87

История 2

преди 11 години

А пък най-малкото е подходящо да сравняваш Рейгън с борисов. Ще те върнат обратно в школата за начинаещи дипломати.

86

Гласоподавател

преди 11 години

Жал ми е за иконописеца, но ако искаме да живеем в правова държава, да има все пак някакви правила трябва да признаем, че след като е стрелял по бягащ и с нищо не заплашващ го човек значи е извършил убийство, което не се оправдава от нищо. По същата логика на неговите защитници ще кажа - утре съседа ви може да застреля госта на детето ви във входа, защото му е непознат и изглежда като криминално проявен. Йордан Опиц трябва да понесе отговорност за действията си, пък нека президента го помилва!

85

История

преди 11 години

уорлик, не си играй с простотията, че виж какво стана в Либия. И там коткахте простаците, пък те ви изядоха главата. С простотията и американски дипломат трябва да внимава, и да помни Хитлер, Сталин, Пол Пот, Ким Чен Ир и т.н.Тук има дастатъчно ***, че и ти да припяваш. Освен ако не си в някоя фирма с него и Локойл.

84

!

преди 11 години

Тези двамата от снимката са като *** и предник!

83

АТИЛА

преди 11 години

Бат Бойко да вземе пример от Доку Умаров, Владо Черноземски и Анте Павелич. Те знаят как се преговаря с Руската и Сръбската Подчовешка Хазарска и Славянска ***. Русия е Долнопробна Българска ***, създадена и управлявана през по голяма част от временното си съществуване от Българи.Руските *** обитават Български земи и Български градове, столицата им също е Български град.Руските *** пишат и говорят на Български език.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

82

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Дянков - номинация за Нобелова награда по икономика!!!...

81

Анонимен

преди 11 години

Обяснете ми разликата между Евреин и покръстен Евреин?

80

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

84Всичко е реално човече... - измислен беше само комунизма...

79

ахаххах

преди 11 години

Това са двамата най-мразени хора в България :)

78

Петьо-Евреи

преди 11 години

Цар Бойко спасител на България!!

77

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Отдавна не съм ти го казвал, но явно спешно се налага - що не идеш да се прегледаш ПАК? :) Не, сериозно, наалга ти се - живееш в някакъв измислен от теб свят с измислени герои.

76

Петьо-Евреи

преди 11 години

Цар Бойко да живее ура ура ура :)

75

Сват Минчо

преди 11 години

Вие двамката що не се вземете бе...?

74

Анонимен

преди 11 години

Уорлик дарил три мил. долара за мед.уред,ми той и тоя до него закопаха енергетиката,вкараха ни в сложна ситуация с джихадите,отрязаха ни от руските ресурси,единия дарил три,другия два мил.долара,пита се по колко са им останали от диверсията срещу българите?

73

Петьо-Евреи

преди 11 години

Аз предлагам да му дадеме царска титла и да го корунуваме на българският престол че той да можже спокоино да управлява страната а не да си губи времето със всякави некъдърници които само могат да критикуват и да искат вотове. пък и помислете само колко пари ще се спестят на бюджета ако не се провеждът избори :) БОЙКО БОРИСОВ ЦАР :)

72

Анонимен

преди 11 години

"България имаше нужда от силна ръка и ние намерихме подходящият човек" потвърдиха официално от ЕС. И точно като на Рейгън му създадоха героичен образ с пъчене на мускули , но примесен с кожена Че Ка тожурка(черното кожено манто, с което ходеше Б.Б.)Обаче се оказа ,че "силната ръка" е силна за всеки друг, но не и за тесният кръг от приятелски фирми и пр. престъпни елементи в нашата многострадална Родина.

71

Анонимен

преди 11 години

Борисов и Уорлик - двама клоуни, един интерес.

70

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

70Рейгън - бивш актьор - спечелил най-великата война в историята на човечеството - СТУДЕНАТАБорисов - бивш пожарникар - спечелил най-великата битка в историята на България - битката срещу комунизма... - наистина има нещо общо между тях...

69

:)))))))

преди 11 години

БОКОТО не е като рейгън БОКОТО Е МАШИНА

68

ЛЛ

преди 11 години

Уникално *** даже за примиер , просто по тъпо нещо няма.