24

Анонимен

преди 11 години

Не се срамувайте че излизате от тоалетната, дори и да се случва да изпълзятае на лакти оттам! Когато са пасли козите не е имало този проблем в офисите, не допускайте да ви унижават. И зад бюрото става, ако е близо до прозореца. Винаги си пея една песен ако се случи, намерете нещо позитивно и го следвайте.

23

Васил

преди 11 години

Г-жо Кунева,за сдружението което сте основали,важи една "мъдра" мисъл...нов бардак със стари *** не се прави....всички в това сдружение в един или друг момент сте били в управлението на държавата и сте отговорни за сегашното и положение......Кунева,Вълчев,Зеленогорски-доказано провалени политици!Дори и да има кадърни хора при вас,аз не мога да гласувам за тях защото в парламента ще сте пак вие....не БЛАГОДАРЯ!!!

22

Анонимен

преди 11 години

Проблем: Фекалиите са НЕ прекалено редки, но и с малко рядка консистенция, която не може да бъде сбъркана с разтройство. Обикновено след едно остро *** червата си намират мястото и човек се успокоява пускайки още няколко целебни пръдни, но са възможни още няколко втрисания и студени препотявания. Причина: Едно обикновено прилепче ако цъка, всякакви други източници не бива да се пренебрегват. Вода, хладилници, помпи и възможни източвания пречат на свободното фуниевидно движение.

21

ПРЪМОВИЦА

преди 11 години

ОСТАВИ БЕЗ ТОК И ХЛЯБ МИЛИОНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, СЕГА РЕВЕ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ПО НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПРОБЛЕМИ. Е КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТАКАВА ЛЪЖКИНЯ И МАНИПУЛАТОРКА, ПРИ ТОВА И ПЪЛНО ПЕРДЕ!

20

ivo

преди 11 години

До Щ.Младши. Коментирай тогава разликата от 9,7 милиона през 1989 и 7,5 милиона на последното преброяване ?

19

Спонги

преди 11 години

Другарката Пръмова е същата като ББ. Само е малко по-образована. Бре мама му стара, не пускат кокала тези комунисти. Направиха си безброй движения и все те са на власт или искат пак да са на власт.

18

Стефан

преди 11 години

Много ме дразно това нещо на снимката. Пфу, че ми е антипатична нейната интилигентност.

17

ентъртейнър

преди 11 години

А за няколкото случая на политическа пропаганда на ГЕРБ сред детски училища дори не искам да говоря. Ако това се случи някъде извън балканския полуостров и Русия, ще доведе до главоломен скандал и оставки. Тук по мутренски се обяснява на простолюдието, че лошо няма, а ако има - е по погрешка. Иначе вървим към "европейско развотие на"гражданите""

16

ентъртейнър

преди 11 години

едно изречение от статията обобщава всички - от 1990 година насам такива неща не са се случвали.Най-страшното е, че някаква част от предишното поколение са осъзнавали абсурда и отврата на режима преди 89 г., но са били принуждавани от машината. Днес децата им са толкова затъпели от 20 г. Преход, че сегашната генерация дори не осъзнава ужаса и отврата на сегашния режим - даже му се радва.От ветеринаря към пожарникаря - светлото бъдеще

15

Анонимен

преди 11 години

Тази другарка се опитва да конкурира Станишев по простотия и плюене.

14

перо

преди 11 години

Г-жа пръмова,г-жа Бориславова ,,г-жа Гербова,подигравате се с 2500000 пенсионера.Подигравате се и с децата.Ако искате , отук нататък направете магистрлалите си златни, ще и ОТИДЕТЕ.И ще ви искаме сметка .Тошо го оправихте.Но вас,няма кой!!!

13

цар Калоян

преди 11 години

АМАН ОТ *** ХОРА !!! КАТО ТАЗИ ДРУГАРКА !!! МЯСТОТО ТИ Е В КОАЛИЦИЯ С БСП !!! МИСЛЯТ ПО ЕДИН СЪЩ НАЧИН !!!

12

от №15

преди 11 години

И да добавя, заради ремонта в училището часовете ни бяха намалени до 30 минути. В първите дни от учебната година, училите и дирекорът се чудиха какво да правят с нас учениците!

11

Анонимен

преди 11 години

Госпожо Пръмова, през 2005 година бях 11 клас и с ръка на сърцето си мога да кажа, че през лятото започна цялостно боядисване на училището и всички прозорци бяха заменени с дограма! Живот и здраве ремонта беше завършен по време на зимната ваканция, а до тогава, всяка седмица имахме по 6 часа практика по специалността. През тези 6 часа ние мъкнахме прозорци и помагахме на работниците. Ти тогава беше в парламента нали? Защо тогава не каза нищо за тази ситуация? ПС. не 100 деца, а 700 ученика бяхме

10

на ясно съм

преди 11 години

Ще ям как няма да ям ;) чирешите са за ядяне не са за гледане кат сте ПРОСТИ гледайте и са учете ве ***

9

с бкп напред

преди 11 години

мерзост и гнусота

8

ЖЕНА

преди 11 години

Ох , аман от такива политици,от такива активисти,а кажете ми на кого да вярвам?? Съдраха си задниците да плюят то не бяха спинове,терористи,гейове и какво ли не,а бе хора в тази държава само *** ли останаха?

7

qwer

преди 11 години

Този не може да е от партията на Кунева защото е на минимум 50г., а тя работи само с нови и млади хора.

6

Анонимен

преди 11 години

Сигнализираи че около 7милиона едва си плащат храната и сметките А малкия бизнес е в колапс

5

ФЕН

преди 11 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТИ ИЗРИГНЕ В МРЪСНАТА УСТА...НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА БЕ ДРУГАРКО ...ТИ СИ СЪЩИЯ *** КАТО ТРОЙНАТА ЛАМЯ