179

Филия с мас

преди 11 години

А сега Тиквата да плати масрафа.

178

Васо

преди 11 години

"Народа е на страната на бандитите". Е, как разбра кои са бандитите конкретно в този случай. Махай се от тази "***", и отивай някъде да живееш, като нежелан натрапник. Един *** по-малко ще остане да пише из форумите. Съдът в Страсбург каза кой, какъв е.

177

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ЕЙ ВАСИЛЕВ Я МИ КАЖИ ЕДИН ПОЛИТИК ВКАРАН В ЗАТВОРА ОТ ЛЮБИМАТА ТИ ТИКВА?

176

ГЕРБераст

преди 11 години

Бойко е невинен ! Съдът в Страсбург е некомпетентен.Виновен е Станишев.Бат*Бойко гради магистрали,стадиони и спортни зали.Той е комунист/член на БКП/милиционер/пожарникар/генерал,спортист,артист,художник,лидер на партия-ГЕРБ,художник,кмет,министър-председател...ТОЙ Е БОГ ! Тия в Страцбург са червени комунисти.Бойко е невинен.Да живее ГЕРБ !

175

до 215

преди 11 години

досега по всичко личи си оставаш в ***, цъкайки с език, не особено гладен и не особено умен.

174

възмутен

преди 11 години

"Съдът в Страсбург обаче единодушно приема за основателни жалбите, свързани с ........ефективността на последвалото разследване и предполагаемата липса на ефективни мерки в тази посока."По-простичко казано - некадърност! Тази некадърност в събиране на качествени доказателства и некомпетентно разследване и довеждане делата докрай, се демонстрира и сега в пълна сила!

173

:)

преди 11 години

докато народа е на страната на бандитите ,а не на тези които са оторизирани да ги гонят ,винаги ще си останем в блатото ,и не с е оплаквайте после че сте гладни и бедни ,и защо съда не съди престъпници .ДОБРЕ ЧЕ СКОРО НАПУСКАМ ТАЗИ *** ,А ТУК ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ПИШЕЩИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ЩЕ ЦЪКАТЕ С ЕЗИК ,НО ГЛАДНИ И ПРОСТИ

172

да-да,ама не

преди 11 години

Леле ! Бог да пази България.Мутрата от СИК,лицето Бойко Методиев Борисов по-известен с фамозният си прякор-"ТИКВАТА" убива с гранатомети един *** осъден да 6 месеца затвор...??? Този като нищо ще прати танкове срещу народа си.Бог да пази България. Нестига че е *** мутра,ами е и доказан убиец.Бог да пази България.

171

Боко базуката

преди 11 години

Изобщо не харесвам герб и ББ ,но при тая акция през 2003 г. как е можелода измъкнат тоя пор от дупката му ,въоръжен с гранати ,без да пострада илида бъде убит някой друг невинен човек ???Преди няколко месеца във Франция имаше подобна акция и франсетата изобщо не цепиха басма на арабчето ,а директно го пуснаха на снайперист.

170

Извън темата

преди 11 години

Доцент Борисов заслужава поздравления. Прочетох някъде, че той е решил датата на изборите догодина да бъде 7 юли. Тъй като вече има обществено съгласие, денят в който ГЕРБ ще падне от власт да бъде обявен за национален празник, това означава, че 7 юли ще бъде такъв празник. Ние наистина само през летния сезон си нямаме национален празник. Прозорлив човек е д-р Борисов. Да го изпратим подобаващо и да започнем да празнуваме. Каква по голяма радост от тази ? Поздравления за инж. Борисов !

169

Анонимен

преди 11 години

До Василев ти нормален ли си

168

Анонимен

преди 11 години

Навремето хората се питаха - Не можеше ли да му пуснат газ на тоя Чакър и да го окошарят!? Но генералът друго решил и сега сметката ще я плати ....матриало!

167

Дядо Петър

преди 11 години

Сега да се бръкне за тия 50000.И да се стяга за останалите.Когато му дойде времето.

166

най-после

преди 11 години

Най после някой да осъди генерал ББ!А кога народът ще го осъди за геноцида на който той го подлага!Не съм съгласен с моите данъци да се плаща 50 000 евро за безумията на този алчен наглец!Да си плаща от неговите парички спестени от магистралките.

165

Анонимен

преди 11 години

Както и да го снимат................................все на тиква прилича!

164

недоволен

преди 11 години

Нека с шантави хора.ега този *** да плати тези разходи, българския данъкоплатец не е длъжен да плаща за некасърността на Борисов. Не стига че на става за полицай, някои го избраха за премиер, шантава държава,

163

идиоти

преди 11 години

Страхотна новина. Един престъпник осъдил България. Ехееее, айде да се радваме всички! Баси, новината!

162

Nasko

преди 11 години

Както и да си чешете езиците, присъдата е Факт, но е пак с Името на БЪЛГАРИЯ, жалкото е, не че ще я платим всички НИЕ, а това, че Кобурга, назначи все хора от Просташкото съсловие/МУТРИ/, сега да плаща той, нали окраде сумати пари и той??Боко Картофа, е "създаден" Умишлено!!/Справка - Григор Лилов, Проекта Борисов/

161

Анонимен

преди 11 години

Един прекрасен ден !!Тая ТИКВА си намери майсторите в лицето на ЕСъд!Така се съди ДРУГАРЮ ТЪРКАЩ ушите на Т.Живков!

160

Оногондур

преди 11 години

Ами то е ясно,Дарт Бойко да плати сега глобата.Инак,то пак е ясно.Какво са 55000 евро,излизат по 5 стотинки на всеки пенсионер.