147

Анонимен

преди 11 години

172 още един изказал се альо , че кой решава вместо теб , не ходиш ли да гласуваш .

146

ПарТИЯ

преди 11 години

Докато някой друг, а не българите решават съдбините на България, дереджето няма да се промени - криза!

145

Бай Трендо

преди 11 години

Каква нова ядрена електроцентрала? Всички знаят и никой не оспорва, че към 1989 г. АЕЦ "Белене" беше завършена на 80%, следователно има да се дострои още 20% като обем, което вкл. СМР и други специални работи, плюс техническите изпитания. Как така стана, че при Тодор Живков са построени 80%, а 23 години след това не могат да се изпълнят останалите 20% от строителството на АЕЦ - а? Толкова ли са некадърни управляващите, че повече от 20 г. не могат да дозавършат една АЕЦ? Изменници и предатели!

144

ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 11 години

ЗА да мислиш трябва да има с какво!Не е обида а диагноза-***.С други думи-човек,който не може да си върши правилно и добре работата.Сега за предателите от ГЕРБ!В проекта си за предизбора програма бяха записали приватизация в ядрената енергетика,След незабавната остра реакция на хората я изтриха.Сегас дейноста си показват,че реализират под външно ръководство точно сценария за "подкарване" АЕЦ към продажба на американците.ЕТОЯ ИСТИНАТА ЗА СТАВАЩОТО С РЕФЕРЕНДУМА!ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!

143

Уродлико

преди 11 години

Какво стана с референдумът не на Турция в ЕС? Този референдум е фарс

142

Анонимен

преди 11 години

До 159Цената на ел. енергията е последното нещо, което влиае на пдодобна инвестиция, не за друго, а зашото сериозните фирми на запад, когато правят крупна инвестиция си правят и електроцентрали и купуват ток от националните само в крайни случай.Просто направи съпоставката; 2 млр.- 28 хил работни места 500 хил авт. експорт и 10 млр. за АЕЦ - 4-5 хил работни метса и 60 години дългове Кое избираш ?

141

гражданин

преди 11 години

Завода за шкода е направил разход за да го построи 2 милиарда евра, а колко още е дал и дава за оптимизиране на производството, по колко плаща на година за оптимизиране при тази бурна динамика на пазара, знаеш ли?

140

до №157

преди 11 години

АЕЦ Белене не се строи поради американския натиск.----------------А когато руския агент Станишев бе на власт и 2 години и половина документита са седяли на бюрото му при положение, че е било нужно само неговия подпис за финализирането на сделката, тогава пак ли американците са го натискали ? И не забравяй, че тогава се хвалеше, че е имал много инвеститори, а защо тогава не се е подписал? Ако го бепе направил щеше да си спести търсенето на 700 000 подписа.

139

Реактор

преди 11 години

АЕЦ Белене беше уж гьол, пък се оказа че има готови два реактора, за които ще нисъдят и поне част от парите ще платим, ама ние не ги щем, за да не ни погледнат американците накриво, или израелците. израел също е чдрена държава, управляващите се вървят натам като свински черва. Каква друга централа ще строим, като ще платим две - една недостроена и една имагинерна,Подкуп, подкуп, гербави.

138

Българин

преди 11 години

Дано някой от ДС чете тука и докладва мненията на хората !!!!!!!!!!!!!

137

до 150

преди 11 години

Да, правилно си чул, само дето и до момента продуктите и захранват споменатия от теб завод за автомобили. Как се предполага да привлечем подобна инвестиция тук, при положение, че не сме и създали подходяща среда? tip: Изгодна електроенергия. (съзнавам, че това е само част от много фактори).

136

Бургас

преди 11 години

А сега гласувалите с ДА да ги напишете поименно, че да знам чия майка да спомена..

135

На тезгяха сме

преди 11 години

АЕЦ Белене не се строи поради американския натиск. Това е голата истина по цици, бе, смешници. Ами като не искат да имаме ош-беш с руснаците, да си платат. Да ни дадат триста милиарда, както дадоха на гърците. Ай, де бе, Обама и онзи, как му беше името на това момче? - Ромни (от ромската махала значи) - ще ни купувате ли или не?

134

до 140

преди 11 години

Ах този завод на Шкода... Преди години искаха да вземат и завода в Шумен за да сглобяват Шкода в България, ама "умни" глави не им дадоха...По въпроса за референдума - аз съм против нова атомна електроцентрала. По-добре нови блокове в Козлодуй. Защото ако народа каже ДА, то следващите 3-4 правителства ще се оправдават със сегашното, че разбираш ли са ни вкарали автогол и имаме да даваме милиарди... Стига оправдания! Засега ще гласувам за ГЕРБ, ама зимата и пролетта са дълги сезони...

133

Анонимен

преди 11 години

Промяната на въпроса прави референдума невалиден още преди да е проведен и така ГЕРБ целят да неутрализират или протакат резултата от референдума. Вероятно БСП ще обжалват и може да се проточи и 10 години.

132

Българин

преди 11 години

Е те сега всичко се опорочи. Нали искахме точно Белене да се донаправи. За там има издадени сума ти разрешителни и е направено толкова много за което са дадени и много пари. А сага отпада от въпроса. ЗАЩО, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ? Явно се мисли за съвсем друго и целта е даже и да е успешен референдума, въпреки че така вече се съмнявам, всичко да пропадне.

131

Анонимен

преди 11 години

мен ми се яде тиква - мен не ми си яде тиква

130

гражданин

преди 11 години

ел енергията трябва да е приоритет за близкото бъдеще. Петрола мина всякакви граници, а това говори, че е на изчерпване. Опитват се да ограничат разхода в същото време ограбиха хората, не само тук но и в целия свят. Ел енергията винаги ще си има пазар. Ветро паркове, вец,тец,аец всичко това е най мощния инструмент за всяка държава, за това мислете преди да гласувате.

129

otko

преди 11 години

lokto

128

Анонимен

преди 11 години

До 148Ами чувал съм, последнити което чух е че фалира :))) само че аз ти говоря за шкода-ауто и ти давам пример само с техния завод, за да раберат гумените глави колко е безмислена подобна инвестиция в АЕЦ, 5 пъти повече и реално не носеща никакви икономически ползи