28

Анонимен

преди 11 години

Сидеров и Каракачанов са на хонорар в ДС! Подбрани са по психологически портрет! Техният вид на *** трябва да отблъсква хората от спасителната кауза на национализма!

27

tur4e

преди 11 години

absolutno vsi4ki partii sa ednakvi,ograbiha BALGARIA.kakto kazva Slavi- tolkova mi e gnusno 4e ne mi se komentira

26

Agata

преди 11 години

Ne umirat kone na kucheshki molitvi !!!

25

Михаил

преди 11 години

От 10 години не съм в БГ, но ме боли, когато този турски изверг се гаври с българщината ни. И в същото време се радвам, че не живея вече в тази Турско-*** Държава. Дано моите деца никога не се докоснат до този упадък на българските продажни политици, защото всичко идва от тях. За да постигнат техните цели, се продадоха на този фес. Защо повечето хора коментират като "анонимен", страх ли ги е? От какво?

24

Анонимен

преди 11 години

ДПС започна война срещу България.

23

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМ ЗАБРАНА НА ДПС,ДА СЕ ОТМЕНИ ТОВА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО,ДА ИЗБИРАТ САМО ЕДНО И ТОВА ДА БЪДЕ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ТУРСКО...

22

do 34 atakist

преди 11 години

слабоумен пинокио, атака ония ден беще единствената протестирала срешу отменянето на арменския геноцид в Ямбол, даже имаха среща с арменския генозид, Атака е внасяла проект както за арменския, който се признава от много общини, така и за българския, но *** от ГРОБ БСП и ДСБ не го гласуват, ти въобше трезвен ли си или си турчин ????

21

Пироть

преди 11 години

И вашите глави умни мисли морят и умни мисли ви потят. Още когато се появи този Доган, останах изненадан какви права и свободи , какъв расизъм когато това е просто терорист? За смърта на колко хора е лежал? Ужасното е че и неговите братя по мафия - БСП , също имат с какво да се похвалят: от св. Неделя и народния съд до трудовите лагери. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. Това е положението другарки и другари. А сега червените да ми турат по един минус - това ме възбужда :)

20

Михаил

преди 11 години

Доган явно не е бил достатъчно време в затвора по времето на Живков. Този *** заслужава да бъде разстрелян, а не да е в парламента. Искам да питам нашите държавници- В коя държава в свата по света, по националната телевизия се излъчват новините на какъвто и да било друг език освен на официалният? Ако някой иска да слуша новини на турски да заминава в Турция, такива хора нямат място в БЪЛГАРИЯ. България е за българи, не за псевдо българи слушащи новини на турски.

19

bg

преди 11 години

SEGA VSEKI 6TE RAZBERE 4E BAI TO6O E BIL PRAV KATO GI E RAZPRASTNAL TIA BOKLYCI NA RAZLI4NI KRAI6TA IZ BALGARIA I MAI E ZNAEL KOLKO VREDA MOGAT DA NANESAT NA DARJAVATA AKO GI OBRAZOVA TIA BOKLUCI ,,,,,,,,,V GERMANIA IMA 4mil, TYRCI NO NIAMA PARTIA I NE MOGAT DA SI NALAGAT TYRSKIA EZIK I POVE4ETO OT MLADITE NE SA XODILI I NE ISKAT DA SA TYRCI NOOOOOOOOOOOOOOTIA NA6ITE NEW BILI BASLGARI ,NE ZNAELI BALGARSKI I KAKVO PRAVIT TYK TOGAVA ,,,,,,,,,,,,,NA 4IA ZEWMIA PIKAETE BE BOKLUCI...........

18

hahaa do turk

преди 11 години

***,преди да си показваш трибуквието,там където не може да се класира,е дабре да прочетеш малко литература по темата за която се репчиш.поразрови се из нета за да си опресниш позакърнелите сиви гънчици.

17

Unufri

преди 11 години

Трябва спешно да излезнат най-широко признатите светила в историческата наука и да кажат, че това, което Доган говори са пълни простотии.Хидроинженерите в България не направиха това, макар че стана ясно, че Доган правил изчисления с молив и тефтер, които носил в джоба си. Хората използват компютри за тази работа от поне 20 години, а той с неговата божествена ръка просто драсва на хартия и хоп - язовир.Сега пренаписва историята по същия начин и със същата божествена лекота.

16

От Тюрк

преди 11 години

Като ми слагате минуси да разбирам ли, че доган не е татаро - *** :)

15

До 26

преди 11 години

От:Историк - Много точно изказване, поздравявам те

14

Тюрк

преди 11 години

Доган е смесица от татаро-*** потекло така както българите са *** от османо-руски-българо любовни ласки от преди години! Кръвта вода не става са казали.

13

Анонимен

преди 11 години

Крайно време беше! Дано не е късно обаче

12

Unufri

преди 11 години

Лъжите на Доган край нямат! Друг път ги пробутва с 80% истина, за да звучат останалите 20% по-достоверно, но сега направо прекали!Той освен енергетик се оказа и историк! Бил извършван геноцид... Да, вярно е, но в обратна посока - от турската войска към мирното население от Одринска Тракия.Трябва спешно да самоорганизират най-добрите историци на Балканите и да дадат обща пресконференция, заклеймявайки тези простотии на Доганя. Тогава вече няма как да се прави на "последна инстанция"!

11

Анонимен

преди 11 години

Барак Обама е роден на 4 август 1961 г. в Хонолулу (Хавай). Всъщност, Хавайските острови формират 50-тия американски щат Хаваи, с изключение на атола Мидуей, който е включен в територията на САЩ, наречена Малки далечни острови. Обама е протестант,

10

до 6

преди 11 години

Обама не е мюсулманин

9

Анонимен

преди 11 години

Сокала е спец по хидроенергийните проекти. Да отива да прави консултации и да пичели хонорори.