43

един

преди 11 години

До Анонимен ИЗПРОСТЯВАНЕТО НАХЛУ КАТО ЦУНАМИ НАВСЯКЪДЕ!

42

възмутен

преди 11 години

Щом бат* Бойко слуша чалга значи това е най-добрата музика.Да,слушам чалга и харесвам ГЕРБ,а тези които слушат опера да си гласуват за Сер/гея.

41

Анонимен

преди 11 години

нямат нужда от средна класа, защото всичките ни богаташи са станали такива с народни пари и понеже са били част от тоталитарната система, не са и много интелигентни. А средната класа е класа на образованите хора. Как ще има средна класа, когато тъпотията им ще стане от явна по-явна. Николетки, извънземни, ментета-лекари - всичко това е удобно на върхушката, обираща държавата още! Колйто е интелигентен, да бяга, не е удобен на господарите!

40

Кабаамджъклийска

преди 11 години

Защо не искате да слушате моята музика бе ?! Големи *** сте ееейй ,чалга слушате ! Чалгата е за глупаците бе ,а моята музика е за умните като мене ! Кво не ми харесвате в музиката ,а ?! Като я отворя тая уста ,като вдигна аларма до небето ,косите ви ще настръхнат !

39

Анонимен

преди 11 години

Порното си е порно, чалгата си е чалга. Само с тази особеност, че чалгата е невролингвистично програмиране за консуматорски начин на живот и подмяна на ценности.

38

Анонимен

преди 11 години

a operata e muzikalna masturbaciq

37

Анонимен

преди 11 години

Дааа,това е възпитанието на масите.***,тяхната музика и мутризацията наистина за гибелни за България.Затова и 1 600 000 българи са зад граница.

36

Анонимен

преди 11 години

До Планета ПайнерЗащо да не е компетентна? Ето че съвсем правилно се е изказала.

35

Анонимен

преди 11 години

До ЖитанA не Азюгата не си го даваме !!!!!

34

Chalgata-doly!!!

преди 11 години

Kakvoto i da pi6ete-nqma znachenie,za6toto jivem v Bugariq!V Bulgariq chagata e a vlast!!

33

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Житан . Абе той гласът й е хубав ,ама музиката която изпълнява не е хубава ,все едно реве магаре ,няма никакви извивки ,няма хубава мелодия ,абе вари я печи я - опера !

32

Анонимен

преди 11 години

Те не само слушат чалга, ами и интелигенцията им живее зле, това е то-в изпълнението на целта да няма средна клас. Страхуват се от нея милионерите с народните пари, окрадените!

31

Житан

преди 11 години

По-добре гласа на Кабаиванска,отколкото циците на Златка,Сладка и Мулатка,или *** на Азис

30

Слушателка

преди 11 години

Eстрадните изпълнители и тези на оперни песни от лакомия унищожиха жанровете си и родиха и качиха на пиедистала поп фолка.С този закон за авторски права, по радиото и ТВ не можеш да чуеш една тяхна песен, не само на ден а и за седмица и повече. Хубаво, ами и децата им имат права над техните песни - Емил Димитров, Боян Иванов...Да стане като лекарствата след 10 години от авторството губят правата си истават обществена собственост. Чудят се защо ученичките не познават естрадните изпълнители!?

29

тцЪ

преди 11 години

До Райно КабаивановРокът не е загрозен от тази опасност - просто има твърде много МУЗИКА в него, че да бъде сравнен с музикалния еквивалент на задръстен турски нужник, както е "поп-фолкът"

28

Анонимен

преди 11 години

С Премиер-чалгар какво очквате бе г-жа Кабаиванска???Да слушат класическа музика ли?Хората в Европа си нямат и идея какъв *** е Бг.Някой ден това като избие на някъде и еуропеите ще гледат учудено като че ли са паднали току-що от Марс.

27

до 30

преди 11 години

Количеството не значи качество ;)И 3 млрд. фенове да имате помията си е помия.

26

бай Митко

преди 11 години

Един ден бях надул телевизора ,Кабаиванска пееше опера ,магарето в двора като чу ,умря !

25

попо

преди 11 години

А Любо Ганев заведе 4 в света на чалга заведение , след като си пристигнаха..Браво Ганев, ти си наш'та гордост.

24

мутра

преди 11 години

От бат* Бойко,ГЕРБ и чалгата по-велики нема.Тази каба....кой я знае???