90

Анонимен

преди 11 години

ахаха вица е страшен браво Серга сам ли го измисли

89

Анонимен

преди 11 години

Не ме.интересува.Сергейчо какъв *** виц разказал или че Бойко коя поредна лента отрязал.интересува ме независимо кой да е да го е грижа за народа все пак крайния резултат от действията им са отражение върху живота на нацията ни.За това кой какво направил или ще направи е само един бошлаф -*** вместо да се хванат да работят за държавата само се излагат.

88

Анонимен

преди 11 години

xeexexxexe mn zabaven bil stanal toq serGEI xexexexexex, sigurno i kato prucka se osira

87

2

преди 11 години

Станишев ние си те знаем ,че си клоун......само дето не си смешен...С прехапаната ти джука само ти трябва,един червен нос ,да *** скапаняка тиПа и вицове разказва......кога младите между 25 и 35 с висше образование от големите градове почнат да гласуват за теб,а не пенсионерите тогава можеш да се мъчиш да говориш смешки,***

86

безхаберен

преди 11 години

Лидерът на социалистите коментира, че между 60 и 80 от законите, приети от ГЕРБ, са лобистки, като се позова на последното проучване на Института за модерна политика.пропуска да отбележи че 100% от законите приети от неговото правителство са били лобистки .... не съм фен на герб , ама грам, просто не съм фен и на *** като тоя червен *** ...

85

ДЯДО

преди 11 години

НЯМА ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ СТАНИШЕВ ООД

84

Как' Сийка прос

преди 11 години

Този безхаберник и тем подобни *** се радват на небивал конфорт поради робската пасивност на най-търпеливото племе в света - българското. Европа се бунтува, арабите ни посрамиха - били страхливи, а ние си траем и търпим такива като това комунистическо отроче да ни мачкат и благоденствуват на наш гръб.

83

Анонимен

преди 11 години

ами така е, като се возят на самолет, поръчван от тройната коалиция, и оборудван за спешни случаи от ведомството на Емел Етем ...

82

Селянка

преди 11 години

Чудя се червените защо си дават парите всеки ден да гледаме и четем за Сергейчо.Избирателите му по селата я знаят какво е нет я не ,в момента ги интересува дали пръча е заплодил козата.А колкото до ПЕС питат какво е това куче, *** няма да се купят защото са по добре от нас.Хайде мамин Сергейчо седни си на дупето защото и тези които те искаха ,те псуват като метеляво шиле.

81

Анонимен

преди 11 години

Явно е , че има много мазохисти в таз държава!

80

роза

преди 11 години

ДОБЪР ДЕН ДРУГАРЮ КУТЕВ

79

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНе ти е проблема в Серго простотията те води до това решение.

78

Анонимен

преди 11 години

а как мразя, някой, дето и без това не млъква, да започне да разказва чужди вицове...

77

Анонимен

преди 11 години

... не е бил Путин на самолета, а самия Станишев. И не са били четиринадесет гласа за Бойко, а четиринадесет гласа против Станишев. Всички останали седем пъти са гласували против тая напаст, а той самия не е разбрал в коя дупка да пусне бюлетината.

76

76

преди 11 години

Тоя ще вземе хляба на Къци Вапцаров.

75

ds

преди 11 години

Ае писна ми на тва червено псе всеки ден да му гледам тъпата тиква по 3-4 пъти. Оляхте са! Червен сайт личи си.

74

Анонимен

преди 11 години

Айде бе хора гласувайте за АЕЦ-а на референдума,че требе да се земат едни 1 000 000 000 Евра комисионни.Останалите 10 млрд. вие ще ги изплащате по 2000 Евра излиза на човек да плати за АЕЦ-а ако се смята на глава на население при 7,4 млн. души.Ама ефективно работещите са само 1 500 000,което е само 10 000 Евра на работещ за изплащане на АЕЦ-а.

73

Анонимен

преди 11 години

Този Станишев колко е жалък!И вицовете не са му смешни, дори!

72

Анонимен

преди 11 години

Как да опровергаем думите на Сергея за купуване на гласове ? Ми напишете в google "БСП купува гласове" и се наслаждавайте на видеа + документи. Серж, след като има толкова много видео записи как БСП купуват гласове, как ще излизаш и казваш, че други купували а?

71

Карл Кауцки-ренегат

преди 11 години

Интересно ми е каква ще бъде съдбата на другаря Станишев ако не спечели изборите.