56

Антикомунист

преди 11 години

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5_(%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80)

55

Време е

преди 11 години

за вадене на Тикви. Която не иска да излезе от бостана да се сече със сабята

54

9689

преди 11 години

Тези некадърници смятат ли ни за хора?Все пак са се подписали хиляди.

53

Тодор Кирилов

преди 11 години

Имам чувството,че този референдум ще бъде един ГОЛЯЯЯМММ шамар за Бойко и компания!!!

52

Анонимен

преди 11 години

Провериха компетентността ви по въпросите на енергетиката. Сега проверят разбирането ви за право и конституция. Изводът е, че сте абсолютно неграмотни и елементарни за манипулиране. Проблемът е, че и ГЕРБ са на вашето ниво. Много е жалко за България.

51

Анонимен

преди 11 години

Правилният въпрос към мат'ряла е: Кой е по-заслужил да вземе рушвета от АЕЦ"Белене": БСП или ГЕРБ?

50

!

преди 11 години

Не честно да бъде проведен референдум по един въпрос, и някой да каже - твоя глас не важи Така им е угодно на Гербаляците

49

торбакан

преди 11 години

До кофти,нали?мнооого кофти отива си една неграмотна тиква

48

хе хе хе

преди 11 години

Като си прибрал овците бегай да ги преброиш,издоиш,отделиш и нахраниш! И за "овчарлъка" ти се иска акъл, а не 5 метра бяло поле!Явно герберисчетата си източиха и последната доза сиво вещество,щом няма какво да напишат отдолу! Извинявай ама за 20-те лева дето ти ги плащат за форумист, синджира на клекалото няма да дръпна"брат"!

47

Ангел

преди 11 години

НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ СТАНИ И ГИ ИЗМЕТИ ТИЯ МРЪСНИ АМЕРИКАНСКИ ПРОДАЖНИЦИ,АБЕ СТРОЙ БЕ ПЕЧЕЛИ,ПРОДАВАЙ,ОТВОРИ РАБОТНИ МЕСТА

46

ANONIMEN

преди 11 години

6TO SKRIXTE KOMENTARITE KADE VIE SVOBODATA NA SLOVOTO IZLAGATE SE ZATOVA SME NA 128 MQSTO V SVETA PO SVOBODA NMA SLOVOTO OT 120DARJAVI XAXAXAXAXAPO ZLE OT VANUATU PAPUA I DAJE OT AFGANISTAN

45

Анонимен

преди 11 години

Това не е въпроса, под който съм се подписал. Тази *** Фидосова и приближените и явно се смятат за много по-умни. Вместо да се наплюска както само тя умее, тя тръгнала да решава въпроса за първия референдум, нищо че няма нищо общо с него. Няма ли да им свършва мандата вече, стана ужасно, непоносимо.

44

anonimen

преди 11 години

VAN OT VLASTTA GAMENITE OT GERB

43

Анонимен

преди 11 години

И през комунизма нямаше такова нещо! Как е възможно такова безобразие? Как може шепа нагледци да си играят с волята на хората? Това е ненормално! Това ли е демокрацията?

42

Анонимен

преди 11 години

Не знам не мога да преценя, червените ли са *** или цалия ни народ е ***. Тоя референдум все едно ви е маната небесна, все едно става въпрос не за *** атомна централа а за съществуването ни като държава. Трябвало ли да е Белене или не трябвало, щото налииии, има още десетина централи, които ще строим и Гербаджиите искат да прецакат работата и да построят софийската ядрена централа, а не Белене, разбираш ли. Да ги спрем тия ***, Белене или смърт!!! Боже що *** имало тук.

41

ФАШИСТ

преди 11 години

до 48 задаващ въпрос и отговарящ си сам - АЕЦ "Белене" е дойна крава за политиците в БЪЛГАРИЯ , "кавги" и пране на КРАДЕНИ ПАРИ ! Методите на КРАЖБА е като " СПЕКТРАЛНИЯТ АНАЛИЗ " , всичко е бяло и чисто !

40

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ набраха самочувствие от преди 1 година.. и сега изобщо не мисли какво ги чака след 10 месеца.

39

До 31

преди 11 години

Правилно мислиш другарю! Трябваше да си дадем г.за на руснаците. Там няма глад, безработица, няма бедни и богати, там всички са равни. Там няма да го отнасяш, ще го занасяш, където трябва. Мразим американцитИ, каквото и да са направили, газта може да е скъпа ама е съветска, мафията може да ни е руска, ама е братска, Белене може да съсипе държавата, ама ще я съсипе с руски кредити. А амИриканцитИ са лоши, при всички положения!!!

38

тихата_стъпка

преди 11 години

ГЕРБ променя смисъла на документ с валидни 550 000 подписа, след което приема собствената си формулировка... "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?" е въпрос, който може да се тълкува и като изграждането на нова атомна електроцентрала, различна от проекта "Белене" което си е подвеждащ въпрос. ГЕРБ или се опитват да шантажират референдума, или обслужват нечий интерес.

37

до 44

преди 11 години

Аз ли? Или се опитвате да промивате мозъци!? Защо си мислите,че "целокупният народ" е *** като гъдулка! Аз мога да ви схвана "тънкия намек за дебела работЪ"!Напоследък ми се наложи много много добре да се запозная с прилагането на принципите на пряката демокрация и мога да ви кажа,че правителството се опитва да се изгаври с народа за пореден път! И не промивайте мозъците на тези,които "могат да тракат по клавиатурата", по-успешно ще ви е при "овчарите" и "картофичарите"!