143

Вивиан

преди 11 години

Питам тези, които пишат"Унищожете България" ,не трябва ли да пишат "Унищожете Австрия" заради бащата, затворил в мазето и насилвал собствената си дъщеря, или "Унищожете Белгия" заради педофилите, или унищожете САЩ" заради бостънския удушвач и безразборните стрелби срещу невинни хора и т.н. , и т.н. Какъв е този синдром на самоомраза, не е истина..

142

бай Ганьо от Европа

преди 11 години

За пари душата си ще продадете!

141

Урод

преди 11 години

До до 161 Трябваше и ти да пукнеш там, *** такъв

140

Урод

преди 11 години

До до 158 Трябваше и ти да пукнеш там, *** такъв

139

Моралните убийци

преди 11 години

Моралните убийци са пожарникаря и Цецо!

138

Младеж

преди 11 години

Не знам какво е било преди 89та, но в последните 10 години всичките ми приятели заминаха за чужбина, защото тук е "много хубаво"! Като добавим и такива зверства, които се случват всеки ден, направо се чудя какво още правя в България, да живея с някакви ***, на които комунистите са им виновни за всичко, а от както се помня сме най-бедната държава в Европа!

137

Анонимен

преди 11 години

Абе 3 члена от накръст от НК има и така и не го прочетохте, а години пишете за убийства. Срам!Това е непредизвикано поръчково убийство с особена жестокост. Ще поискат доживотни без право на замяна със сигурност

136

Свилен

преди 11 години

До живот и за 2мата или смърт - това заслужават. Представяте ли си майна на 15 годишно момиче кара гаджето и (мъж на 21 години) да убие племенницата си за 2000 лв. Ние живеем не в нормална държава. *** се разхождат около нас всеки ден.

135

до 158

преди 11 години

Те повечето избити в лагерите си го заслужаваха...тогава поне нямаше хора като МАргините, Маджо, Очите и всякаква друга ***...Сега бачкаш за 500-600 лева и си мислиш, че живееш...

134

Анонимен

преди 11 години

Може ли един човешки живот да е 2000 лв??Изумен съм от простата на народа ни ;/

133

do 146

преди 11 години

Това го кажи на близките на всички десетки хиляди, избити в лагерите по време на комунизма, които не са могли да направят нищо за да ги предпазят или да накажат виновните. Ще дойде тоталитарен режим и утре син на някой големец ще отвлече и ще изнасили групово дъщеря ти, след което тя ще се самоубие. И ще те питам тогава! Мислете малко с тези мозъци. Битовата престъпност я има винаги. В селото на дядо ми със 70 души население имаше 3 различни убийства за имоти само между 1982 и 86г...

132

до 157

преди 11 години

Напротив, 22 години чалга и липса на елементарни ценности доведоха до това положение! И преди имаше случаи, но много рядко, сега подобни зверства са ежедневие! Затова младите бягат, защото в България от 22 години е по-зле от Ада!

131

алчни хора !

преди 11 години

Къщата е с двор , една от малкото останали във Варна. Намира се в цветния квартал , където ври от студенти . Че мисълта ми е , лелята е имала планове според мен , там да се вдигне поредната безумна 6 етажна кооперация с апартаментчета под наем . Така че не става въпрос само за имот , а за много парички които алчната леля е сънувала !

130

анонимка

преди 11 години

Не мога да повярвам, че никой не е чул нищо, можело е да се предотврати всичко... Много жалко за загубения живот, почивай в мир!

129

Уорлик

преди 11 години

Спокойно, и през комунизма имаше такива случаи, просто не ги разгласяваха! България се развива с чудесни темпове, когато видя новина за смърт на някой *** искрено се натъжавам, но щом загиналата е българка, това е просто повод да си сипя един голям бърбън и да се радвам за чудесно извършената от мен работа! България и САЩ - вечна дружба! И така докато не остане нито един българин, моите приятели ционистите имат чудесен план за това красиво парче земя!

128

Ив

преди 11 години

Вие сериозно ли вярвате на малоумщината, написана по-горе???

127

ДО 137

преди 11 години

Извинявай, но от кога това къде си роден придоби такова значение? Нима има нещо по-различно в гена на хората от Варна?! Толкова сте жалки с тези коментари, нямам думи просто.... Бог да го прости момичето, винаги съм мислела, че има хора, които не е трябвало да се раждат! Всичко ще им се върне!

126

Все още българин!

преди 11 години

Голяма трагедия...!Жалко за безвреме отишлото си младо момиче!RIP!Трагедия сравнима с романа "Татул" от Г.Караславов-свекърва отравя снаха си с отрова от татул!Такива гнусотии са запазена марка Made in Bulgaria!Къде другаде по света има такава нечувана,невиждана алчност за пари и най-вече за имоти?САМО И ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ!Освирепели,обезумели и оскотели от алчност същества!Алчност за пари и имоти!Ненаситност...!Дори милиони да имат пак ламтят за още!Гнусна нация,гнусна държава...!

125

Асо

преди 11 години

***, които скачаха и викаха "Де-мо-кра-ци-я" сега да поемат парите за погребението на момичето и обезщетението на близките! Българите не сме дорасли за демокрация, само фашизъм или комунизъм и живот в страх от смъртно наказание може да спаси този изгубен народ!

124

Анонимен

преди 11 години

Когато има УМИШЛЕНО убйство,трябва да има затвор с мъчителен престой. Всеки ден да му причиняват много болка за да разбере какво той е причинил на момичето. ТРЯБВА ДА СТРАДА,а не да го осводят след 20 год.