104

Алов

преди 11 години

Я Агента на КГБ Максим хвърлил топа, каква добра новина. Боко да обяви 3 дена народни пиршества безплатни кебабчета и бира ! Наздраве, чакаме всеки ден такива добри новини !

103

Меги

преди 11 години

Бог да го прости!Светла му памет!

102

един

преди 11 години

МИР НА ПРАХА МУ !

101

VDCH до 92

преди 11 години

Комуниста Максим вече е при Аллах...Явно не знаеш, че Християни и Мюсюлмани имат един и същ Бог, но го назовават с различно име. Явно такива като теб омразата така ви е заслепила ,че разсъдъка ви е отдавна в ръцете на Антихриста, чието време наближава.

100

АЛЛАХ --ИСТИНСКИЯТ Б

преди 11 години

Полковник Максимус вече е при мен.ТУРСКИЯ БОГ Е ПО-СИЛЕН ОТ ИИСУС,ЗАЩОТО ИИСУС НЕ Е БОГ.ХРИСТИЯНИТЕ ВЯРВАТЕ В ЕВРЕИСКО-ГРЪЦКИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНКИ//

99

Анонимен

преди 11 години

Лека му пръст!Бог отдавна му е простил,щом доживя до 98,значи е бил добър човек!Както е казал Исус Христос :"- Нека пръв хвърли камък този,който е безгрешен!"

98

Православен

преди 11 години

Да почива в мир! Българино - осъзнах се! Той беше нашия духовен водач. Не е наша работа да го съдим, не трупане грях с тези коментари!

97

Ники

преди 11 години

Бог да го прости и вечна му памет! Той е един от най-почитаните Патриарси сред Православните ни църкви. Бог да даде успокоение на душата му, защото в последните си дни помисли за бъдещите дни на България - направи всичко иконата на "Св.Богородица - Достойно есть" да дойде у нас и да пази България!!! Хора, поне днес бъдете добри и внимателни едни към други! Бъдете такива заради себе си, "не мажете лицата си с кал", както казваше Доростолския митрополит Иларион!

96

лично мое мнение

преди 11 години

Мразя религии, попове, имами и т.н. ***, ако зависи от мен всички на въжето.

95

Анонимен

преди 11 години

Бог да го прости!!! И нека душата му да бъде в Рая!

94

Българин

преди 11 години

Вечна памет на Негово Светейшество Българският Патриарх и Софийски митрополит Максим

93

dan

преди 11 години

Тази сутрин по Хоризонт слушам Дърева да венцеслави Патриарха Тази чиято партия ни учеше че религията е опиум за народите Тази партия която ни гонеше от църквите поВеликден и Коледа Боже какво ли още си ни подготвил

92

Bobolina

преди 11 години

Ne sadete za da ne badete sadeni

91

ля ля

преди 11 години

колкото и да не им се иска на хората които не са дорасли да осъзнаят какво означава религията в света въобще тя ще продължи да съществува още много! просто човек като узрее и порасне осъзнава какво всъщност е религията! упора която прсото не си намирал досега....пожелавам на тези негативните по статията да могат да достигнат до такава немотия че да може да се обърнат към нещо което да ги засили и да се преборят със всичко! за мен Бог не съществува прсото има нещо там ..... нещо...!!!

90

До 92-и:

преди 11 години

Лично мое мнение - *** си като г.з, пардон - като два!!!

89

Анонимен

преди 11 години

Сега е нужен патриарх-реформатор! Смел човек, който да извади църквата от лакомията и алчността, да свали поповете от лъскавите лимузини и да се противопостави открито на ислямизирането на държавата!!!

88

Ина Ангелова

преди 11 години

Новината , че един човек е починал носи мъка и тъга независимо дали го познаваш или не !!! Бог да прости този скромен и добър човек, мир на прахта му !!! (престанете с тъпите коментари .. как не ви е срам и с такава новина да се гаврите .. нямам думи просто)

87

До 90

преди 11 години

бог се пише с малка по комунистическите правила!Бог се пише с ГЛАВНА буква! Коригирай си правописа!

86

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НЕМА ДА ПЛИУТЕ ДЕДО ПОЛКОВНИК ***...!.... НА КОЛЕНЕ...БЕЗБОЖНИЦИ И ДООЛНИ ЧАЛГАЖИИ ...!

85

л

преди 11 години

87 - казваш, как не ги е срам за рекламата - ами, може и да ги е срам, ама трябва да е яде ...