49

Анонимен

преди 11 години

Ако това са данни на Евростат, то тази организация трябва моментално да се разформирова, служителите и да се уволнят и на тяхно място да се назначат хора които са издържали изпита по планиметрия в 6-ти клас. С такива служители ЕС ще се замозатрие в близките 1-2 години.

48

Софиянец до 46

преди 11 години

Че нали оревахте света и се разсипвате да се прехвалвате сами себе си при това,че Бургас бил много ама много напреднал,най-красив в света и т.н. вече не ви броим глупостите,та какво търсиш да работиш в София,що не си бачкаш в богатия и красив Бургас?

47

Яким Вълев Донев

преди 11 години

Каква база за сравнение може да има София със другите Европейски столици се питам ?!?! Дори и от Букурещ е много далеч.... за другите изобщо дори няма да говорим!!! София беше хубава и спокойна през 70-те и 80-те... Сега е свърталище на цялата селяндурска нахална,нагла и далавераджийска *** идваща насам от села и паланки ! Това е истината! :( Километрични задръствания... Бутащи се като овце *** по градския транспорт и метростанциите... Мръсотия... ***... СЕЛО СЕЛО ГРАД НЕ ВИДЕЛО..:(

46

Анонимен

преди 11 години

26, голям си ***. Но си още по-голям комплексар, т.е. страдаш от комплекси и ги избиваш с ругатни и псувни. СОФИЯНЕЦ, кажи ми кои са софиянци от следните категории хора, живеещи в града:1.ПОЛИТИЦИ. Кой? Яне, Сидеров, Местан, Доган,Първанов,Костов...2.Актьори.3.Певци.4.Спортисти.5. ТВ журналисти и шоунатрапници-Цолова/Плевен/, Николаев/Разград/,Кънчев,Трифонов...Виж тая сбирщина в Бадъра, колко са столичани?

45

Анонимен

преди 11 години

Че то това е забележимо и с просто око. Бил съм в провинциални градове в Испания и Италия, които са около 700-800 хил. но много по- гъсто населени. По улиците постоянно народ, метрото винаги пълно, тълпи навсякъде. А в София след 19:30 часа и паднала бомба. Никой няма. Просто там се строи целия град на карета, а тук не е така. И двете имат своите плюсове и минуси. Например градинките между грозните панелки, ако са градинки, а не някакви пущинаци би било чудесно. Но уви!

44

до 32

преди 11 години

Малей, колко си необразован. Според твоите дивотии Римската империя е била населена основно с шопи и те са били основния двигател на цивилизацията и в Римската империя основният език е бил шопския. Май пак си пропуснал да си пиеш хапчетата.

43

До 41

преди 11 години

Може и да не си носиш простотията,нея я има и от двее страни,но факт е че като дойдете в големия град,почвате да недоволствате и претендирате колко е гадно,как нищо не е както трябва,да оплювате хората без даже да имате причина.Като отидете обаче в родния си край,почвате-Уф баси селото,не издържам тука,а ама в града ееееех,как живея там.Познавам доста такива!

42

Анонимен

преди 11 години

смешно ми е колко "софиянци" има които се ядосват на "селяните" че им крадат "работата"...еми като сте *** и ГЛУПАВИ и тате ви е купил дипломата...така ще е драги ми "софиянецо"...от Бургас съм и се раздам че имам вила на морето и апартамент там, също и че работя в София и "крада" от работата на Софиянците, а лятото си ходя на море..хак да ви е ;)

41

Берлин-Лондон-София

преди 11 години

Ако "кореняците" софиянци се върнат по родните си села, София ще стане едно доста по-цивилизовано място.

40

ебач

преди 11 години

Принудителна евтаназия за всеки селянин, стъпил в София!Гадни, миризливи и нахални селяци, не сте добре дошлу в столицата ни!

39

Анонимен

преди 11 години

Ай сектир ве. Варна е два пъти по- голяма от Париж на територия. Това ме учуди. Не го знаех

38

селянче

преди 11 години

Утре и аз пристигам! Дръж се София!

37

Варненец

преди 11 години

Ако така си преписваме свободни съчинения,ще излезем повече от китайците.Видин 100.000....да бяхте надникали малко в нета,нали с него рабоите.Аз пък казвам че София е 5 милиона,Варна е милион и 200,Бургас 800.000,Долен Чифлик 200.000.Ето ти .България,ама ако броим емигриралите,умрелите и неродените.Загубена работа,много станаха висшистите и ни взеха за канарчета.

36

до селяндурите

преди 11 години

Абе ***, земете си гледайте прасетата у двора и не се занимавайте с градски неща! Вие сте некадърни ***, дето с шопите не можете да се мерите, камо ли да постигнете нещо повече, за това идвате тук да ни мърсите града и да лежите на наш гръб, да ни подбивате заплатите, щото сте готови да си давате задниците за жълти стотинки! Нещастни селянчета, от вас нищо не става освен да чакате да ви дойдем на гости и да ви оправим бюджета, а вие да пишете на плажа "СЪБЛИКАЛНИА"...НЕГРАМОТНИЦИ

35

Анонимен

преди 11 години

туфай стулицта нанаща дирджавъ ромландия,скору щъ увилчим орътъ у столицтъ с 300илядиелитни братия и сестри роми и ромчета.шъ ни постройти къщи с градинки,упзаведини и да имъ сичку у ладилникъ,ний шъ дойдим

34

--

преди 11 години

Ох, глупост до глупост!Париж е кръгъл. Ако диаметърът му е 120 км, то радиусът му е 60 км, тоест площта му (с парковете, да сме точни) е 60*60*3,14 = 11304 кв. км., което прави средна гъстота от 1106 души на кв. км.Това е, само ако има поне едно вярно число в тази статия...

33

до 14

преди 11 години

Селяни, моля не четете тази статия и моля не идвайте насам! Повикайте си и роднините да се завърнат по родните места!--Ако всички "селяни", според тебе, се върнат в родните си места, от София ще остане само едно равно поле с овце и едва говорещи шопи чобани. София е град благодорения на хората, които да дошли от другите населени места и са изградили съвременна София. Местните *** още не са се култивирали и говорят на диалект - влезнА, излезнА, отидоОх...

32

Анонимен

преди 11 години

От 27Аз лично нямам нищо против хората от провинцията, дошли в София. Те не са си зарязали собствените домове от добро. Ама имам една голяма молба. Моля ви, като живеете в моя град бъдете хора. Не се дръжте, като диваци. Не идвайте със селенията си, простащината си и пазете, както пазите в родните си места.

31

Анонимен

преди 11 години

В София е далеч по-гъсто, но много хора нямат регистрация и де факто никой не ги води че са в града.

30

ДО СЕЛЯНИТЕ ОТДОЛУ

преди 11 години

Г-ДА КОМПЛЕКСИРАНИ СЕЛЯЦИ, ОЧЕВАДНО НЕЩО ВИ Е ЯДИ ЗАВИЖДАТЕ. ДО 11 - Г-Н ВЪОБЩЕ НЕВЧЕЛОВЕЧЕНОТО ЛИЦЕ - АЛООО АКО ШОПИТЕ БЯХА ТОВА, ЗА КОЕТО ГИ ОПИСВАШ НЯМАШЕ СТОЛИЦАТА ДА Е ТУК, А ЩЕШЕ ДА Е В ТВОЙТО СЕЛО, ЗА ТОВА СЪБИРАЙТЕ СИ 2 909 000 СЕЛСКО-*** РОДА И ИЗЧЕЗВАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ШОПИТЕ. И ПОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ, ДА ВИДИШ, ЧЕ СЕРДИКА/СРЕДЕЦ Е БИЛ ГЛАВЕН ГРАД В ИЗТОЧНИТЕ ПРОВИНЦИИ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ, А В ТВОЙТО СЕЛО РИМЛЯНИТЕ СА ХОДЕЛИ ПО ГОЛЯМА НУЖДА!!!