126

ванко

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ1.ДА БЪДАТ ЛИ ПУСНАТИ 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" ?

125

ванко

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ1.ДА БЪДЕ ЛИ ПРЕКРАТЕНА КОНЦЕСИЯТА ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО ? /уточнявам в момента 5 % отиват за държавата,95 % /около 3 млрд. лева/ отиват в частни ръце/

124

Анонимен

преди 11 години

Дано майката на премиера е загубила вече детеродните си функции. Иначе от толкова благославяне на нейния син току виж родила още една тиква. Знае ли се? И после върви, че се оправяй.

123

по севернокорейски!

преди 11 години

Пожарникарят разбира демокрацията по севернокорейски!

122

ПРОРОК

преди 11 години

НА 27 ЯНУАРИ СИ СТОЙТЕ НА ТОПЛИЧКО И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ С "ДА". НО САМО СЛЕД ДЕСЕТИЛЕТИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ТОК ОТ ТУРСКИЯ АЕЦ ДО РЕЗОВО!

121

ред

преди 11 години

НЯМА БЕЛЕНЕ -НЯМА ГЕРБ

120

ванко

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ1.ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЛИ 30 % ДАНЪК ЗА ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ КЪМ ОФШОРНИ ЗОНИ ?

119

дребно ураганче

преди 11 години

Санди е дребно ураганче в сравнение с мощната разрушителна интелектуална импотентност на плевела!

118

qwe

преди 11 години

Проста държава, няма ли да опишат какви са ползите и какви са вредите поне да си направи човек елементарна сметка за отговора?

117

Анонимен

преди 11 години

Интересна работа ...........Вдигнаха възраста за пенсиониране обаче БСП ужким лява партия, ама не инициира референдум по въпроса, Дянков емитира 2 млрд. нов дълг обаче и затова не инициираха референдум, отмениха швейцарското правило за индексация на пенсиите обаче и затова мълчаха, национализираха част от пенсионните фондове пак мълчаха.......... и т.н. и т.н.Обаче като стана въпрос за руската мафия и техния проект Белене :))) веднага референдум та рефереднум

116

anonimen

преди 11 години

Ами, хайде де, никак не е лоша тази идея, за завод за автомобили, ама защо не може да се реализира? То такава идея не противоречи на проекта Белене, ами напротив, допълват се такива идеи, защото голям завод за автомобили си е и голям консуматор на електроенергия. Но за да се направи голям завод за автомобили в България, трябва с това да се ангажира някоя от големите световни фирми - производители на автомобили. Просто защото в тази област конкуренцията е жестока и въпросът е не само да се произвеждат коли, ами преди всичко да се продават. Освен това такива заводи имат стотици подизпълнители - така че потенциален инвеститор ще гледа всичко под лупа - има ли достатъчно и евтин ток, има ли местни производители на евтини местни метали, има ли производители на джанти, стъкла, жици, леярски цехове, има ли местни инженери,средни технически кадри, добре образовани работници, как работят местните железници, какъв е капацитета на местният и околните пазари; И така нататъка. Така че , ако на нас ни дадат да произвеждаме чистачките и тапицерията - пак добре.

115

казал да казва

преди 11 години

Другарят Плевелиев каза, че другарят Борисов му е казал да казва, че референдумът ще се състои на 27 януари.

114

Анонимен

преди 11 години

Референдум в България никога не е имало.Ааа забравих - Референдум за влизане в ЕС, Референдум за промяна на Конституцията и т.н.

113

Ангел

преди 11 години

БЕЛЕНЕ Е ПОЛУГОТОВ ПРОЕКТ С ПЛОЩАДКА ПОЛУЧИЛА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ ОТ ЕС.БЕЛЕНЕ Е ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ, БЕЛЕНЕ Е ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА,БЕЛЕНЕ ЩЕ СПРЕ ТОТАЛНАТА ЕМИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ.ОСВЕН ГОТОВАТА ПЛОЩАДКА ГОТОВИТЕ РЕАКТОРИ БЕЛЕНЕ ИМА ГОЛЯМ ОБКТ ЗА РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ КЪМ АЕЦ КОИТО СЕ НАМИРА ДО САМИЯ ТЕХНИКУМ ПО ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ЛУДОСТ Е ДА ОСТАВИМ ТОЗИ ОБЕКТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ Е ПОЧТИ ГОТОВ И ДА ОСТАВИМ ПАЗАРНАТА НИША ЗА ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ.НЕКА СТРОИМ .

112

АнтиКаруцар

преди 11 години

до 76Никак не обичам буквалисти, под наша имам предвид собственост на България, разбираш ли "другарю" ?

111

Кукли на конци

преди 11 години

Най-справедливо и демократично щеше да бъде референдумът да се проведе в новогодишната нощ 31 декември срещу 1 януари. Тогава със сигурност никой нямаше да изостави новогодишната трапеза и да гласува в някакъв референдум. Което за ГЕРБ, мухльото Плевнелиев и техните ционистки кукловоди от САЩ щеше да е върховно демократично постижение.

110

Анонимен

преди 11 години

При така зададен въпрос ще гласувам у шестък на вЪрба!

109

До 113

преди 11 години

Не си съвсем прав. Защо само довечера? Аз сутрин като стана за работа преди да пия кафе изреждам майките не само на тиквата, а на всички от ГЕРБ. Вечер преди лягане, за лека нощ и като вечерна молитва повтарям същата процедура /за майките де/.

108

Ток

преди 11 години

Какъвто и да е резултатът от вота, бг народецът ще е прецакан, с по високите и по-високи цени на тока. От тук нататък цената му ще расте, а заплатите на повечето не. :)

107

ИДВА ВИДОВ ДЕН !

преди 11 години

МИНУТИТЕ ЛЕТЯТ И СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА, ИДВА ВИДОВ ДЕН. ИМА ХОРА КОИТО НИКОГА НЕ ИСКАТ ДА НАСТЪПИ ТОЗИ ДЕН,НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА КРАЙ,ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ СЪЩО.