно нещо навсякъде по света се счита или за луд,или за човек който е злоупотребил свластта си.Когато законите не се спазват има или анархия,или диктатура или корупция.Вие преценете за какво иде реч.Бог да пази България.

62

Марио-37

преди 11 години

Българите трябва да се събудят и осъзнаят какво става наистина в тая държава! Управляват едни и същи, пребоядисани стари мутри от едно котило. Те псевдодемократите докараха демокрацията, дадоха ни свобода да говорим и ни натовариха с данъци и такси, които и по турско не ги е имало. Увеличиха и пенсионната възраст и ще я увеличават още. Българите трябва да си отворят очите за лицемерието на управляващите, които повече от 20 години допускат над собствения си народ този геноцид!