44

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене е стартиран през 1981 година, сега сме 2012 - това са 31 години. Въпросът е ЗАЩО ДО СЕГА НИТО АМА НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ РЕШИ ДА ФИНАЛИЗИРА СДЕЛКАТА АЕЦ БЕЛЕНЕ ????? Франция има 10+ издигнати АЕЦ-а за 50 години, а ние за 31 години бутаме АЕЦ Белене! Това е било сделка, чрез която съм сигурен, че определен брой хора са взимали комисионни за да държат проекта жив! Пример - Кунева спира два работещи реактора и веднага след това Царя възобновява проекта. Ето ви пример за комисионна!

43

Анонимен

преди 11 години

Белене не ни е по джоба. Няма никаква причина да загробим държавата в руски интерес.ДГД руснаците,Р.Овч, Гоце и всички останали кремълски ***.

42

до 49

преди 11 години

ти да не си ядрен техник бе резан ?

41

Анонимен

преди 11 години

Италия си купува по голямата част от употребявания ток и не виждам да живеят зле.

40

Iuzgiur

преди 11 години

защо негативно - кое не ви се струва резонно?

39

Iuzgiur

преди 11 години

Попринцип нямаше да има чудене къде са врътките, ако имаше прозрачност на всички сделки. Ама на маймуни и прозрачни да им ги покажеш, те като не разбират - шо файда! Ваобще магията е станала, всичко на доизживяване, новите българи си се множат, шуро и баджо и децата им ще изядат и изпият каквото може, после идват чуждите, ама не идват да оправят, ами да си "направят". Не е невъзможно, така и персите са изчезнали на времето..

38

да отложим Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., а наште комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

37

Анонимен

преди 11 години

Да, трябва да гушнат и енергетиката за да сме зависими отвсякъде. Цените ще станат непосилни и народа ще изчезне. Как си представяте, че със заплата 500 лв. и пенсия 200 лв. ще се живее след като вече не сме производители на ел.енергия и започнем да купуваме. Нали виждате сс зелената енергия какво става, цени за свои хора е същото ще бъде. Което казват, че е добре за народа с годините се убедихме, че е добре само за тях. Белене е за народа.

36

за 45

преди 11 години

колкото по далеч от мюсюлманските *** ,толкова по близо до нормалния начин на живот

35

по-далече от Русия

преди 11 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

34

RED

преди 11 години

добре какво ще се случи според вас с белене ще платим и няма да я имаме или американците ще я купят и преди изборите ще се реже лентата?????????

33

Пипи

преди 11 години

К"ъф е па тоя, та и компетентен по лапането на герберови ...моркови. Кога стана калайджия, кога му поцърне ***?

32

Анонимен

преди 11 години

Ами до сега Българската страна ,можеше да си инвестира Белене , да изнася ток- и цената на българският потребител на е драстично ниска.Случили се това ? НЕАз също съм икономист.Не разбирам този анализ , след като България си е плащала до сега ( инвестирала си е сама ) , защо АЕЦ Белене няма да е българска , Дянков казва 30% българско участие ? Какво , -само 30 ? Не вярвам , измятат се всеки път , като си отворят устата за енергетика.

31

Анонимен

преди 11 години

ами платени статиики

30

хех:)

преди 11 години

До ИВАНОВ явно хал-хабер си нямаш кои са център за изследване на демокрацията...докато народът се състои от маймуни, друго освен маймуни няма да ни управлява...

29

М?

преди 11 години

Чакай сега, тук или журналистите нещо не са доразбрали, или повредата е в телевизора на интервюирания. Как така ще се получи, от една страна, "България е била коректна", а от друга, "прекрасен пример за това как не трябва да се правят сделки"? И как изобщо ще се "погледне по-внимателно" изобщо въпросната сделка, като според господина "не е необходимо човек да има специален достъп до документи"?! Ей богу, тия хора си мислят, че имаме тикви на раменете си, вместо глави...

28

Патриот

преди 11 години

на организацийки спонсорирани от американския държавен департамент мнението не ща!

27

дядо

преди 11 години

поредния правителствено организиран протестамериканците не спят - българина трябва да се обработва ежеминутно

26

ИВАНОВ

преди 11 години

ТОВА СА ОБЩИ ПРИКАЗКИ.КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА"СПЕЦИАЛИСТИ "БЕ??журналистите също са все повече неграмотни.ИМА ИСК ,СЛЕДОВАТЕЛНО КОМЕНТАРЪТ ЩЕ Е НА ЮРИСТИТЕ,Т.Е ОСНОВАТЕЛЕН ЛИ Е ИСКА ,КАКТО ПО ОСНОВАНИЕ,ТАКА И ПО РАЗМЕР.ВМЕСТО ТОВА ТОЯ НИ ЗАНИМАВА С БЕЗХАБЕРИЕТО СИ

25

Найденов

преди 11 години

Тези побелели старчоци горе от снимката не искам да решават за БелеНЕ,а да си стоят вкъщи на топло и да си гледат болестите!!! Аз,с моята мадагаскарска заплата,както и болшинството българи,не искам след време да плащам ток 500 бева,парно 1500,бензин 50 лева литъра,да купувам хляб 20 лева и така нататък!!! За това твърдо ДА на АЕЦ Белене,при 100% гарантирана сигурност!!! Дреме ми на оная работа дали ще се строи от Русия,САЩ , Узбекистан или Зимбабве!!! Сигурност и нищо друго!!!