155

до всички

преди 11 години

Ей, пак много разбирачи тук! 2/3 от вас реват, да се махал по-скоро Б.Б.! Ама то само да ревеш, а сам нищо да не предприемеш е най-лесното. То и без това, българина това си го умее най-добре, да мрънка и да се оплаква. Ами питам тогава - као се махне Б.Б., кой да дойде на негово място? Корумпираните и още по-крадливи ШМАТКИ от БСП ли? Нали за това става въпрос - да изберем по-малкото зло! И то НЕ се казва БСП!

154

Анонимен

преди 11 години

Дянков постави началото на края на икономическия цикъл в България от 97г. Сещайте се какво следва и кой как може да се спасява. На човекът му трябваха 3г. да разбере, че депозитите не се облагат. Сега му предстои бързо запознаване с действителното състояние на банковата система в България.

153

молде

преди 11 години

с този закон....герб загубиха моя глас.

152

Бл.Благов

преди 11 години

Не мога да си обясня ,защо наричат хората които влагат парите си в банките лихвари или тем подобни? И защо смятат ,че парите които се влагат на депозити не отиват в икономиката?Хората които са спестили някой лев и не знаят как да ги вкарат в оборот за да печелят ,ги предоставят на банките за да покрият поне инфлацията ,а тя ги дава под формата на кредити на тези ,които могат или им трябват!А този депутат от Герб да не се плюнчи толкова ,защото всички знаят защо е станал депутат!

151

Анонимен

преди 11 години

Оооо, ти имаш обувки? Значи си богат- давай тука данък "Обувки"! Бойкова България = Тиквенистан, бедните се облагат с данъци за забавление на богатите

150

арис

преди 11 години

мдаааааа....мойто гласче за герб вече е загубеноооо

149

Ангел

преди 11 години

ЖИВЕЕТЕ ЛИ ПО-ДОБРЕ ПРИ ГЕРБ ПЛЮС -ДА,МИНУС -НЕ.

148

Анонимен

преди 11 години

ДАВАЙ ОЩЕ НАВЪТРЕ! ИМА МЯСТО! Я, който е с ГСМ значи има пари- веднага данък ГСМ да се въведе от Нова Година

147

Ангел

преди 11 години

ДА ЗАЩИТАВАШ ГЕРБ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ БЕЗРАБОТИЦАТА Е ОГРОМНА ЗАПЛАТИТЕ И НИСКИТЕ ПЕНСИИ СА ЗАМРАЗЕНИ,ТОКА ПОСКЪПНА,ХРАНИТЕ ПОСКЪПНАХА ОТ ДНЕС И ХЛЯБА СКАЧА,БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА ГОНЯТ 3 ЛЕВА,СПРЯХА БЕЛЕНЕ БЕЗ КОИТО ПО ДУМИТЕ НА ТИКВАТА ТОКА СКАЧА 14 ПЪТИ И ИКОНОМИКАТА ФАЛИРА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЛАГАТ ДАНЪК НА СПЕСТЯВАНИЯТА ТЕЗИ КОИТО СИ СМЕНЯТ МНЕНИЕТО ВСЕКИ ДЕН КОИТО СА ЗАЕБАЛИ НАРОДА И ТОЙ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ЛУД ИЛИ ДА ИМАШ ИНТЕРЕС ГЕРБ ДА Е НА ВЛАСТ -ТОВА Е НАЙ-КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО

146

Цигнче

преди 11 години

Браво Българи!Оп-са,Оп-са......есктра живот......Ибрееее курортеее!

145

@150

преди 11 години

От оптимизиране на разходите другарю чугунена глава. Също и от данъци внесени от бизнеса.. от средния бизнес.. ако случайно някой се сети че това нещо МАЙ го има ама е на умиране и трябва да му се подаде ръка ... та да може да заработва продукт и да внася данъци.Само *** могат да се занимават с извратени начини за събиране на данъци!

144

Анонимен

преди 11 години

Въвеждат данък върху мизерните спестявания на матерЯла.Намаляват данъка върху хазарта.`бах ти ***!

143

Анонимен

преди 11 години

Който плаща повече данъци ще стане по богат!!!МухахахахахахахахахахаТова говори само колко е *** народа.2+2=4НО ЗА БЪЛГАРИНА 2+2=ТОЛКОВА КОЛКОТО МУ КАЖАТ ПОЛИТИЦИТЕ.Хубавото е,че много мислещи и можещи хора го разбират това емигрират и се реализират,докато другите дето остават с високото си самочувствие без покритие в БГ. ще бъдат щавени още и още,спорейки кой душманин е по добър.

142

до 164

преди 11 години

Еми няма как човека за 3 години строене да навакса 25 години събаряне ...

141

До 159

преди 11 години

Около 38 милярда лева само от ДДС на година къде са? Не са ли събрани, а къде са раздадени че и още им трябват. Аз разбирам да плащам данъци, но да ВИЖДАМ че има реална промяна за добро и че се прави нещо с мойте данъци.... Митници? Нека да не захващаме тая тема, че хора там си изкарват месечната заплата за ден! Айде със здраве от "простия и неграмотен" народ

140

Granatomet

преди 11 години

От 240 *** как никой не обясни ,че за голямитедепозити се договарят индидуални лихви, които сега ще скочатс 10% и готовоБогатите щели да плащат- голям смях

139

ДО 157

преди 11 години

ЕМИГРИРАЙТЕ ,.......В ПРОВИНЦИЯТА,който не е за този стандарт,...на село!

138

Не гласувал за ГЕРБ

преди 11 години

До Анонимен:Браво,кажи им на ***,как спечели 60%,от космоса ли дойдоха да гласуват.А сега не познавам жив ,който би гласувал за тъпите ченгета!!!Опичайте си акъла,остават по-малко от осем месеца,и мощен ШУТ!!!

137

Анонимен

преди 11 години

Иван Костов и сороските ко*елета да се притесняват да лихва данък. Не знам дали само един милиард евро има Костов, но сигурност половина каолин, тецовете с високите цени, и половината мини и кремиковци са негови.И ни обясняваше Иван Костов че европа иска тока да е на високи цени - тогава, дали, или неговите централи са имали нужда от скъп ток.

136

до 149

преди 11 години

Това е политика и на бизнеса, и на правителството. Когато си финансово зависим и на ръба на оцеляването, си по-лесен за манипулиране и терор. Само че, според теорията, идва един момент, когато нещастният, тероризиран гражданин вече няма какво да губи и нещо в него се пречупва - осъзнава, че трябва да действа, иначе ще изчезне => РЕВОЛЮЦИЯ !!! В България никога не е имало истинска революция и вече е крайно време, понеже стигнахме дъното, но отдолу няма нефт и газ, а само червеи!!!